Картка Rozetka

Відгуки покупців про Стіл-підставка для ноутбука Ruhhy S23452 дерев'яний з вентиляцією регулюванням висоти і кута нахилу світло-коричневий

Оцінка користувачів 4.06/5
на основі 31 відгук
  • Відгуки про товар продавця WASHOPIK
  • Сурма А***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Дуб

Чудовий столик! Дуже зручно з ним працювати. Ідеально підійшов по розмірах для ноутбука. Сподобалось як регулюється висота відповідно до потреб, а також класно, що там маленька шуфлядка, в яку можна покласти різні дрібнички. Компʼютер гарно вентилюється ззаду.

Переваги:
    Усе дуже сподобалось
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Анна-Марія, що поділились своїми враженнями про товар! Нам приємно, що Ви задоволені столиком для ноутбука. Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Сафарова И***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Дуб

Купляла для подарунка. Дуже сподобався сину. Зручно працювати у ліжку, підходить для великого важкого ноутбука.

Переваги:
    Міцний, стильний, приємний на дотик.
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Ірина, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування столиком для ноутбука. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Олеся Р***

Столик бомбезний! Навіть кращий ніж на фото. Якісно зроблений. Дякую

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Відстутні
    • Продавець  WASHOPIK

Вдячні Вам, Олеся, за відгук оцінку та фото. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Марина С***

Зручний, продуманий до дрібниць

Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Марина, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування столиком для ноутбука і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: baGaba. Колір: Світло-коричневий

Прикольний столик)

Переваги:
    Комфортний для роботи за ноутбуком чи планшетом, в принципі для ігор також норм
    Недоліки:
    Система регулювання висоти ніжок доволі напряжна, потрібно одночасно відкрутити і зафіксувати 4 гайки
  • Виталий В***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Гарна робота, кріплення ніжок трохи не продумано, там по суті мали бути шпильки які б тримали каркас якісно. Але то не проблема вже самому доробити якщо є бажання.

Переваги:
    Виконання акуратне.
    Недоліки:
    Кріплення ніжок.
  • Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: БорЩ

Дуже сподобався

Переваги:
    Зручний
  • Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: baGaba. Колір: Світло-коричневий

Дуже зручна штука! Запах дерева неймовірний

• Яцюк Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RED-HOUSE. Колір: Бежевий

Ціна - тисяча гривень. Не 200, не 300. А адекватних грошей коштує. Але якість... Розчарована товаром і нікому не раджу, якщо не хочете потім в день покупки його ж ремонтувати

Переваги:
    Виглядає гарно
    Недоліки:
    Зранку забрала столик з точки видачі Розетка і попрацювала з ним рівно 3 години, як почав відшаровуватись кутик, такими рівними смужечками, їх просто можна випадково зачепити і вони протягнуться далі.
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+

Моя найкраща покупка для дому. За відсутності повноцінного робочого місця столик - хороший варіант, дуже зручний

Переваги:
    Легкий, регулюється
    • Продавець  CENOVOD+

Дуже дякуємо за відгук! Нехай служить!

• Варешкін Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+

Гарний, але дерево не пролаковане достатньо, тому трохи вбирає вологу і як результат з'являються сколи

Переваги:
    Зручний, компактний
    Недоліки:
    Сколи, та недостатнє покриття лаком
    • Продавець  CENOVOD+

Дякуємо за оцінку, приймемо до уваги

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Это кошмар. Нет внешний вид чудесен, но только вид. Почти все железные детали ржавые, а фиксатор слошком короткий, не поставишь на минимальный наклон. Я брала на подарок, стыдно было очень .Не рекомендую.

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Качество сборки.
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Свою функцію виконує, ніяких нарікань.

• Моцарь Р***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Вроде бы неплохой, ещё и карбоном покрыл получилось неплохо

• Эдуард Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Якість товару не відповідає вартості! Купив 21.12.22 , у січні почало вести, тріскатися та вести (вигинання) це видно на фото. Не рекомендую це купувати.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Зроблено неякісно. Матеріал з торців не оброблений. Деталі не шліфовані, стирчать скалки. Далі дивіться фото
  • Єлизавета Л***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Якість товару не відповідає вартості!

Переваги:
    Недоліки:
    Проржавівші деталі, недбало заклеяні тріщини, погано оброблена поверхня!
    Небезпечний для використання!
    • Продавець  R&M’s Shop

Добрий день, Єлизавето, якщо Вам попався столик з дефектом, без проблем можемо зробити обмін/повернення товару.

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Столик чудовий і ціна хороша

Переваги:
    Запаковано в плівку і коробку, можливість регулювати висоту ніжок, можливість регулювати нахил стільниці
  • Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Очень не довольный качеством, пользовался почти месяц, начала подниматься правая часть(горбится)
    Условия эксплуатации соблюдал идеально, сухое помещение вместе с силикатным гелем хранил.
    Сейчас разница между левой и правой частью стола почти 0,7 мм и уверен что будет еще хуже..

Переваги:
    Удобный, полностью подходит для работы
    Недоліки:
    Не качественная сборка, скалки, не везде покрыт лаком
    Спустя месяц начались деформации
  • Павел К***

Столик неплохой)

• Остап З***

Загалом норм, якби ще ніжки чуть вище то взагалі 0 претензій

Переваги:
    дерево стійке до нагріву
    Недоліки:
    Ніжки низенькі, і мені не вистачало шоб юзати в ліжку
  • Н.Р.
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Столик зручний у використанні, має невелику вагу, шухлядка закріплена, щоб не випадала- туди можна покласти флешку, або дрібниці. Відкидна частина для ноуту закріплюється на магніт. Під ноут 13‘‘ підходить, але і на більші моделі також підійде.

Переваги:
    Функціональний і зручний
  • Рома В***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Во первых еле поместился мой 17 дюймовый, а пишут в характеристиках 19! Качество не очень ни крепежных деталей ни обработки древесины. Сегодня зашел в другой магазин в шоке, там по качеству лучше и стоит 800!

Переваги:
    Недоліки:
    Качество
  • Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Столик доставили очень быстро. Особенно в праздники. Абсолютно довольны. Теперь ноут не перегревается и сын комфортно работает. Место под стакан не глубокое. Поэтому не рискуем. Но поставить маленькую конфетницу определённо хорошо. Всё отшлифовано нормально. Ящичек тоже в работе. И подъёмы поверхности уже освоили. Спасибо. Приятный столик.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Столик непоганий. Але не за 40$.

Переваги:
    Столик стійкий, не гойдається.
    Недоліки:
    Зроблено неякісно. Матеріал з торців не лакований. Деталі не шліфовані, стирчать скалки. Зєднання склеєні криво.
  • Ілля В***

Судовой якісний столик.

• Ілля В***

*чудовий

• Хорошко А***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Пол года назад купила этот столик и влюбилась в него. Работать на ноуте на нем очень удобно, места хватает и для мышки, и для чашки с кофе.

Переваги:
    удобный, устойчивый
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Заказал сначала трансформер, еле держал ноутбук, хотя его крутят как супер стол. Через пол часа сделал возврат и заказал этот столик, качество нормальное, ноут держит.

Переваги:
    Крепкий. Удобная подставка под ноутбук с регулировкой угла
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Приєднуюсь до позитивних коментарів, можна брати.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Столик отличный, прочный, качественно сделан.
    Рекомендую

• Елена Б***

супер!!!!!

• Дарья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: R&M’s Shop

Гарний столик, гладка поверхня, єдиний столик такого типу, який підходить під ноутбук 19". Дуже швидко доставили. Перші дні відчувався запах клею.

Переваги:
    добре оброблений, підходить під ноутбук 19"
    Недоліки:
    декілька днів відчувався запах клею