- Інна Х***Відгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Якісна поличка
- Переваги:
- Міцна
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Поличка прийшла така, яка на фото. Дуже добре, що можна підбирати по ширині. Не вистачило в комплекті болтика. Вже вдруге при купівлі товару не вистачає якихось гайок/шурупів/саиорізів. Воно то не велика втрата , але ... Чи вже так важко покласти повний комплект ?
- Переваги:
- Можна підбирати ширину
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Швидка відправка, ввічливий продавець. Поличка якісно зроблена і легко збирається.
- Переваги:
- поличка легко збирається і гарно виглядає, спасіння для маленької кухні.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Дуже крута річ
Складала навіть дитина) все дуже легко і просто)- Переваги:
- Прийшла ціла,не пошкоджена,і витривала(на ній стоїть духовка)
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Качественный товар
Легко собирается
Удобно в использовпнии - ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Зручна поличка ,якість гарна ,вагу витримує .збирається по інструкції зрозуміло
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Гарна полиця. Повністю відповідає опису та відображенню на фото.
- Переваги:
- Функціональсть
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Taos. Колір: Чорний
Достатньо якісна, металева, виконує свої функції
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Подарувала батькам.Гарно стоїть над микрохвильовкої.Добре зроблена,жорстка.Рекомендую
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Полиця зі своїми функціями справляться добре. Комплект повний, швидко і легко збирається. Відправили у день замовлення.
- Недоліки:
- Китай. Шкода, що у нас в країні не можуть таке якісно і дешево виготовляти
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку )
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Зібралось нормально, всі частини є. Але прийшло одразу з подряпиною. Якість китайська, гнеться, та то зрозуміло за ті гроші. Але б хотілося ціле.
- Переваги:
- Недоліки:
- Прийшло з подряпиною
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Корисна та якісна річ. Складнощів під час монтажу не виникло. Зібрала сама. Розмістила на ній багато техніки. Швидко відправили. Дякую!
- Недоліки:
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Дешманский китай. Нужно дорабатывать напильником.
- Недоліки:
- Низкое качество, не все отверстия обработаны, гайка под болт стоит криво.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
В загальному полицю особисто я рекомендую, але майте на увазі, що полицю можуть відправити без задньої частини і саме через це вона хитається та є не якісною, як сталось це зі мною. Проте продавець швидко відреагував на свою помилку та безкоштовно відправив мені деталь якої не вистачало. Сама полиця є якісною та легкою у складанні, тому рекомендую!
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за замовлення та відгук :)
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Білий. Кількість полиць: 1
Полиця хороша, розміри і легкість зборки її переваги. Жодної нестійкості немає, якщо рівномірно все закріпити, отвори зроблені добре, лише один злегка не одразу піддався, але не критично, нічого пиляти не довелося. Гачочки теж доречні, їм одразу знайшлося застосування. Доставка швидка, що теж приємно. Дякую :)
- Переваги:
- Легко збирається, досить міцна, економить кухонний простір.
- Недоліки:
- Не виявила.
Товар прийшов без задньої части, за рахунок цього полиця хитається та є не якісною!! Не рекомендую!
- Недоліки:
- товар прийшов без задньої частини, хитається
- Валерій В***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Доволі стійка- зверху стоїть мікрохвильова піч. Рекомендую.
- Переваги:
- Стійка. Ножки регулюються по висоті.
- Недоліки:
- Поверхня полки слизька - треба докуповувати прорезинений килимок.
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку :)
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Сподобалось …Дякую
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук ). Раді, що замовлення Вам сподобалось )
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Прикольна штука, але трохи бракована — не влазив болт в один отвір. Довелось прибрати тей опецьок свердлом по металу
- Переваги:
- Металева
- Недоліки:
- Довга доставка
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за Вашу оцінку та фотовідгук :)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Якісна штука. Складати не складно
- Переваги:
- Лекго скласти
- Недоліки:
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
Полиця досить стійка і компактна.
- Переваги:
- Легка в збиранні
Щиро дякуємо за фото :)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний. Кількість полиць: 1
В цілому своє призначення виконує полиця регулюється тож я зверху змогла вмістити мультиварку та тостер, але були труднощі з збиранням, різьблення для одного з болтів було пошкодженим тож довелось задіяти чималу силу щоб закрутити його ще є невеличкий дефект у фарби на основній поверхні але це тільки візуально тож для мене це не стало проблемою.
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку )