Відгуки покупців про Килимок для йоги професійний каучуковий EasyFit Pro каучук 5 мм блакитний

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже крутий килим взагалі для занять . Краще один раз переплатити ( до того ж не мільйон ).

Переваги:
    Не закручується, якість , розмір
    Недоліки:
    Не має!

Добрий день!
      Дякуємо за відгук.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Килимок класний, але важкуватий)

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Класний килимок. Має гарне щеплення, руки не ковзають. Гарна ширина. Але залишився незначний запах гуми навіть через місяць

Переваги:
    Не ковзкий, широкий
    Недоліки:
    Незначний запах гуми

Доброго дня! Килимок дійсно якісний: гарне зчеплення, руки не ковзають, ширина зручна. Щоб зменшити запах гуми, радимо перед використанням провітрити його на свіжому повітрі протягом декількох днів.

• Вячеслав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Килимок з якісного матеріалу, добре тримається підлоги, не слизький. Достатньо великий

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Має характерний запах

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Ганна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Чудовий килимок, зручно займатись, хороше зчеплення, що допомагає залишатись в асанах, не ковзаючи по килимку і не втрачаючи баланс

Переваги:
    Щільний, гарно зчеплюється з підлогою і не ковзає
    Недоліки:
    Важкий

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Радий, що килимок EasyFit Pro EF‑1925-V вам підходить — щільність і зчеплення дійсно допомагають комфортно займатися йогою та фітнесом, не втрачаючи рівновагу.

• Гюнель С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спустя пол года цепкасть начала пропадать, прошёл почти год и все собака мордой в низ невозможно стоять...очень жаль. в первую очередь брала коврик чтоб делать подобные ассаны . Доречно будет сказать что йогой занимаюсь не каждый день.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що килимок втратив свої властивості через деякий час використання. Матеріали можуть зноситися залежно від інтенсивності та умов експлуатації. Рекомендуємо звернути увагу на наші моделі з більш щільного або довговічного матеріалу для тривалих тренувань.

• ВВВ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Запах дійсно присутній проте мені не заважає, коврик відмінний для стаціонарного використання.

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:
    Вага

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Яков Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

хорошо "клеится" к полу. сильный запах резины

Переваги:
    хорошо "клеится" к полу
    Недоліки:
    сильный запах

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний килимок, подобається! Це той випадок, коли варто переплатити за каучуковий килимок, на ньому дійсно краще зчеплення шкірою з матеріалом. Важить достатньо багато, але якщо з ним пересуватись на машині і довго з собою не носити, то ок.

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і що поділились досвідом.

• Александра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Дуже задоволена килимком. Дякую!

Переваги:
    Не слизький, гарно прилягає до підлоги.
    Недоліки:
    Важкий, але для мене це плюс. Бо не збираюсь носити його з собою.

Доброго дня ! Дякуємо за ваше замовлення і зворотний зв'язок!

• Пасечная Н***

Якість супер, рекомендую.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно й важливо отримувати зворотний зв’язок від наших клієнтів. Це допомагає нам ставати кращими!

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Коврик реально крутий,той хто думає брати чи не братиме,беріть!!!бо він м'який,але не ковзкий взагалі. Тобто ви зможете стелити його на паркет чи ламінат і ноги/руки теж по ньому не ковзають,єдине що колір у мене більш блакитний,а не синій,але хто то має бачити?

Переваги:
    Шикарний коврик,широкий і довгий
    Недоліки:

Доброго дня!Дякуємо за ваш відгук !

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Крутий коврик, не сковзить, запах каучуку присутній, якщо нюхати близько, а так щоб тхнуло на всю кімнату - такого немає.

Доброго дня ! Дякуємо за відгук !

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Воняет резиной когда температура 20 градусов, причем уже месяц в использовании, поэтому вряд ли перестанет, но сцепление отличное, заниматься удобно, кроме запаха, купил бы я его учитывая это- не знаю

Переваги:
    Сцепление
    Недоліки:
    Запах резины

Дякую за уточнення. Ситуація з неприємним запахом від нового килимка — досить поширена, особливо якщо він містить натуральний або синтетичний каучук. Маємо такі рекомендації, щоб позбутися запаху:
      - Провітрювати - Розкласти килимок у добре провітрюваному приміщенні (ідеально — на балконі або під навісом на вулиці) щонайменше на кілька днів. Часто цього достатньо, щоб запах зменшився або повністю зник.
      - Протерти вологою тканиною з розчином оцту (1:1 з водою). Це допомагає нейтралізувати запахи. Після протирання дати йому повністю висохнути.
      - Уникати використання агресивної хімії. Щоб не пошкодити поверхню та зчеплення килимка, не варто використовувати засоби для чищення з хлоркою чи спиртом.
      - Використовувати ефірні олії (опціонально). Якщо запах трохи вивітрився, але ще залишається — можна нанести кілька крапель ефірної олії (лаванди, евкаліпту) на тканину і протерти килимок.

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Килимок супер, гарне зчеплення з підлогою, не ковзає зовсім

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Только забрал с почты, очень доволен тк попробовал не скользят ни руки ни ноги, покупал прошлый за 400 грн (что в принципе сразу было понятно) заниматься было невозможно. Запах небольшой присутствует но очень слабый.

Переваги:
    Цепкий, цена
  • Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В цілому килимком залишилась задоволенна, на його ціну взагалі топ)
    Зі всіх бюджетних варіантів - я кращий!

Переваги:
    Не сковзають взагалі руки, займатись йогою одне задоволення
    Недоліки:
    Згодом прилипає трішки на килимок все, що є на підлозі (крихти, пісок, шерсть)
  • Ульяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Дуже сподобався метаріл коврика, взагалі не ковзаєм (навіть на ламінаті)

Переваги:
    Зберігає товарний вигляд
  • Катерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручний, приємний, комфортний коврик, рекомендую

Переваги:
    Ціна=якість
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Килимок приємний на дотик, стійкий, руки та ноги не ковзають, для йоги підходить ідеально - перевірено. Рекомендую!

Переваги:
    Комфортний для занять з йоги, гарна якість та адекватна ціна для такого килимка.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Сьогодні забрала килимок і навіть встигла позайматися)) просто ВАУ, те що треба для йоги, ідеальний! Дякую велике!

Переваги:
    Не слизький, ідеальна товщина
    Недоліки:
    Не має
  • Лола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний килимок для йоги. Ноги не пливуть, килимок великий і не ковзає по підлозі.

Переваги:
    Саме такий як потрібно
    Недоліки:
    Трошки пахне резиною, але думаю що вивітриться
  • Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший килимок, не ковзає, якісний

• Стефанія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Сьогодні забрала килимок і вже його протестувала. Це саме те, що я шукала, каучуковий килимок, бездоганне зчеплення з підлогою, дуже комфортно на ньому займатись, руки не потіють, товщина ідеальна. Перед купівлею читала відгуки і деякі покупці нарікали на запах килимка. Запах зовсім трішки присутній, мені він не заважав.

Переваги:
    Ідеальне зчеплення з підлогою, гарний колір, розмітки на килимку.
  • Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Коврик виглядає презентабельно і дорого
    Гарно зчеплюється з поверхнею підлоги, важкий, не ковзає по підлозі
    Гарний колір
    Запах гуми присутній, але для мене не принципово.
    Вибирала по відгукам, пишуть, що дуже гарно на ньому займатися, але у мене їдуть руки в собаці((( дуже прикро, буду шукати щось інше

• Артем Е***

Як це в собаці?

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Мій найулюбленіший килимок, бо нарешті маю килим, на якому мої руки і ноги не ковзають. Ура!!! Займаюсь йогою майже щодня вдома, ще й беру його і на практики з тренером в залі. Важкуватий, але напевно все, що коштовне, має важити багато)))

Переваги:
    Не ковзає, має чудовий лавандовий колір
    Недоліки:
    не виявила
  • Юля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Гарний килим, раджу. Він настільки не слизький, що в нього наче вростаєш) Зайняття на ньому значно якісніші, глибші. Добре лежить на підлозі, швидко розрівнюється. Запаху він не має. І розмітка дуже допомагає.

Переваги:
    Не слизький
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Вячеслав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний килим, але якщо НЕ носити на тренування, а він буде постійно там (в залі). Дуууже гарно лежить на підлозі, абсолютно не ковзає. Дуже міцний.
    на початку дійсно було троги запаху гуми, але ж він гумовий (це нормально).

Але, від дійсно важкий. носити з собою незручно.

Переваги:
    міцний. не ковзає абсолютно.
    Недоліки:
    ВАЖКИЙ
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Донькі і дружині сподобався. Кажуть відчувається якість на відміну від дешевих

Переваги:
    При вправах не давить, дає відчуття м'якості і не сковзить
    Недоліки:
    Відсутні
  • Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Обожнюю його. Не знаю, як раніше займалася без нього. Не ковзає, не скочується. Запаху ніякого не відчуваю. Для занять спортом незрівнянний з іншими дешевими.

• Виктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Замовляв коврик синього кольору, прислали сиреньовий

Переваги:
    Важкий
    Недоліки:
    Не того кольору прислали

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kvartal S. Колір: Синій

В описі зазначено, що в комплекті є стяжки, для мене це було важливо, проте їх в наявності не було. Тому знімаю зірочки.

• Гюнель С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Запах был ,если прям впритык лицом в позе цуценя _запах не очень. По отзывам я ожидала что будет прям вонище...короче прошло чуть больше двух месяцев запаха вообще нема. хороший коврик,руки не скользят. Мне нравится отзыв использования за 2 месяца почти каждый вечер тренировки йогой.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарний килимок. Брала для занять фітнесом. Маб ще килимок з nbr товстий іншої фірми але він дуже ковзає. Цей килимок взагалі не ковзає. Спочатку був запах гуми але вівитрився на балконі.

Переваги:
    Не ковзає, колір, якість, довжина