Відгуки покупців про Котяча кігтеточка лазалка в будиночок з лежанкою для кішок кото 90х60х40см молочно бордова

Оцінка користувачів 5/5
  • Віолетта

Чудова лазалка для котиків
    Грані кольори та якість матеріалів.
    Замовлення виконали дуже швидко,
    пишаємося нашими українськими виробниками! Все зроблено з любовʼю до пухнастиків!

Переваги:
    якінса, легко збирати, вдалий розмір
  • Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Дуже вдячна виробнику, а особливо менеджеру Інні за швидкий підбір тканин і виготовлення індивідуального замовлення всього за один день, при цьому все зробили в неділю, а у вівторок вранці ми вже забрали замовлення з Нової пошти.
    Дякую за те, що радуєте нас і наших пухнастиків.

Переваги:
    Міцна, легка в збірці конструкція. Збирати необхідно зверху вниз. А ще красива і стійка. Нашій Киці сподобалася.
    Недоліки:
    Не помітила ніяких недоліків.
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо вам за довіру до нас і детальний відгук. Ми раді, що ви і хвостик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!

• Тетяна

Якісний, міцний будиночок.
    Легко збирається, зрозуміла інструкція. Доставка відповідно до обумовлених термінів.

• Юліан Г***

Товар гарний! Котики зацінили

• Любов Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Отримала дуже швидко,легко збирається.Дуже міцне кріплення,будиночок уютний .Моя киця відразу в нього пішла,особливо полюбляє залазити наверх і там кувиркається

Переваги:
    Дуже міцний і комфортний для киці
    Недоліки:
    Немає, всі секції гарно сложені
  • Инна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Все сподобалось,киці у захваті, легко збирається, все якісне. Дуже швидко зробили і доставили .

Переваги:
    Конструкція з якісного матеріалу, натуральне дерево, тканина теж добротна.
    • Продавець  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Дуже подобається і зручний та мягкий на дотик. Велике Дякую за такий куточок для пухнастиків.

Переваги:
    Гарно та чудово підходить для кошенят
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо вам за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Инна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Быстро все пришло. Собрали за 10 минут. Сделано качественно на первый взгляд, на практике дальше посмотрим. Вписалось цветами под интерьер даже) И главное наш питомец сразу залезла на неё спать) Все довольны. Спасибо!

• Продавець  Your Comfort

Доброго дня. Дуже дякуємо вам за відгук, фото. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Наталья Б***

Рекомендую

Переваги:
    Прочный, аккуратный комплекс. Изготовили в течение 3- дней,сразу отправили. Запаковано качественно. Все быстро и чётко. .
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  Your Comfort

Спасибо большое за доверие к нам и отзыв. Мы рады, что вы довольны.

• Анастасия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Очень хорошего качества! Прочная. Хозяин доволен.

Переваги:
    Прочная, устойчивая.
    • Продавець  Your Comfort

Спасибо большое за заказ и доверие к нам. Мы рады, что вы и котик довольны

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Замовила дряпку- лежанку для кішечки, мої побажання виконали, а саме правостороннє розположення будиночка, комплекс виготовили швидко і якісно. Переваги комплексу- стійкий, використані якісні, цупкі матеріали, проте приємні на дотик, а також матеріал для мякої поверхонь лежанки і будиночка.

• Кийко Н***
    Продавець: Your Comfort

Дуже класний будиночок, хороша якість. Продавець відправив швидко. На моє прохання будиночок зробили не 35 см, а 40 см. Котик задоволений

• Продавець  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Инна М***
    Продавець: Your Comfort

Очень оперативно изготовили, как и обещал продавец за три дня,в этот же день и выслали! Комплекс получили, без проблем сами собрали, и кошечка тут же начала его осваивать)Товар изготовлен качественно , надежно За неделю эксплуатации (интенсивной) замечаний по товару нет!Кошка довольна, мы спокойны за свою мебель)))Спасибо продавцу за качественный товар! Рекомендую , цена и качество огонь!

Переваги:
    Цена, качество, оперативное изготовление
    Недоліки:
    Не выявлено