- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Колір: Білий
Купувала для дитини 3,5 років. Сину дуже сподобалась подушка, із задоволенням спить на ній.
- Переваги:
- М'яка, легка, якісна, має гарний вигляд.
- Недоліки:
- Не виявили
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Рекомендую
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Подушка сподобалась
Досить зручна, рівномірна - Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Не сподобалась. Користувались десь місяць (дитина два роки), було літо, та спека, подушка мала дуже неприємний аромат, довго була вологою із-за того швидко втратила форму. Змінили на іншу, проблеми зникли
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Недоліки:
- Дуже швидко втратила форму
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добре підходить для дитини 4 роки
- Переваги:
- М'яка і не висока
- Екатерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая мягкая подушка. Не сбитая. Размер удобный. Для ребенка 1,5-2 года будет отлично
- Переваги:
- Не толстая, мягкая
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже подобається ця фірма, вона з нами з народження доньки. Вже 3 роки вірно служить наматрацник і ось дійшла черга і до подушки. В міру м'яка, пухкенька, для трирічки в самий раз
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Замовлення подушку для 1,5 річної дитини. Зручна, як раз підходить за розміром, не висока.
- Олеся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
При огляді на пошті відмовилася.
Вказано, що подушка м'яка з штучного лебединого пуху, а по факту протилежно. Таке враження, що збита в середині.
Розчарована.- Переваги:
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Быстро сбивается
- елена г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Звичайна дитяча подушка. Не велика. Гарна для дитини дошкільного віку після 2-х років.
- Переваги:
- Якість і форма
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класна!!!
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Подушка меньше заявленных размеров. Очень тонкая.
- Переваги:
- Особо нет.
- Недоліки:
- Меньше заявленных размеров
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
2з річна дитина у захваті від подушки. Напіркик з дуже якісної тканини. Сама подушка не висока
- Переваги:
- Не висока
- Кристина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая подушка для ребенка. В пользовании больше полугода. Ребенок доволен
- Переваги:
- Не сбивается, держит форму
- Недоліки:
- Не заметила
- Оксана Г***
Чи підійде для дитини 1,8 підкажіть будь ласка?
- Болгарова К***
Вітаю, змінилась після прання ?
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороша подушка для дитини, все подобається!
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудова подушка. Розмір та товщина підійшли ідеально.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуємось тиждень. Дитині 2,5 роки, спить тільки на ній. Не сповзає, не скочується - для дитини висота чудова, м'яка та зручна, підходящий розмір для дитячого ліжка.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нам дуже сподобалася подушечка. Дитині 3 років підійшла ідеально. Не висока і м'якенька
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже задоволена!
- Переваги:
- Ніжна, у кого проблеми із сном, тоненька і м'яка
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Подушечка отримана у чохлі-упаковці. М'якенька, чистенька. Дитині дуже сподобалась. Довго шукала добру. Задоволена, що не помилилась з покупкою. Рекомендую для діток від 2 років.
- Переваги:
- Наповнення, розмір, дизайн, вартість
- Недоліки:
- Не виявила
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Зручна, невелика подушка.
Покупкою задоволена!
- МайяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
М‘яка, гіпоалергенна, гарний принт, товщина якраз підходить для діток старше 2-х рочків
- Переваги:
- Якість за помірну ціну
- Недоліки:
- відсутність стрічки для розстібування чохла