Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Підстаканник універсальний для коляски GoodMe Plus із кріпленням для телефону LELIK (4018681)

Оцінка користувачів 4.35/5
  • Александра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Їздимо з ним уже два тижні, і сподіваюся, що ще довго будемо користуватися. Силіконові вкладки - відмінне рішення, коли розміри у тари різні, а асфальт пішов разом зі снігом)))

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександро!

Щиро дякуємо Вам за відгук про підстаканник GoodMe Plus. Дуже приємно знати, що Ви вже користуєтеся ним у щоденних прогулянках і залишилися задоволені. Окремо тішить, що Ви відзначили силіконові вставки — справді, вони роблять користування значно зручнішим для ємностей різного розміру, особливо на нерівній дорозі. Бажаємо, щоб покупка й надалі служила Вам надійно та дарувала комфорт на кожній прогулянці.

• Валерія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Оперативно отримала замовлення. Наразі нарікань до товару не має. Тестимо далі :)

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Валерія.

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що замовлення отримали швидко і наразі все вас влаштовує.

Сподіваємось, що і під час подальшого використання тримач покаже себе з найкращого боку.

• Адерейко О***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Переваги:
    Зручно

Вітаємо, Олено!

Щиро дякуємо за ваш відгук Раді, що підстаканник GoodMe Plus із кріпленням для телефону виявився для вас зручним і функціональним. Така річ справді робить прогулянки з коляскою комфортнішими.

Нехай користування буде тільки приємним і практичним!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Кріплення не тримається на колясці, резинка верхня відпала, все розвалилось на молекули, з плюсів не дорога

• Марина К***

На свої гроші норм

• Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Зручно у використанні, гарно встановлювати та дуже зручне використання

Переваги:
    Є місце під телефон
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо! Дякуємо за приділений час та залишений відгук про Підстаканник універсальний для коляски GoodMe Plus із кріпленням для телефону LELIK. Ми надзвичайно раді, що товаром ви залишились задоволені та вам все сподобалось

• Рита С***

Зручний у використанні.
    Мені сподобався.

Переваги:
    Тримає добре стакан не болтається.
  • Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Підстаканник сподобався. Доволі якісні матеріали і поміщається дитяча термокружка. Силіконові накладки класно тримають стаканчики з кавою.

• Анастасия Д***

Швидко зламалось кріплення

• Продавець  DZYGARI

Анастасія, вітаємо! Прикро, що через майже рік після придбання товару ви вирішили залишити негативний відгук замість того, щоб звернутися до нас для вирішиння даної проблеми, ми з розумінням ставимось до таких питань та оперативно здійснюємо заміну. На жаль, ми так і не отримали від вас фото зламаного кріплення, щоб зрозуміти характер поломки.

• Оля О***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Я вже писала відгук коли придбала
    І була цілком задоволена.(Не знайшла цей відгук) АЛЕ
    спочатку не придала уваги тому що кріплення не тримається та підстаканник постійно падає ВОНО МАЙЖЕ ПЛОСКЕ! Тому що використовувала на каляска-автокрісло донна(ручка м'який квадрат)
    Але переставивши його на стандартну анекс е\тейп ситуація стала ще гірша!!!
    Тому не можу рекомендувати, так як навіть пустий для "краси" не тримається!
    А якщо і тримається то при регулюванні самого тримача вилітає з пазів саме частина що регулюється та тримає речі і звісно все випадає.
    "І я така щаслива по серед дороги збираю розбиті\розлиті речі.
    "Дуже дякую за настільки якісний товар ...." Доречі на автокріслі (за рахунок мініатюрності все складове підстаканника падало на дитину (2міс) тому звісно користуватись ним не змогли.
    ЖАХ! не знала що таке можливо адже в нас є підстаканник без тримача телефону І ВІН ПІДХОДИТЬ НА ОБИДВІ КОЛЯСКИ.

Переваги:
    Тримач для телефону (в теорії)
    Недоліки:
    Не тримається! Під вагою стаканчика або телефону падає та розлітається конструкція.
  • Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Надійно закріплюється на візочку. Підходить для пяшечок та стаканів різних розмірів. Хороша якість.

• Продавець  DZYGARI

Вікторія, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про підстаканник на візочок GoodMe Plus. Ми надзвичайно раді, що вам сподобався придбаний товар та вам все підійшло.
      Користуйтеся із задоволенням!
      Дякуємо, що обрали наш магазин. Будемо раді вас бачити знову!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Зовсім не вартий своїх коштів
    Як тільки поставили стаканчик кави - одразу ж перевернувся і я вся була в каві (закручено до кінця, аж до скрипу, що далі не прокручувалось навіть)
    Шкода що викинула коробку, бо так то вернула б назад
    Подумайте перед тим як купувати, чи хочете бути всі в каві

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо! Ірина, нам прикро, що ви лишись незадоволені придбаним товаром. Та з огляду на фото до відгуку, радимо підстаканник закріпити на рамі візочка, не до м'якої ручки візочка, яка можливо не дозволяє міцно зафіксувати кріплення.

• Оля О***

Також! Підтримую на всі

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Не тримається на ручці, постійно сповзає вниз і перехиляє напої. Закручую по максимуму, але все одно перекручується. Як тримач для телефона, то теж не дуже зручна річ. Коли їдеш по нерівній дорозі, він бовтається і так стукає в цьому тримачі, що боляче це слухати. До цього був звичайний дешевенький підстаканник з простішою конструкцією, то там все намертво трималося. Не рекомендую.

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Погано фіксується, напої бовтаються і розливаються
    • Продавець  DZYGARI

Добрий день! Діана, прикро, що ви залишились не задоволені придбаним товаром. Та на разі, даний підстаканник користується попитом в більшості покупців, та маємо позитивні відгуки.
      Прикро, що вам не підійшов(

• Юліана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Чудовий підстаканник. Якісний пластик, хороше кріплення

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо! Юліана, дякуємо, що приділили час та залишили відгук про придбаний вами підстаканник GoodMePlus. Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені покупкою!

• Екатерина П***

Кайф

• Продавець  DZYGARI

Катерина, вітаємо! Щиро вам вдячні за відгук! Ми надзвичайно раді, що покупкою ви лишились задоволені. Для нас це теж великий кайф знати про це )))

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дуже дякую продавцю за консультацію. Підстаканик якісний, зручний і дуже класно виглядає.

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Отримала і дуже задоволена покупкою. Виглядає яскраво та стильно.

Переваги:
    хороший пластик
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Отличный подстаканник. Крепко держится на ручке, стакан можно поставить под разным углом. Пластик крепкий. Только неудобно доставать бумажные стаканчики с кофе

Переваги:
    Крепкий
    • Продавець  DZYGARI

Олександра, вітаємо! Дякуємо вам за приділений час та залишений відгук! Раді, що вам сподобався придбаний підстаканник з тримачем для телефону. Користуйтеся із задоволенням!

• Любовь В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Классный и удобный. Качественный. Спасибо менеджеру за консультацию. Посоветовали именно то, что мне было нужно. Ставлю 5 звезд за сервсис и обслуживание. Спасибо.

Переваги:
    качество
  • Зинаида Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дякую продавцю за рекомендацію. Обирала інший, але потрібно було універсальне рішення. Обрала дорожчий і не пошкодувала! Він дійсно універсальний. Кава, напої, пляшечки, термочашка. Я просто в захваті. Виглядає стильно в порівнянні з іншими на майданчику ))

Переваги:
    універсальний, якісний, секція для телефону
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Класна штука, тепер прогулянки з дитиною трішки кращі)

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  DZYGARI

Людмила, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук! Нам дуже приємно отримати такий позитивний відгук та знати, що ви залишились задоволені покупкою і підстаканник виправдав ваші очікування та побажання.
      Бажаємо вам ще приємніших прогулянок на кожен день!
      Дякуємо за вибір нашого магазину!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дякую продавцю. Все, як в описі. Я задоволена.

Переваги:
    гумове покриття, не дряпатиме нову коляску
    • Продавець  DZYGARI

Марина, щиро Вам вдячні, що поділилися своїм враженням про придбаний товар та залишили позитивний відгук! Ми надзвичайно раді, що покупка задовольнила ваші потреби та бажання.

• Світлана Л***

Усе як в описі.

Переваги:
    Гумові вкладки в затискачі, повороти самого стакану
    Недоліки:
    Все ж коли знімаєш ширшу чашку, знімається підстаканник з кріплення. Робила усе можливе, але до цього будьте готові.
  • Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Відповідає фото. Кріпиться гарно. Трохи повертається, коли ставити тільки телефон, але не критично, телефон не падає.

• Продавець  DZYGARI

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Рекомендуємо до упору (характерного "клац") зафіксувати кріплення в підстаканнику. Скоріше за все саме в цьому причина провертання після установки телефону. Даний підстаканний має зубчастий механізм обератання на 360* і провертається лише при певному зусиллі. Просто під вагою телефону провертання неможливе при правильній фіксації кріплення.

• Олена К***

Зручний

Переваги:
    Непоганий підстаканник
    Недоліки:
    Іноді, коли виймаю чашку з нього, знімається стакан з кріплення:(
    • Продавець  DZYGARI

Дякуємо за позитивний відгук та тішимось, що Ви лишились задоволені товаром. Скоріше за все, стакан не до кінця посажений на кріплення. Необхідно силою натиснути до характерного "клац" і тоді проблема зникне!

• Дарья И***

Такой как заявлено

• Катерина С***
    Продавець: DZYGARI

Задоволена. Виглядає дорого.

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Катерино! Щиро дякуємо вам за приділений час та залишений відгук! Ми надзвичайно раді, що вам спjдобався Підстаканник універсальний для коляски GoodMe Plus із кріпленням для телефону LELIK та ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо вам приємного користування!