- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 39
Чобітки реально круті!!! Дякую за швидку і якісну доставку!
- Переваги:
- Стильний дизайн
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Кальвасинская А***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 41
Чоботи неймовірні колір бомбезний, дуже мьягенькі , зручні при ході...повномірні, але не на широку ніжку... Дуже задоволена. Дякую
- Переваги:
- М'яка гума,не сковує рух при ходьбі
Ви неймовірні ;)
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 39
Швидко і без проблем. Дякую!
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 42
Прекрасні!
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- оксана г***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 41
- Переваги:
- Мягкие, цвет.
- Недоліки:
- Пока не обнаружкно
- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 40
Зручні та комфортні чоботи, до того ж дуже гарні та якісні. Продавець ввічливий, швидко відреагував на замовлення та надіслав. Дякую за якісне надання послуги. Чоботами задоволена, рекомендую
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Відповідність повноті
Відповідає
Комфортне для температури до
+5°C
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Килюх О***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 37
Супер класні чоботята і сервіс ідеальний, РЕКОМЕНДУЮ
P.S комфортна посадка по нозі- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 39
Надзвичайно класні чоботи. Дуже приємна гума - не жорстка. На ногу 25,5 см мають невеличкий запас, як раз для комфортної ходи. Якби я мала ще одну пару ніг, придбала б ще одну пару таких чобіт. Також мушу сказати, що відправка була дуже швидкою. За що окреме дякую.
- Переваги:
- Мʼяка гума, повномірні, на нозі сидять дуже добре, красивий колір.
- Недоліки:
- Не маю, що вказати в цей розділ
- Продавець Genie Concrete
- Олексій М***
А який ви розмір взяли ?
- Продавець Genie Concrete
Олексій, Це був 39 розмір. Можемо підсказати для ваших параметрів, як що потрібно ;)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 40
Якісні та надійні.
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 36
Дуже сподобались чобітки - навіть кращі ніж на фото. Якісні, матеріал гумовий еластичний, розмір відповідає заявленому, зручні. Дякую!
- Переваги:
- Якість, колір, ціна, розмір, комфортні
- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 40
Колір приголомшливий, у похмурий день ніби світяться. На фото дещо темніші, насправді дуже яскраві, як я хотіла. На нозі виглядають приємно. На ногу 26см підійшов р.40, трішки з "запасом". Доставили блискавично. Вдячна за угоду.
- Переваги:
- Яскраві, гарно сидять
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Продавець Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Алиса Б***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Рожевий. Розмір: 38
Користувалась ними впродовж 2 тижнів в Карпатах. Дощі були майже щодня. Ходила по калюжам, камінню, грязюці.
Не промокають, не натирають, стопам комфортно не зважаючи на візуально тонку підошву.
Колір вживу більш малиновий, не бузковий.- Переваги:
- Зручні, якісні
- Продавець Genie Concrete
Дякую що залишаєте відгук :) Це допомогає всім нам...