- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір корпусу: Чорний
Замовив 2 шт. Прислали інші. Маленькі і світять в 3 рази меньше. Невже не видно, що ви відправляєте?( На фото зверху, той, що треба було. Знизу те нещастя, що я отримав..
- Недоліки:
- Прислали інші моделі.
- Константин Г***Продавець: OpenPlanet. Колір корпусу: Чорний
Надіслали не той ліхтар що у замовленні, заміну не запропонували
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим
Фонарь отличный!! Довольно мощный диод, для фонаря таких размеров!! Батарейку необходимо выкинуть сразу, и поставить чтото более вменяемое))) контроллера разряда в нём или нет, или он очень занижен- при работе, когда кнопка начинает гореть красным- нужно выключать, ибо это уже около 3V, что для Li-Ion критический разряд!!
- Переваги:
- Мощный луч при компактных размерах, есть световая индикация пониженого напряжения
- Недоліки:
- Нет, судя по всему, контроллера разряда аккумулятора
- Дмитрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір корпусу: Чорний
Не этот фонарь
- Имя Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим
Некомплект, был без аккумулятора 18650.
Пусть он и никакой, но без него невозможно было даже проверить фонарик. И несмотря на то, что его нужно сразу же менять на нормальный, даже это лишним не было бы, полчаса-час заряда в на полочке в период блекаутов лишними не бывают.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим
Чудовий фонарь за свої гроші, правда ємність акумуляторів в 20 разів менша від заявленої
- Переваги:
- Необхідний мінімум
- Недоліки:
- Батарея не відповідає заявленій ємності
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
Світить дуже не погано для цієї цінової категорії. В комплекті акум є. Гріється сильно, але наче все норм, світив хвилин 20 для тесту, все в порядку.
- Переваги:
- яскравий
- Продавець Столица Покупок
Дякуємо за Ваш відгук, Максим!
- Павло С*** - ЗлатовВідгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
Зав'язалися одразу, уточнили і в той же день відправили, прийшло за три дні. Дуже швидко і якісно працюють.
Ліхтар у коробці на магнітику, якісний метал, світло і вправду б' є десь на кілометр. Кнопка запуску горить, коли ліхтар світить. Дуже сподобалася.- Переваги:
- Якість, розміри, тактильні відчуття, дуже добре світить.
- Продавець Столица Покупок
Дякуємо за Ваш відгук,Павло!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Очень мощный фонарик. Даже слишком.. При 100% потребляет 1,9 ампера. Более слабый свет - 0,3 ампера. Это кстати на много меньше 50% но я считаю это плюс. При работе на 100% если батарея к примеру в 2000mAh - часок проработает. Это маловато.. Но при слабом свете должна 6 часов. Если бы как-то включался сразу слабый свет... Теперь про эти аккумы 8800.. ну тут нет приличных слов. Понятно что 8800mAh там не то что нет но столько даже не бывает в аккумах 18650. Максимум около 3300! Подозреваю что там даже меньше 2000mAh. По крайней мере такое сложилось впечатление. Попробую нормально замерять на разряде и заряде, станет понятно - напишу. Надеюсь что малая емкость это единственный их недостаток.
Претензия больше не к продавцу, а к врунам китайцам. Но если продавец напишет как все есть в описании то честь ему и хвала.- Переваги:
- Отличный фонарик только сильно мощный для своих размеров - быстро садится.
- Недоліки:
- Отвратительные аккумы.
- Сергій М***
Итак. Измерение показало около 880mAh. Это розряд до 2.85 вольта и последующая зарядка на универсальном зарядном до 4.2 вольта. Просто китайцы нарисовали лишний нолик и все.. Значит если светить слабым светом хватит на 2,5 - 3 часа. Лучше конечно купить нормальные аккумы. А так дороговато за сам фонарик(
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір корпусу: Чорний
Хороший фонарь. Достаточно мощный, хотя и светит на 100 метров. Думал, что будет на 500 метров
- Переваги:
- Хороший фонарь.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір корпусу: Чорний
Достаточно обычный бюджетный фонарь, все работает. Один большой минус - в комплектации на коробке указан адаптер под три батарейки, но его нет
- Переваги:
- Лёгкий, свет неплох
- Недоліки:
- Неполная комплектация
- Продавець NandK
Доброго дня, в комлектації до цього товару в нас зазначено: Ліхтар / USB кабель / Акумулятор / Коробка. Так як і при отриманні товару. Адаптера під 3 батарейки не зазначено.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір корпусу: Чорний
Дуже швидко опрацювали замовлення. Ліхтарик зручний міцний яскравий за свої кошти відмінний рекомендую.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Володимир, що поділились своїми враженнями про ліхтар. Бажаємо приємного користування і чекаємо на вас знову в нашому магазині за покупками.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір корпусу: Чорний
Все супер!Спасибо.
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Елена за отзыв! Нам приятно, что Вы довольны покупкой и обслуживанием. Пользуйтесь фонарем с удовольствием! Заходите в наш магазин еще за покупками.