Відгуки покупців про Підстаканник для коляски універсальний 360° Model A-3 чорний LELIK (4019138-К)

Оцінка користувачів 4.62/5
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  73% позитивно, 13% нейтрально, 14% негативно.
    Покупці висловлюють переважно позитивні враження про цей підстаканник: він вирізняється універсальністю, легкістю монтажу та виконанням основної функції — тримає чашки й пляшки для напоїв під час прогулянок із коляскою або самокатом. Серед основних переваг відзначають ціну, простоту використання, універсальність та зручність. Разом із тим частина користувачів зазначає проблеми з міцністю кріплення, прокручуванням підстаканника та недостатньою надійністю для важчих термочашок. Аспекти, які найбільше хвилюють покупців: якість/міцність, легкість кріплення й сумісність із розмірами посуду, а також враження від використання під час руху.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр В***

Гарна якість

Переваги:
    Гарна якість
  • Наталія К***

Все відповідає опису

Вітаємо, Наталіє!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник для коляски Model A-3. Дуже приємно знати, що товар повністю відповідає опису та залишив у Вас хороше враження. Бажаємо приємного користування, комфорту на прогулянках і щоб покупка й надалі радувала своєю зручністю.

• Анастасія П***

Відмінно

Переваги:
    Швидка відправка, ціна, якісний не "дешевий" Китай, не воняє
    Недоліки:
    Малі стакани провалюються(
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Анастасіє!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник для коляски Model A-3. Дуже приємно знати, що Ви оцінили якість, хорошу ціну та швидку відправку.

Щодо зауваження про малі стакани: у описі товару зазначено, що висота підстаканника становить 10 см, тому для дуже невисоких стаканів справді є ймовірність, що вони можуть провалюватися всередину, якщо їхня висота менша за сам підстаканник. Найкраще він підходить для стандартних стаканів, пляшечок дитячих тощо.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це буде корисно й для інших покупців.

• Ольга М***

За свої кошти чудовий
    універсальний для всіх колясок,сів як рідний

Переваги:
    Зручний

Вітаємо, Ольго!

Дякуємо Вам за відгук про підстаканник для коляски Model A-3. Дуже приємно знати, що він добре підійшов, виявився універсальним і зручно став на коляску. Особливо тішить, що покупка виправдала Ваші очікування за свою вартість.

Бажаємо Вам приємного користування, щоб підстаканник Model A-3 і надалі був зручним помічником під час щоденних прогулянок!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Незручний, кут нахилу незрозумілий. Кріплення слабке.

Недоліки:
    Кут нахилу, кріплення
    • Продавець  DZYGARI

Вітаю, Катерина!
      Звертаємо увагу, що підстаканник LELIK Model A-3 має регульоване кріплення з можливістю фіксації під різними кутами та на різних діаметрах ручки. Положення тримача напряму залежить від того, як саме зафіксовано кронштейн.
      На вашому фото видно, що кріплення встановлено під кутом — у такому положенні підстаканник дійсно може виглядати нахиленим. Якщо трохи змінити позицію фіксації (провернути кріплення або змінити місце встановлення), тримач стає рівно і працює коректно.
      Рекомендуємо звернути увагу також на фото інших покупців — там добре видно варіанти правильного встановлення.

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Все чудово, на колясці сидить як рідний

Переваги:
    Недорогий та практичний аксесуар
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександре.

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що підстаканник для коляски LELIK добре підійшов і надійно тримається — це дійсно важливо для щоденного використання.

Приємно, що ви відзначили його практичність та доступну ціну. Нехай і надалі користування буде зручним та комфортним.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Для стаканчиків з кавою підходить (саме з цією метою і купувався товар), за свої гроші чудовий товар, дуже задоволена. До того ж продавець дуже швидко відправив замовлення

Переваги:
    Ціна, якість, швидка доставка

Вітаємо, Світлана.

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що підстаканник LELIK повністю виправдав ваші очікування та добре підходить для щоденного використання.

Раді, що ви відзначили зручність, якість та швидку доставку — для нас це дійсно важливо.

Нехай користування і надалі буде комфортним та практичним.

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

За свои деньги хорошая покупка

Вітаємо, Діана.

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що покупка виправдала свою вартість і залишила позитивне враження.

Нехай користування і надалі буде зручним.

• Дар'я С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дякую, швидко відправили, дуже гарна річ зараз для мам

Вітаємо, Дарʼє!

Дякуємо за теплий відгук

Раді, що підстаканник для коляски універсальний 360° Model A-3 чорний LELIK став для вас корисною та зручною річчю. Такі дрібниці справді значно полегшують щоденні прогулянки з малюком — коли напій або пляшечка завжди під рукою.

Приємно, що ви також відзначили швидку відправку

• Олексій Ш***

Дуже гарний підстаканник. Добре кріпиться на ручку коляски. Дякую

Переваги:
    Добре кріплення, зручний
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олексію!
      Дякуємо за ваш відгук Раді чути, що універсальний підстаканник для коляски 360° LELIK Model A-3 вам сподобався та добре тримається на ручці коляски. Приємно знати, що ви оцінили його зручність і надійне кріплення.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Нормально, але не розраховуйте що довго проживе

Вітаємо, Ірино!

Дякуємо за ваш відгук. Водночас з тексту, на жаль, не зовсім зрозуміло, що саме трапилось із підстаканником і за яких умов він використовувався.

Підстаканник LELIK Model A-3 виготовлений із міцного пластику та розрахований на щоденне використання. Більшість наших покупців залишаються задоволені цією моделлю й навіть повертаються, щоб придбати її повторно для інших колясок або для знайомих.

Зі свого боку зазначимо: за нормальної експлуатації підстаканник не ламається. Водночас, як і будь-який пластиковий аксесуар, він може бути пошкоджений лише у разі прикладання значної фізичної сили або некоректного монтажу.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Чудові універсалі підстаканників, витримає повну термо кружку, міцне кріплення , добре тримає, легко кріпиться .

Переваги:
    Легкий монтаж, міцність
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександре!
      Дякуємо за розгорнутий відгук Раді чути, що підстаканник для коляски універсальний 360° LELIK Model A-3 повністю виправдав ваші очікування — надійно тримає навіть повну термокружку, має міцне кріплення та легко встановлюється. Приємно знати, що ви оцінили його зручність і практичність.

• Арсен А***

За свои деньги топ

Вітаємо, Арсене!
      Дякуємо за відгук. Раді, що підстаканник справив гарне враження — справді, за свою ціну він відмінно виконує функцію та підходить до більшості колясок.

• Людмила А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Гарний підстаканник за свої гроші, якісне обслуговування та швидка доставка.

Вітаємо, Людмило!
      Дякуємо за відгук Раді, що підстаканник вам підійшов і залишилися задоволені якістю та обслуговуванням. Хай служить зручно кожної прогулянки

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Підстаканник хороший, стакан з кавою тримає добре

Переваги:
    безкоштовна доставка в поштомат, швидка доставка
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за ваш відгук Раді, що підстаканник LELIK Model A-3 вам сподобався та впевнено тримає стакан навіть із кавою. Ми тішимось, що ви також оцінили безкоштовну доставку в поштомат і швидкість отримання замовлення.

• Діана А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Хороший під стаканик за свої гроші

Вітаємо, Діано!

Щиро вдячні за ваш теплий відгук
      Раді, що підстаканник LELIK виправдав очікування та став зручним доповненням до вашої коляски. Нехай користування буде комфортним і щоденні прогулянки — приємними

• Марія І***

Не устойчивый, крутится , 0,5 термос выпадает , для низких и широких бутылочек

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Выше
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за ваш відгук.

Ця модель підстаканника призначена насамперед для дитячих пляшечок або стандартних стаканів з кавою. У описі товару ми спеціально зазначаємо, що використання термочашок не рекомендується, адже через невелику глибину фіксації є ризик перевертання.

Якщо вам потрібен варіант саме для високих або важких ємностей, радимо звернути увагу на більш глибокі моделі з посиленим захопленням, які також є в нашому асортименті — будемо раді допомогти підібрати оптимальну!

• Юлія Ш***

Зручний тримач,рекомендую

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук Раді, що тримач для напоїв LELIK став зручним доповненням до вашої коляски Ваша рекомендація — найвища для нас похвала!

• Ольга К***

очікувано, дуже зручно

Вітаємо, Ольго!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді чути, що підстаканник виправдав очікування та зручний у використанні. Хай служить довго та робить прогулянки комфортнішими!

• Дмитрий Б***

Зручна штука

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Дмитре!
      Дякуємо за приємний відгук! Раді, що підстаканник для коляски LELIK Model A-3 виявився для вас зручним у користуванні Нехай слугує надійно щоразу, коли ви в дорозі!

• Надія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Я не знаю що можна написати про підстаканник.....він цілий....тримає стакан

Вітаємо, Надіє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук Нам приємно, що підстаканник LELIK справляється зі своєю основною функцією. Якщо під час користування виникнуть питання чи побажання — завжди раді допомогти!

• Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Спасибо ,получил всё супер ,ещё и бесплатная доставка очень порадовала.

Павле, вітаємо!

Дякуємо, що обрали універсальний підстаканник LELIK Model A-3 Раді, що все підійшло, а безкоштовна доставка стала приємним бонусом

Хай користування буде зручним і комфортним щодня!

• Бєломєстна Д***

Зручний підстаканник.

Вітаємо, Даріє!
      Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що універсальний підстаканник LELIK Model A-3 виявився для вас зручним і відповідає очікуванням.
      Нехай користування приносить лише комфорт!

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Відмінний підстаканник. Зручне кріплення .

Вітаємо, Вікторіє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що підстаканник для коляски 360° Model A-3 виявився зручним і практичним у використанні.

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Хороший підстаканик, зручний, міцний. Продавець гарно упакував!

Переваги:
    Зручно

Вітаємо, Катерино!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді, що підстаканник вам сподобався і був надійно запакований.

• Илона
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Нормальный товар, только есть минус.... Полностью не фиксируется, если дорога не ровная подстаканник прокручивается, нужно следить.

Вітаємо, Ілоно!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок. Хочемо звернути увагу, що єдина можлива причина, через яку підстаканник може прокручуватись, полягає у недостатньо щільному фіксуванні на кріпленні.
      Рекомендуємо сильніше натиснути елемент на фіксатор до характерного клацання — це сигналізуватиме про надійне з’єднання. Після цього підстаканник буде щільно зафіксований і не прокручуватиметься навіть під час активної ходьби.

Будемо раді, якщо ця порада допоможе вам у користуванні товаром.

• Илона

Щодо цієї рекомендації: "Рекомендуємо сильніше натиснути елемент на фіксатор до характерного клацання — це сигналізуватиме про надійне з’єднання. Після цього підстаканник буде щільно зафіксований і не прокручуватиметься навіть під час активної ходьби".
      Вона не працює))))))) підстаканник все одно прокручується))) я вже бачила цю відповідь у відгуках, тому перевіряла.
      Але я буду і надалі їм користуватися, він ідеально підходить для дитячої пляшечки)))) або треба трошки надсьорбнуть зі свого стакана))))

• Анастасія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Кріплення розхиталось після другого виїзду на вулицю…

Переваги:
    Недоліки:
    Недовговічність
  • Лиза Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Жаль что не во всех позах можно закрепить, а так все супер))

Переваги:
    Удобный, маленький
    • Продавець  DZYGARI

Вітаю, Лизо!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і зворотний зв'язок! Раді, що вам сподобався підстаканник і він виявився зручним у використанні.
      Хочемо звернути вашу увагу, що кріплення універсальне і дозволяє зафіксувати підстаканник у будь-якому зручному положенні на візочку — як з внутрішнього, так і з зовнішнього боку ручки. Якщо виникнуть труднощі чи запитання щодо встановлення, ви завжди можете звернутися до нас за консультацією. Наша команда завжди на зв’язку і з радістю допоможе

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Жахлива якість. Їздить туди сюди, все виливається постійно. Але що я могла очікувати від такої ціни.

Переваги:
    Жодної.
    Недоліки:
    Весь підстаканник.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Аліна.
      Неприємно отримати такий відгук про товар, який користується стабільним попитом і має багато схвальних відгуків. Найімовірніше, проблема виникла з фіксацією підстаканника на кріпленні.
      Його потрібно вставити до характерного “клац”, тоді він надійно фіксується й нічого не бовтається. Наш менеджер обов’язково надішле вам коротку відеоінструкцію — можливо, після перегляду ви зміните свою думку щодо товару.
      З найкращаими побажаннями, команда DZYGARI

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Рекомендую! Стаканом задоволена. Це саме те, чого мені не хватало під час прогулянок. Ціна взагалі. Консультант швидко зателефонувала та уточнила деталі, який мені потрібно, чи для напоїв чи для дитячої пляшечки. Швидка доставка.

• Продавець  DZYGARI

Світлана, вітаємо! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми надзвичайно раді, що вам сподобався наш підстаканник і він вас повінстю задовільнив. Це для нас найвища нагорода. Дякуємо за ваші рекомендації. Приємних вам прогулянків та смачної кави)

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Підстаканник крутий!!!! Кріпиться міцно, чаша не крутиться, добре фіксується. Покупкою задоволена. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна,якісне кріплення.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександро! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався підстаканник! Ваші слова — найкраща нагорода для нас. Сподіваємось, він буде служити вам довго. Дякуємо за рекомендацію, будемо раді вас бачити знову

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Замовила одразу два підстаканника - для сімейних прогулянок. Замовлення прийшло швидко. Перед відправкою представник фірми уточнив/попередив про розміри виробу( під що підходить). Легко кріпиться на ручку коляски. Підходить під різні розміри стаканчиків чаю/кави, що є . Стаканчик легко виймати. Задоволені.

Переваги:
    Швидка доставка.Легко в користуванні.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  DZYGARI

Ольга, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук! Ми надзвичайно раді, що покупкою залишились задоволені та вам все сподобалось. Ми завжди на зв'язку і раді допомогти вам у будь-яких питаннях щодо підбору товару з нашого асортименту, щоб ви отримали саме той товар, який буде для вас найкращим. Дякуємо, що обрали наш інтернет-магазин!
      Будемо раді вас бачити знову!

• Угринович П***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Якісний пластик. Подобається, що можна легко зняти з кронштейну. Тримається чашка з кавою добре.

Переваги:
    Якісний матеріал
    Недоліки:
    Не вистачає якогось фіксатору поворота.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Павло! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підстаканник для коляски універсальний 360° Model A-3 LELIK. Приємно знати, що ви покупкою залишились задоволені та вам сподобався наш товар. Щодо повороту підстаканника, кріплення має поворотний механізм на 360°, яке зручно закріплюється у будь-якому положенні на ручці коляски і в зручному для вас положенні.

• Зоряна
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Максимально незручна річ. Горнятка з неї випадають, при чому як менші, так і більші. Крутиться під час руху візка.

• Продавець  DZYGARI

Зоряна, вітаємо! Прикро, що ви залишились не задоволені товаром. Та скоріше за все, ви не до кінця зафіксували сам підстаканник до тримача, що спричиняє самовільний рух. Насправді даний підстаканник ідеально підходить для горняток різних розмірів, чому свідчять багато позитивних відгуків наших покупців та їх задоволеність товаром. Додатково ви можете ознайомитись з фото-відгуками інших покупців, щоб пересвідчитись у правильності закріпленого підстаканника.

• Надія А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Чудовий підстаканник за свої кошти! Єдиним нюансом було те, що кріплення ледь ледь помістилося на ручку. Але це не недолік товару, а особливість коляски.
    Робота менеджерів, швидкість відправки - все супер.

Переваги:
    Розмір, простота у кріпленні та використанні. Універсальний.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Надіє!

Дякуємо за ваш відгук! Тішимось, що підстаканник вам сподобався та виконує свою функцію. Дійсно, розмір кріплення може залежати від конструкції коляски, але приємно чути, що вам вдалося його адаптувати. Раді, що ви задоволені і товаром, і нашою роботою!

Бажаємо вам комфортного користування!

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Легко кріпиться, підходить під різний розмір ручки коляски, гарно тримає різні розміри стаканчиків.

Переваги:
    Компактний, зручний, вміщує різні розміри стаканчиків для кави
    • Продавець  DZYGARI

Вікторіє, дякуємо за ваш відгук!

Раді, що підстаканник став для вас зручним аксесуаром. Універсальність та надійність кріплення – саме те, що робить його практичним для щоденного використання. Нехай служить вам довго та приносить комфорт!