- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Дуже проблемний ліхтар, який не коштує своїх коштів. Візуально схожий на аналог Fenix scout, але на багато гірший. Мав два ліхтарі Videx цієї моделі і на кожному були однакові проблеми: 1) Періодично відходять контакти і ліхтар починає світити тьмяним світлом, доки його не стукнути об руку, чи інший предмет. 2)Діхтар перестає приймати зарядку. Ліхтар розрядився, а при підключенні його до зарядного пристрою індикатор показує, що все чотко, ліхтар заряджений, при відключенні - ліхтар не працює (всі кришечки на ліхтарю закручені до кінця). Ця проблема була в мене як на першому, так і на другому ліхтарю і починали вони працювати так же неочікувано, як і виходили з ладу. Останній екземпляр, який в мене залишився так і не почав приймати зарядку, а при зарядці акумулятора окремим пристроєм його роботи вистачає менше ніж на хвилину (можливо проблема в самій батареї). Отже, якщо вам потрібен надійний ліхтар для служби або роботи, то дуже не рекомендую купувати саме цей, щоб не залишитись в не підходящий момент без освітлення.
- Переваги:
- Має декілька кріплень, в робочому стані не погано світить
- Недоліки:
- Дуже проблемний (проблеми вказані в коментарі)
- Продавець Ropsy Smart
Дмитре, наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення всіх обставин і вирішення проблеми.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
дуже сподобався, працює на відмінно, хоча спочатку не зрозумів принцип блокування від випадкових натиснень, та згодом усе з'ясувалося і лише додало плюсів товару
- Переваги:
- дуже компактний, портативний, з запасом яскравості, поворотна голівка , порівняно з феніксом-краще, технологічніше і дешевше-попередньо там дивився модель скаут
- Продавець Ropsy Smart
Олександр, ми раді, що ліхтар вам сподобався!
- Дмитрий м***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Фонарь бомбезный. В стандартного слесаря заходит без проблем благодаря компактности. Яркость и время свечения возбуждает.
- Переваги:
- Мал, удал
- Недоліки:
- Дайте два
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Гарний та компактний є пам’ять останнього світла
- Переваги:
- Дорого світе
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Ropsy Smart
Олег, дякуємо за відгук!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Купляла для військового. Вже місяць в користуванні нарікань не має. Чоловік задоволений. Дякую за допомогу та якісне обслуговування
- Продавець Ropsy Smart
Олена, ми раді, що ліхтар став у нагоді вашому Чоловку-Захиснику!
Хай його та всіх Захисників береже Бог!
- Иван Д***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Супер!
- Продавець Ropsy Smart
Іване, ми раді, що ліхтар вам сподобався!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Компактний універсальний фонарик, зручний для військового
- Продавець Ropsy Smart
Михайло, дуже вдячні вам за відгук!
Бережіть себе!!!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Клас. Акум тільки слабий.
- Продавець Ropsy Smart
Сергій, дякуємо за відгук!
У ліхтарику акумулятор 16340 800 мАгод, це чимала ємність для такого типорозміру.
Водночас саме такий типорозмір дозволяє забезпечити не великі розміри самого ліхтаря та можливість його використання у якості налобного.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Закохався відразу. Зручний у всьому. Всі заявлені функції працюють добре. Особливо порадів працюючому індикатору заряда. Взагалі, ліхтарик трансформер це супер. Для мене він не замінний і в побуті і на роботі один замість декількох. А взимку ще й руки грітиме, коли перемкнути на потужний режим. Радію вдалій покупці.
- Переваги:
- Компактний, легкий, багатофункціональний, зручний у використанні, є працюючий індикатор заряду.
- Недоліки:
- За дві три години не виявив.
- Продавець Ropsy Smart
Дмитре, ми раді, що ліхтар вам сподобався!
- Олександра О***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Чудовий фонарик.
Чоловіку сподобався.- Недоліки:
- Продавець Ropsy Smart
Олександра, дякуємо за відгук!
- Олейник С***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Ліхтарик вообще бомба,кріплення хороше, світить дуже файно і круто що є червоне світло
- Переваги:
- Можна на шолом поставить
- Продавець Ropsy Smart
Северин, ми раді, що ліхтар допомагає Вам!
Бережіть себе!
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Дякую! Дуже сподобався ліхтарик
- Переваги:
- Маленький, мобільний
- Продавець Ropsy Smart
Валерій, ми раді, що ліхтарик вам сподобався!
- Достонбек С***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Маленький да удаленький) Стоит своих денег. Фото света при дневном освещении
- Переваги:
- Качество, размер, свет, type c разъем
- Продавець Ropsy Smart
Достонбек , дякуємо за відгук!
Ми раді, що ліхтар вам сподобався!
Чекаємо подальших замовлень.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Ліхтар працює!!!
Все в порядку!!!
У ситуації винний працівник відділу видачі розетки, який не тією стороною вставив акумулятор в ліхтар, та зазначив що він не працює !!!
Дякую продавцю за терпіння та вирішення ситуації !!!
Вибачте за тимчасові незручності!!!- Переваги:
- Компактний , легкий , зручний !!!
Має червоне світло!!! - Недоліки:
- Не виявив
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Чудовий варіант кишенькового ліхтарика для різник умов, своїх грошей вартий
- Переваги:
- Маленький, яскравий, є червоне світло і магніт
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Ropsy Smart
Євгеній, ми раді, що ліхтар Вам сподобався!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Стоит своих денег
- Переваги:
- Хороший фонарик
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець Ropsy Smart
Євгеній, дякуємо за відгук!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
- Переваги:
- Магніт, і аж два налобних кріплення силіконове і пластикове. Кліпса туга, Компактність. топ за свою ціну
- Недоліки:
- Існує положення еліпси при якому поворотна голова не повертається (Взагалі не суттєво)
- Продавець Ropsy Smart
Сергій, дякуємо за відгук!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Ліхтарик супер. Компактний та яскравий. Є червоне світло та різні рівні яскравості. Можна чіпляти на голову за допомогою кріплення що йде в комплекті. За допомогою магніта можна чіпляти до металевих поверхонь, що дуже зручно.
- Переваги:
- Ціна, якість, функціонал.
- Недоліки:
- Батарея малувата, та я думаю можна знайти більшої ємності.
- Продавець Ropsy Smart
Андрій, дякуємо за відгук!
Ми раді, що ліхтарик вам сподобався!
Чекаємо на нові замовлення.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Для дому і для носіння в кішені - відмінно.
- Переваги:
- Розмір. Вага. Світловий потік. Кріплення на лоб. Червоне світло.
- Недоліки:
- Не побачив пока.
- Продавець Ropsy Smart
Олександр, дякуємо за відгук!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart
Очень хороший фонарик, все описанные характеристики выполняет
- Переваги:
- Доставлен очень оперативно
Олег, дякуємо за відгук!
Раді, що ліхтарик сподобався!
Чекаємо на подальші замовлення
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave. Колір корпусу: Чорний
Дуже добрий ліхтарик
- Степанчук В***Відгук від покупця. Продавець: ВанБокс
Швидка доставка. Якісне реагування на прохання про зміну способу оплати. Товар, якісний.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: ВанБокс
Чудовий і дуже зручний ліхтарик, достатньо режимів роботи і способів кріплення під різні задачі
- Переваги:
- Кріплення (на лоб, кліпса, магніт), режими роботи, компактність.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: ELECTRICK. Колір корпусу: Чорний
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Отримав, все працює.
На фото в порівнянні з A232R - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Дімонт
Швидка відправка, все ок. Рекомендую
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Як виявилося ліхтарик прийшов з мертвою батарейкою...
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір корпусу: Чорний
Купувала на подарунок.Сподобаася
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик світить тільки коли на зарядці. Думав, проблема в акумуляторних батареях. Купляв нові, вони могли пару тижнів, або і один день нормально працювати, потім знову вивалювалися у режим роботи тільки від підключеної зарядки. Мене це критично підводило на позиції. Купляв акуми різних виробників, заряджав різними зарядками - фінал один. Зрештою, купив ліхтар нормальної фірми і не рекомендую цей неякісний товар - витрачені гроші, час і нерви
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Працює недовго
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave. Колір корпусу: Чорний
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Дімонт
Брав 2 ліхтарики. Задоволений. Компактний, потужний для своїх розмірів. Прийшов на 75% заряджений. За 2 дні користування на потужності 25% та 50% світлового потоку ще не заряджав. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактний, легкий.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Дімонт
Дуже хороший
- РоманВідгук від покупця. Продавець: DioDe
Купив ліхтарик більше року тому. Задоволений на всі 100%. Дуже зручний в користуванні саме через обертальну головку, плюс магніт, можна чипляти як завгодно і свитити під кутом. Мало займає місця в кишені. Світить добре, але на максимумі недовго. Підходить, щоб щось підсвітити в тому числі в трудно доступних місцях, завжди може бути під рукою.
- Переваги:
- Компактний, зручний, якісний, міцний, має обертальну головку, магніт, є червоне світло, все необхідне є в комплекті.
- Недоліки:
- На максимальній яскравості недовго тримає заряд. Через невеличкий розмір легко можна загубити.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний
Вдруге купляю цю модель, у першої за півроку активного користування в польових умовах зламалось нажаль кріплення. Придбати комплектуючі окремо неможливо (не передбачено виробником). Сам пристрій відповідає потребам - видає біле та червоне світло необхідної потужності (є різні режими), запамʼятовує останній режим, легко повертається на 90 градусів. Рекомендую
- Переваги:
- Компактний, легкий, зручний у використанні, змінна батарея, зарядка від юсб. Запамʼятовує останній режим, має червоне світло
- Недоліки:
- Неможливо придбати комплектуючі окремо за потреби
- Михаил О***Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave. Колір корпусу: Чорний
Вмикається через раз і швидко сідає. Буду в понеділок дзвонити продавцу
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір корпусу: Чорний
Фонарь хороший .
Продавец отправил товар на 5-й день после 100% оплаты.
Поэтому негатив.- Продавець NB-Smart
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та замовлення. Ми бачимо, що доставка зайняла 7 днів, і розуміємо Ваше бажання отримати товар швидше. Проте, просимо з розумінням поставитися до того, що на оперативність обробки та логістики зараз впливають об'єктивні виклики, зокрема, періодичні повітряні тривоги та графіки вимкнення електроенергії, через які робота складів і перевізників тимчасово призупиняється. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб опрацьовувати замовлення якнайшвидше, одразу після відновлення безпечних умов праці. Дякуємо за розуміння та бажаємо мирного неба! З повагою, команда NB-Smart.