Відгуки покупців про Шлея для собак маленьких дрібних порід посилена собача шлейка для маленької собаки GIYOOMI розмір S 26-64 см шлейки собачі шлеї на собаку синя (002239)
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Все гарно
- Переваги:
- Якісно
- Недоліки:
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Брали для бігля. Витирмує її термпераментні пориви на прогулянці
- Переваги:
- Чудова шлейка, міцна, регулюється. Собака дихає вільно. Вдягати та знімати таку амуніцію легко
- Продавець ЗооТорг
Ольго, дякуємо за оцінку та відгук! Раді, що шлейка пройшла перевірку темпераментом Вашого вихованця. Користується із задоволенням!
- Ангалов А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 25-64. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Все гарно
- Переваги:
- Дуже добре
- Продавець ЗооТорг
Андрію, щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нехай шлея служить вихованцю довго та дарує комфорт під час кожної прогулянки!
- Лара К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 25-64. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Вітаю! Вже пів року як використовуємо цю шлею для прогулянок. Песик наш за цей час добряче підріс, а перевага даної шлеї в тому, що розмір можна регулювати. Амуніція достатньо міцна, витримує навантаження, яке виникає під час різких ривків собаки. Виріб ніде не натирає та не давить, що робить його використання комфортним та без шкоди для собаки. Ми задоволені! Щиро дякую за консультацію працівників магазину під час підбору шлеї
- Продавець ЗооТорг
Анно, дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Дуже тішимося, що шлея виявилася міцною, зручною і комфортною для вашого вихованця, а сервіс магазину залишив приємні враження. Нехай служить ще довго! Приємних та легких Вам прогулянок!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 25-64. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Чудова шлея. Брала на 6 місячного цвергпінчера,була трішки завелика, підросли і сіла ідеально.
- Переваги:
- Хороша якість, шви добре прошиті, міцні карабіни. Вигляд солідний
- Продавець ЗооТорг
Ірино, дякуємо за довіру та чудовий зворотний зв'язок! Дуже тішимося, що Ви задоволені якістю шлеї. Приємних та безпечних Вам прогулянок!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Взяли шлейку xxl для нашего лабрадора. Шлейку носим, всё хорошо, но подтянули ее до максимума. В идеале лучше брать меньшую. Наш обхват 77 см.
- Переваги:
- Крепкая, удобная.
- Недоліки:
- Вроде нет
- Продавець ЗооТорг
Ганно, дякуємо за покупку та корисний зворотний зв'язок! Раді, що Ви залишилися задоволені якістю та зручністю шлейки. Приємних та безпечних Вам прогулянок!
- ЕльдарВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Хороша шлея в своїй ціновій категорії. Брали на хаскі в гори - свій функціонал виконала, собака вдома і ніби ніде не гепнувся
- Переваги:
- Ціна/якість
- Продавець ЗооТорг
Ельдаре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що шлея підійшла за розміром на Вашого улюбленця і підтвердила свою якість в екстремальних умовах, комфортних та безпечних прогулянок!
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Собака породи хаскі, має алопецію, тож, треба було підібрати зручну шлею, що не буде подразнювати шкіру. Плюс підібрати оптимальний розмір. Представниця магазину зв'язалась, порекомендувала оптимальний розмір, допомогла, порадила. Загалом - шлея гарної якості, а співробітник магазину уважна та приємна. Дякую
- Переваги:
- Уважність до клієнта, оперативність, якість товару
- Продавець ЗооТорг
Оксано, щиро дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашої роботи! Раді, що консультація менеджера допомогла визначитися з оптимальним розміром, і шлея підійшла Вашому улюбленцю. Бажаємо Вам комфортних та яскравих прогулянок!
- Родіон Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
На стафа підійшов чудово
- Продавець ЗооТорг
Родіоне, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням і шлея добре сіла на Вашого амстаффа!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Ми з собакою задоволені замовленням. Дякуємо.
- Продавець ЗооТорг
Сергію, дякуємо що знайшли можливість залишити відгук! Ми дуже раді, що Ви та Ваш улюбленець задоволені обновкою. Нехай шлейка служить довго та приносить лише радість.
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Качество хорошее, крепкая ручка на спине. Стафа 35кг держит норм.
- Продавець ЗооТорг
Костянтине, Дякуємо за довіру! Дуже приємно чути, що якість виправдала Ваші очікування. Стафф вагою 35 кг — це серйозна перевірка для будь-якої шлеї, і ми раді, що кріплення тримають навантаження на відмінно. Бажаємо Вам лише приємних та безпечних прогулянок!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Не тільки чудовий товар, але й адекватний продавець. Виникла позаштатна ситуація, поставилися з розумінням, все вирішили. Дякую!
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, дякуємо за відгук. Для нас важливо вирішувати будь-які ситуації на користь клієнта. Завжди до Ваших послуг!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Товар якісний.
Покупкою задоволений.- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець ЗооТорг
Анатолію, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якість шлейки. Нехай користування приносить лише задоволення. Будемо раді бачити Вас знову!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Купила шлеї моїм двом собакам. Дівчата допомогли правильно підібрати розмір. Тканина міцна, застібки надійні. Гуляємо з задоволенням. Дякую за товар. Рекомендую.
- Переваги:
- Одягається швидко, зручно, матеріал міцний, застібки надійні
- Недоліки:
- Не відмічено
- Продавець ЗооТорг
Олено, щиро дякуємо за покупку та рекомендацію! Дуже раді, що Ваші прогулянки тепер приносять ще більше задоволення. Будемо раді бачити Вас знову!
- Вероніка Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дуже задоволена шлейкою! Хороша якість, зручна та м’якенька, комфортна для собаки. Дуже подобається, що вона добре регулюється, особливо зручно, бо маю цуценя, яке ще росте. Розмір підійшов чудово, комфортно гуляти.
- Продавець ЗооТорг
Вероніка, дякуємо за довіру та високу оцінку. Ми раді, що шлейка підійшла та сподобалась. Приємного користування та цікавих прогулянок Вашому вихованцю!
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Все сподобалось,якість відмінна.
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що якість шлеї відповідає Вашим очікуванням та підійшла для Вашого дворянина, комфортних Вам прогулянок!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Побеспокоились чтоб выслать верный размер. Отправка быстрая, качество самой шлеи отличное. Фастиксы пластиковые, но это легко можно исправить при необходимости. Абсолютно всё отлично!
- Переваги:
- Цена, качество, соответствует размеру
- Недоліки:
- Фастиксы пластиковые, но это не катастрофа
- Продавець ЗооТорг
Ольго, дякуємо за довіру! Нам приємно, що сервіс та якість шлеї виправдали Ваші очікування. Бажаємо комфортних прогулянок Вашому хвостику!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Гарна, зручна шлея. Надійно фіксується та регулюється без проблем. Собака почуває себе в ній комфортно, нічого не натирає
- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже раді, що шлея сподобалася Вам за якістю та зовнішнім виглядом, а улюбленець почуває себе комфортно та надійно під час прогулянок!
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Зручна, легка, якісна. гарно сидить, бо регулюється все, не натирає. Собак гуляє в ній без проблем с першого дня користування.
- Продавець ЗооТорг
Маріє, дякуємо за відгук! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці!
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дякую) дуже якісна шлея. Зручно в швидко вдягати. Нам подобається. У наш френч задоволений
- Переваги:
- Якісна,зручна
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ЗооТорг
Юліє, дякуємо за покупку та чудовий фотовідгук! Раді, що Ви та Ваш вихованець задоволені якістю та зручністю шлеї.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Не дорого, якісно
- Продавець ЗооТорг
Максиме, щ дякуємо за покупку та відгук! Нехай шлейка служить довго та надійно!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Шлея підійшла, продавець проконсультував і швидко відправив
- Продавець ЗооТорг
Олено, дякуємо за Ваш зворотний зв'язок! Раді, що шлея підійшла Вашому чотирилапому другу за всіма параметрами. Бажаємо вам безпечних, яскравих та комфортних прогулянок!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дуже задоволений. Все як заказував
- Переваги:
- Гарний, міцний, ціна приємна
- Продавець ЗооТорг
Олександр, дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину! Радіємо, що шлея виправдала всі очікування. Нехай Ваш вихованець носить із задоволенням!
- кириенко а***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 25-64. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Користуємось шлеєю вже три місяці. Брали для шпіца вагою 7кг. Менеджер скоригувала у виборі розміру . В результаті взяли розмір М. Гарно підійшла. Нарікань немає. Шлея зручна, якісна.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Продавець ЗооТорг
Анна, щиро дякуємо за відгук! Правильно підібраний розмір — це запорука здоров'я та комфорту чотирилапого, тому наші менеджери завжди ретельно підходять до консультацій. Бажаємо Вам чудових прогулянок за будь-якої погоди!
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
все сподобалось. клас!!!
- Переваги:
- все підійшло, регулюється
- Продавець ЗооТорг
Маріє, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що шлейка виправдала очікування на всі 100%. Нехай Ваш чотирилапий носить її із задоволенням.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Якісна шлея, розмір підійшов, все чудово
- Продавець ЗооТорг
Анно, величезне дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що все підійшло і Ви залишилися задоволені замовленням. Користуйтеся із задоволенням!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Все сподобалось. Дякую
- Продавець ЗооТорг
Роман, дякуємо, що поділилися! Раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Приємних Вам прогулянок!
- Віра З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Гарна шлея, гарно виглядає на собаці. Здається зручна
- Продавець ЗооТорг
Віра, велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Ви задоволені шлейкою. Бажаємо Вам і Вашому чотирилапому другу найприємніших, активних та легких прогулянок разом!
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Гарна якість, швидка доставка, розмір підійшов ідеально.
- Переваги:
- Міцна, гарна якість
- Продавець ЗооТорг
Владислав, Велике дякуємо за зворотний зв'язок! Раді знати, що шлейка виправдала Ваші очікування щодо міцності. Бажаємо Вам та Вашому улюбленцю найприємніших, активних та безпечних прогулянок!
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Якість чудова. Користуємось вже місяць, нічого не порвалось і не зіпсувалось. Доставка оперативна.
- Продавець ЗооТорг
Михайло, велике дякуємо за покупку та зворотний зв'язок! Ми дуже раді, що шлейка показала себе з найкращого боку. Приємних Вам прогулянок!
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
У мене два француза,шлея супер ,ми задоволенi.Рекомендую
- Продавець ЗооТорг
Ганна, велике дякуємо за покупку та рекомендацію! Раді, що шлейки ідеально підійшли Вашим двом улюбленцям. Бажаємо Вам лише приємних та активних прогулянок разом!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Хороша шлейка. Замовлення прийшло швидко, якість сподобалась. Собаці в ній комфортно, сидить добре і не сповзає. Покупкою задоволена, дякую продавцю.
- Продавець ЗооТорг
Катерина, дякуємо, що обрали наш товар та знайшли час поділитися враженнями! Для нас дуже важливо, щоб шлейки, сідали правильно і не завдавали дискомфорту тваринкам. Раді, що Ви задоволені якістю виробу та нашим сервісом. Дякуємо за довіру!
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 30-74. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Я в захваті,все якісно,розмір відповідає,моєму цвергшнауцеру підійшов розмір М,все регулюється,йому комфортно!!Дякую,рекомендую!!
- Переваги:
- 200
- Продавець ЗооТорг
Євгеніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Нам дуже приємно, що наш товар так Вам сподобався і шлея чудово сіла на Вашого цвергшнауцера, приємних та комфортних прогулянок!
- Поліна В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Чудова шлея
- Продавець ЗооТорг
Поліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея Вам сподобалася і підійшла для Вашого боксера, приємних Вам прогулянок!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-102. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Розмір підійшов для крупного ретривера!
У дорозі був надзвичайно корисним.
Дякую за якість!- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що шлея добре підійшла на Вашого ретривера і подорожувати тепер значно зручніше і Вам, і Вашому улюбленцю!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 36-86. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Шлея підійшла.Якість подобається!Рекомендую!
- Переваги:
- Якісна
- Продавець ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Раді, що шлея Вам сподобалася та підійшла за розміром на Вашого дворянина, користуйтесь із задоволенням!