- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Купувала на подарунок,все сподобалось.Чудові ручки
- Продавець ParaCHut
Доброго дня Марія_! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Протиударні - Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 140 Antishock з насадками та чохлом . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Купувала мамі.Все сподобалося.Дякую!
- Продавець ParaCHut
Доброго дня,Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Протиударні - Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax 140
. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Всё супер
- Переваги:
- Скорость и качество
- Продавець ParaCHut
Доброго дня Дмитро, ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно Противоударные - Палки для скандинавской ходьбы , що Ви задоволені
, раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ірина Щ***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Товар гарний, відповідає опису, Прийшов швидко. Рекомендую товар і продавця.
- Переваги:
- Точне і легке регулювання висоти, зручність у використанні.
- Продавець ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш ParaCHut
- Шелест Є***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Випробував одразу після придбання в поході в Карпатах. Похід не складний. Палиці пройшли зі мною +- 35 кілометрів по снігу, болоту, камінні. Показали себе чудово. Ручки із пробкового дерева - дуже зручні. Наконечники трохи стерлись, але така їх задача. У мені 85 кг, палиці мене втримали.
- Переваги:
- легкі, зручні, не дорогі
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Продавець ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
палки супер, гарно виглядають, міцні та приємно лежать у руці
- Продавець ParaCHut
- Назар О***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хороші палички дуже класно дивляться брав дві пари різних дуже класні
- Переваги:
- ціна якість
- Продавець ParaCHut
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Купляв ці палиці для мамулі. Задоволена ними, бо зручно регулювати висоту, сам матеріал легкий, на вигляд гарні, плюс чохол. Купував по знижці. Як будуть по довговічності служити - час покаже. На разі все гуд.
- Переваги:
- Зручне регулювання, легкий матеріал, чудовий вигляд, ціна зі знижкою.
- Недоліки:
- На разі не виявлено.
- Продавець ParaCHut
- ЮраВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut
палички бомба бабуля задоволена
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
З першого погляду сподобались, треба спробувати на ділі.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Прислали швидко товаром задоволений легкі зручні палички
- Продавець ParaCHut
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою керівник магазину PARACHUT.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Палиці виправдали очікування, гарний вигляд та зручні.
- Переваги:
- Якісний та швидкий сервіс.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Продавець ParaCHut
- Петро Т***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хороші міцні палички, мені подобається як виглядають хороша комплектація
- Переваги:
- якість хороша
- Продавець ParaCHut
Добрий день ! Дуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Гарний вигляд товару за хорошу вартість.
Брались у подарунок.
Надіємось у отриманні очікуваних результатів при їх використанні та впевненість у приємних та хороших враженях під час спільних подорожей разом з друзями- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість/комплектація.
Товар, магазин, відношення до покупця
- Андріана С***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хороші міцні палички гана комплектація
- Продавець ParaCHut
Добрий день! Дуже дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що товар сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Толик О***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Палички для скандинавської ходьби - чудовий засіб для покращення здоров'я та активного способу життя.Палички для скандинавської ходьби - чудовий засіб для покращення здоров'я та активного способу життя.
Раджу- Переваги:
- красиві, зручні
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець ParaCHut
Анатолій, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що товар сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Давид Г***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Палки супер легкі зручні добре з ними ходити. Раджу
- Переваги:
- Багата комплектація до палок
- Продавець ParaCHut
Давив добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що палк Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою керівник магазину PARACHUT
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Товар купляв Мамі на подарунок товаром задоволений так як вони легкі і прості у застосуванні. Мама подаруком була задоволена.
- Переваги:
- Швидко доставили і є вся комплектація та ще інструкція до палок Moltis.
- Продавець ParaCHut
Андрій, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Ці палки для скандинавської ходьби стали незамінною частиною мого активного життя. Вони легкі та стійкі, із зручними ручками, які не сповзають з рук. Завдяки ним, кожна моя прогулянка стала більш ефективною та корисною для моєї фізичної форми.
Рекомендую всім, хто прагне підтримувати активний спосіб життя!- Продавець ParaCHut
Олексій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Палиці купляла для матері. вони їй дуже сподобались гарно виглядають хороша комплектація.
- Переваги:
- міцні, красиві.
- Продавець ParaCHut
Галина, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір палиць Moltis Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину PARACHUT
- Люда О***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хороші палки зручні, легкі хороша комплектація, легко настроюються, ходити з ними дуже зручно та легко стало
- Продавець ParaCHut
Людмила, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT