- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 43
супер
- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 45
Купляла дві пари чоловіку. Зарекомендували себе добре. Зручні. Якість чудова! Відповідають розміру. Рекомендую !
Відправили швидко, продавець чемний і ввічливий. Магазин з найкращих- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Виктор З***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 41
Очень доволен покупкой.
- Переваги:
- Соответствуют размеру, Голенище не широкое, Удобные и стильно смотрятся.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- ІГОР Д***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 43
перша пара відходила майже рік кожний день,легкі і зручні,з багатьох куплених ці якісні і надійні.варто брати.
- Переваги:
- якісні.довговічні.ціна
- Недоліки:
- незнайшов
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
Комфортне для температури до
0°C
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 42
Дуже якісні та міцні чоботи. Для риболовлі саме те, що треба. Ідеально підійшли. Розмір відповідає довжині стопи. Думав, що будуть важкими (вага одного десь 800 г), але виявилися легкими і дуже комфортними. Вага взагалі не відчувається.
Продавець ввічливий та уважний, допоміг розібратися з "Розеточними перипетіями".- Переваги:
- Легкі, міцні, якісні. Водонепроникні. ПВХ з додаванням каучуку. Dunlop, виробництво Португалії.
- Недоліки:
- Наразі немає.
- Продавець Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 43
Дякуємо за відгук ;)
- Богдан Ц***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 43
Не відповідають по розміру,треба брати на розмір більші,взяв 43 розмір,розмір ноги 28,тиснуть
- Недоліки:
- Невідповідають розміру
- Продавець Genie Concrete
розмір 43 має довжину 28,3 - 28,5 см. Наступний 44 має довжину 29 см.
Як що вставляти устілку чи використовувати теплі носки, то рекомендація дійсно доречна, що треба брати на розмір запас більше.
- MilkВідгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 44
Качество отличное, и выглядят симпатично, надежные. Прошел уже в них более 50 км по полям, лесополосы, на вид остались без изменений, проколов нет. Менеджеры оперативно отвечают и советуют.
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 43
Чоботи хорошої якості, основа тонка, підошва із гарним протектором. Для городніх справ буде саме те що треба, легенькі та зручні, а от для рибалки, варто пошукати щось плотніше і товстіше, маю підозру що пробʼються доволі легко.
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
Для рибалки чи грибів більше підійдуть Dunlop Pricemastor. В них підошва більш тверда. Також може бути Dunlop JobGuard.
Варіанти є... Звертайтесь ;)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Genie Concrete. Колір: Зелений. Розмір: 42
Соответствует описанию
- Продавець Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам ;)