- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: SKT1. Розмір: 39
Добрий день, замовляла дві пари 39 розміру, а відправили 44 розмір , такого не повинно бути
Самі Устілки дуже хороші, але не той розмір. Розетка, прийдеться другий задуматися, чи замовляти у вас чи у інших- Продавець SKT1
Доброго дня можливо склад наший переплутав устілки і відправив не ті
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 36.5
Описание соответствует товару. Размер совпадает. Тёплые.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Качество нормальное, размер соответсвует действительности. Пользуюсь с удовольствием.
- Переваги:
- Качество, соответствие размеру, цена
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
В ботинки 41 размера стельки оказались маловаты, нужно брать на размер больше, при необходимости лучше подрезать
- Недоліки:
- Нужно брать на размер больше
- Сергій Н***
Така сама ситуація із 42 розміром, трошки менші, краще було брати на розмір більші
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 42
Купил ботинки на размер больше(под вязаные носки, для зимы) обувь немного болталась. Подстелил стельки, стало норм.
- Переваги:
- Подходят по размеру, не болтаются
- Недоліки:
- Это просто стельки, я их не использовал толком. От куда мне знать?может они прорвутся через месяц, я не знаю
- Тамара Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 46
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 45
Якісні і зручні.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 43.5
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 44.5
Нет в наличии. Исправьте в каталоге. Не нашел кнопку "Сообщить когда появится".
- Переваги:
- Отлиные стельки, но купить не удалось. Нет в наличии, а на сайте есть.
- Недоліки:
- Нет в наличии.
- Максим
Может, на момент вашего заказа они закончились, а теперь снова появились? Лучше перезвонить на горячую линию и уточнить.