- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відміна
Представник постачальникаАнастасія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отримала сумку.Шкіряна.Якісна.Мені сподобалася.
- Переваги:
- Якісна фурнітура і підкладка.
Представник постачальникаОксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка якісна. Не має нічого зайвого, дуже стриманий варіант, для повсякденного носіння. Має декілька віділлень, два кармани на замочку. Форнітура відрізняється, по факту не золото а срібло, але же не портить загальне враження про товар. Хто шукає практичну повсякденну сумку рекомендую даний варіант.
- Переваги:
- Справжня кожа
- Недоліки:
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Cумочка досить гарна, не має неприємного запаху. Що сподобалось, що в моїй фурнітура не жовта, а біла по факту, навіть краще
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаАльона, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На перший погляд гарна сумка, шкіряна, доволі міцна підкладка, по розміру невелика, але ключі, телефон, гаманець влізуть. Подивлюсь, як буде носитися.
- Переваги:
- Шкіряна, виглядає гарно.
Представник постачальникаНаталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.