Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Підігрівач, стерилізатор та нічник для дитячих пляшечок на дві пляшечки

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 124 відгуки
  • Відгуки про товар продавця MOBI-TI
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Це хороша штука, коли наявне світло.
    Молоко можна нагрівати трохи заздалегідь на відповідних програмах.

• Продавець  MOBI-TI

Людмила, дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• Олеся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Дуже задоволені покупкою, сервіс на відмінному рівні, ввічливий менеджер, клієнтоорієнтований.

Переваги:
    Товар відповідає заявленим функціям, дуже потрібна і корисна річ, сервіс бездоганний
    • Продавець  MOBI-TI

Олеся, нам дуже приємно, що ви задоволені. Дякуємо за добрі слова, і будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Купляла на подарунок. Молодій мамі подобається . Поки все добре, сподіваємось і надалі буде працювати добре.

• Продавець  MOBI-TI

Галина, дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Користуюсь підігрівачем уже більше пів року, чудова якість. Легкий та зручний у користуванні.

• Продавець  MOBI-TI

Тетяна! Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• Александра
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Дуже зручна річ, автоматизований, не потрібно рахувати час стерелізації, гарний підігрів, багатофункціональний, стильний, є ночник - за цю ціну просто ідеальний стерелізатор! Хочу відмітити роботу дуже гарного і чесного продавця! Нажаль прийшов брак. Продавець одразу відреагував, без проблем зробили заміну на новий. Дуже уважні, надійні співробітники магазину! Беріть без сумнівів! 5/5 Інтернет магазину - ви супер! Рекомендую однозначно Дякую велике

Переваги:
    Класний стерелізатор. Дуже зручний. Рекомендую до покупки! Гарна ціна. Відповідальний і надійний продавець. Беріть, не пошкодуєте!
    • Продавець  MOBI-TI

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Стерелізатор дуже крутий, не розумію як без нього взагалі можна, полегшує життя вже третій місяць

Переваги:
    Зручний у використанні
    • Продавець  MOBI-TI

Іван дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Якщо думаєте, брати чи не брати - однозначно рекомендую для покупки, особливо для дітей на змішаному або штучному вигодовуванню. Працює постійно на 38 градусах, не виключається вже майже місяць. Не потрібно щоразу підбирати температуру суміші. Іноді стерилізуємо пляшечки.

Переваги:
    Економить час, зручно
    • Продавець  MOBI-TI

Андрій! Дякуємо за вашу довіру до нашого магазину! Завжди раді вам допомогти!

• Артем Ю***

Чудово працює

Переваги:
    Багатофункціональний
    • Продавець  MOBI-TI

Артем! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Чудовий пристрій, гріємо 2 пляшечки з водою, лиш додаємо суміш, особливо рятує вночі.

Не вистачає більше яскравості підсвітки

• Продавець  MOBI-TI

Сергій ! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Шикарный стерилизатор. Очень довольна))

• Продавець  MOBI-TI

Яна! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Дякую за відгук!

• Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Дуже необхідна річ для матусі, економить час та сили. Має багато переваг, покупала зі знижкою, дуже вигідно.

Переваги:
    Швидко нагріває воду та стерилізує пляшечки. Можна виставити таймер, зберігає задану температуру
    Недоліки:
    В інструкції не вказано скільки води потрібно заливати
    • Продавець  MOBI-TI

Вероніка! Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями. Величезна радість для всього колективу, що змогли виправдати Ваші очікування.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Необхідна річ, яка економить час, безпечна. Поки задоволені, вже протестували, все працює відмінно!

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не знайшли, задоволені.
    • Продавець  MOBI-TI

Оксана! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Задоволена на всі 100%. Дуже необхідна річ для мам)

• Продавець  MOBI-TI

Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!

• Елеонора М***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Доброго дня тільки купили стеризатор зламався датчик не можливо ні вибрати програму ні налаштувати температуру ні час налаштувати.
    Хотіли би повернення зробити і вернути кошти.

• Продавець  MOBI-TI

Елеонора! Шкода, що сталося таке непорозуміння. Ми готові все обговорити і запропонувати рішення, яке задовольнить вас. Наш менеджер поки не може додзвонитись до вас. Ми написали вам у вайбер.

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Доброго дня , замовила у вас третього Вересня підігрівач сьогодні 15 жовтня , спочатку перестала працювати панель а потім він взагалі потік з усіх сторін ..... та і з спочатку користування він часто сам вимикання

Недоліки:
    Перестала працювати панель , та протік
  • Анастасія А***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Крута річ, але нажаль після першого використання потік(

• Продавець  MOBI-TI

Добрий день, Анастасія. Дякуємо за ваш відгук! Нам важливо зрозуміти, як ми можемо виправити ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з нами особисто.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Загалом річ дуже практична і потрібна, справді полегшує готування/підігрів сумішей чи стерилізацію пляшечок. Зрозумілий, простий і зручний в користуванні. Але одразу ж з першого дня користування почав протікати. Розчарована.

Переваги:
    Зручний, практичний в користуванні, зрозумілий інтерфейс.
    Недоліки:
    Протікає
    • Продавець  MOBI-TI

Тетяна! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Ми вже аналізуємо ваше звернення і зробимо все можливе, щоб вирішити цю проблему.

• Тетяна

Хочу доповнити свій відгук. Стерилізатор оперативно замінили на новий. Все справно працює і не протікає. Дякую, що піклуєтесь про своїх покупців.

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Все чудово, тільки через місяці використання почав протікати, і з'явились краплинки води в дисплеї(

• Продавець  MOBI-TI

Іван! Шкода, що сталося таке непорозуміння. Ми готові все обговорити і запропонувати рішення, яке задовольнить вас.

• Вікторія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Я користуюся стерилізатором лише два тижні, і він уже почав текти. Прилад не працює належним чином — під час використання знизу витікає багато води.

• Продавець  MOBI-TI

Добрий день, Вікторія. Просимо вибачення за те, що товар не відповідав вашим очікуванням. Ми готові обговорити це детальніше і знайти вихід. Наш менеджер з вами зв яжеться

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI-TI. Колір: Білий

Прошло несколько дней после покупки - отклеился дисплей, вода потекла через низ. После покупки выкинула чек и коробку, потому о возврате и речи идти не может, но факт того, что товар не качественный очень расстроило.

Переваги:
    Быстро и хорошо греет
    Недоліки:
    Развалился
    • Продавець  MOBI-TI

Ольга! Дякуємо за ваш відгук!
      Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація. Хочемо звернути увагу, що дисплей пристрою має заводське кріплення у спеціальні пази, а також покритий захисною плівкою, яку перед використанням рекомендується зняти. Подібні випадки трапляються вкрай рідко, тому ми дуже зацікавлені розібратися в цьому детальніше.
      Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки (повинні бути смс від нас при регістрації замовлення з телефоном чи можна використовувати переписку на Розетці)— ми допоможемо вирішити ситуацію та запропонуємо рішення, яке вас задовольнить.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Стерилізатор чудовий. Виконує усі функції.
    Відповідає дійсності.
    Задоволені ним

Переваги:
    Працює добре
    • Продавець  B&H Store

Вікторія, дякуємо за відгук!) Раді, що стерилізатор повністю виправдав очікування і Ви ним задоволені. Користуйтесь із задоволенням!)

• Поліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Товар дуже сподобався, рекомендую!

Переваги:
    Все відповідає опису
    • Продавець  B&H Store

Поліна, дякуємо Вам за відгук)
      Раді, що товар вам сподобався. Дякуємо за рекомендацію та довіру ))

• Юлія М***

Спасибо
    Очень довольна

• Продавець  B&H Store

Юлія, щиро дякуємо за відгук)) раді, що Вам подобається)

• Христина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Хоча придбала на подарунок для племінниці але вони дуже задоволені та щасливі , що тепер вночі не потрібно вставати та гріти воду Суміш завжди потрібної температури та завжди під рукою

• Продавець  B&H Store

Христина, щиро дякуємо Вам за відгук)

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Дякую продавцю, швидко відправили та надіслали інструкцію українською, хоча і так все інтуїтивно понятно

Переваги:
    Легкий в користуванні, чудово стерилізує, прекрасно підігріває молоко. Користуємось вже місяць на день по 10 разів, працює бездоганно
    Недоліки:
    Поки що не має
    • Продавець  B&H Store

Сергій, щиро дякуємо за відгук))

• Малена К***

Очень хорошо выполняет свою работу на все 100 я осталась довольна

• Продавець  B&H Store

Малено, дякуємо Вам за відгук))

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Чудовий товар, швидко відправили. Дякую)

• Продавець  B&H Store

Анно, дякуємо за відгук))

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Дуже якісний і крутий девайс! Ми залишись дуже задоволені користуємось вже більше місяця ніяких проблем багато функцій! величезний плюс замовити саме тут бо продавець прислала інструкцію на Укр мові

• Продавець  B&H Store

Сергій, дуже Вам вдячні за позитивний відгук)

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Чудовий стерилізатор, не займає багато місця, виглядає охайно, виконує свої функції на 100% , задоволена покупкою

Переваги:
    Компактний
    Якісний
    Приємна вартість
    • Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за відгук!) Чудово, що стерилізатор порадував своєю компактністю, зовнішнім виглядом та ефективністю. Користуйтеся із задоволенням!)

• Сергій Т***

Все супер

• Продавець  B&H Store

Сергій, щиро дякуємо за відгук) Приємного використання)

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою. Рекомендую 100%.

Переваги:
    Швидкий підігрів, стерилізація.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  B&H Store

Наталія, щиро дякуємо за відгук) Раді, що прилад себе чудово показав і став Вам у нагоді) Приємного користування і надалі)

• Виталий М***

Чудово

• Продавець  B&H Store

Віталій, щиро дякуємо за відгук) Приємного користування)

• Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Найкраща моя покупка з моменту народження малюка!

Переваги:
    Швидка відправка, крутий функціонал
    • Продавець  B&H Store

Катерина, це просто найкраща похвала для нашої команди!) Нам неймовірно приємно, що пристрій заслужив таке високе звання та став Вашою найкращою покупкою.

Дякуємо, що відзначили швидкість нашої роботи та функціонал приладу. Нехай він і надалі щодня полегшує Вам турботу про малюка та дарує лише позитивні емоції!)

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Задоволена стерилізатором на всі 100%. Користуюся по призначенню як стерилізатором, так і пристроєм для підігріву молока. Вночі дуже виручає. Окрім того ще й стильно виглядає.

• Продавець  B&H Store

Елена, щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук!) Ми неймовірно раді, що стерилізатор став для Вас вірним помічником і так сильно виручає, особливо під час нічних годувань, коли кожна хвилина на рахунку)

• Карина С***

Чудовий стерилізатор та підігрівач

Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  B&H Store

Карина, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що пристрій став корисним помічником. Нехай користування буде в задоволення!)

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Чорний

Використовую для підігріву молока з холодильника чи розморозка з морозильнику. Задоволена зручністю інтерфейсу, швидко підігріває. Ще періодично стерилізую бутилочки. Задоволена покупкою

• Продавець  B&H Store

Вікторія, дякуємо за Ваш відгук та детальний досвід користування!) Неймовірно раді, що пристрій чудово справляється з усіма задачами — від підігріву до стерилізації — і заощаджує Ваш час. Нехай користування завжди буде комфортним!))