Відгуки покупців про Пуф будиночок із затишною лежанкою для кішки кошенят 53х40см сірий
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Пуф будиночок замовляла в обід , а ввечері того ж дня замовлення відправили. Будиночок виконаний якісно, котику сподобався.
- Переваги:
- Надійний продавець
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Лежанка-пуф чудова) якісно зроблена, міцна, пахне деревом, а не клеєм. Немає ніяких гострих неприхованих цвяшків. Ще й ціна нормальна, порівняно з популярними проф магазинами.
Котик зацінив, і одразу зрозумів, що то його місце, не маючи до того в минулому хаток. Тому його реакція, це найкращий показник для відгуку- Переваги:
- Ціна=якість
- Недоліки:
- Не знайшла недоліків
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Гарна якість
- Продавець Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Наталия Б***
Це просто чудо! Моя кішка рада і я з нею!!!)
- Валентина Я***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Власне виробництво, мені підібрали колір інший, на моє прохання і трохи змінили пуфік, щоб на ньому можно було і сидіти)) Дуже вдячна менеджеру Інні яка мені допомогла з дизайном пуфу)
- Переваги:
- Пуф виглядає дуже надійно, використовуємо і щоб самім сидіти, і для кота)
- Недоліки:
- Немає) на фото може колір відрізнятись залежно від освітлення, але менеджери проконсультують і допоможуть підібрати колір
- Продавець Your Comfort
Дуже дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам так приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Чудовий пуф, відповідає фотографії, м'якенький, якість відмінна, відправили швидко. Котик одразу зацінив
- Переваги:
- У кота тепер є власний трон
- Недоліки:
- Кіт впевнився у своєму статусі короля квартири
- Продавець Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Лариса Ю***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Чудовий будиночок, киці дуже сподобався! Дуже вдячна продавцю, попросила зробити іншого кольору, він погодився, гарна комунікація, рекомендую!
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і киця задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
чудовий будиночок для котиків
- Переваги:
- зручний, мʼякий, гарний, котам сподобався )
- Недоліки:
- не виявили
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.