- Ліка С***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Під стаканчик гарний- але він далеко не універсальний. Наприклад на наш візок він чіпляється тільки збоку і йде перекос. Тобто на широкі деталі розміру гвинта не вистачає. А в мене якраз візок з широкими деталями як передніми так і боковими
Вітаємо, Ліко!
Дякуємо Вам за відгук про підстаканник для візка Model A-4. Нам прикро, що у Вашому випадку кріплення виявилося не таким зручним, як очікувалося.
Хочемо звернути увагу, що ця модель має універсальний формат кріплення та підходить до багатьох візочків, однак через велику різноманітність конструкцій ручок і рам воно не завжди сідає так, як штатний аксесуар саме під конкретну модель. У картці товару зазначені параметри кріплення, і якщо елементи візка мають збільшену товщину або нестандартну форму, фіксація справді може бути лише збоку або з перекосом.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Такий відгук буде корисним і для інших покупців, щоб уважніше співвідносити параметри кріплення з конструкцією свого візка перед замовленням. Бажаємо Вам лише вдалих покупок надалі.
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Чудовий під стаканчик і швидка доставка
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Прекрасная вещь для коляски, рекомендую!
Вітаємо, Ганно!
Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Дуже приємно чути, що універсальний підстаканник для візочка став для вас корисним та зручним аксесуаром.
Нехай кожна прогулянка буде комфортною і приємною!
З повагою, команда DZYGARI
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Підійшов до візочка Adamex навіть без тримач, що затягується. Якісна річ.
- Продавець DZYGARI
Ірина, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що саме така модель підстаканника вам підійшла та все сподобалось. Приємного користування!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Чудова річ за прекрасну ціну. Радує, що співробітники магазину оперативно спілкуються з покупцями, бо, особисто я, спочатку замовляла іншу річ, але отримала своєчасну консультацію і зробила інше замовлення.
- Переваги:
- Міцний, легко кріпиться, без люфтів.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Продавець DZYGARI
Анна, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою та нашою роботою. Ми завжди раді допомогти з вибором і стежимо за тим, щоб кожен клієнт отримував необхідну консультацію. Сподіваємось, що обраний товар приносить вам радість і користь! Якщо будуть ще питання або нові замовлення — завжди на зв'язку.
- Таня Л***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Все добре. Доставка швидко.
- Продавець DZYGARI
Вітаємо, Тетяна! Дякуємо, що оцінили наш товар та сервіс. Нам надзвичайно приємно, що ви залишились задоволені покупкою! Користуйтеся в радість!
З повагою, команда DZYGARI
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI
Хороша якість, зроблений з міцного матеріалу, підійшов для термокружки об'ємом 0,5л. По кріпленні підійшов на місце оригінального підстаканние до коляски Adamex
- Переваги:
- Якісний, міцний
- Недоліки:
- Продавець DZYGARI
Оксана, дякуємо Вам за відгук та позитивну оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені придбаним товаром і він прийшовся як оригінальний до Вашого візочка! Користуйтеся в радість!