Відгуки покупців про Зовнішній карман Shuole USB 3.1 Type-C корпус для 2.5 SSD/HDD Прозорий корпус (TM-3.1)

Оцінка користувачів 4.37/5
на основі 22 відгуки
  • Олександр А***

За свої гроші норм.

Переваги:
    Без виражених.
    Недоліки:
    Жосткий пластик .можливо буде сильно царапатись.
    • Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук.
      Дякуємо, що поділилися враженням — врахуємо зауваження щодо матеріалу, це важливо для подальшого вдосконалення товарів.

• Роман П***

Хороший по качеству

Дякуємо за відгук!
      Приємно чути, що якість корпусу вам сподобалась — стараємось підбирати моделі, які служать довго та без проблем у щоденному використанні.

• Александр Д***

Качество отвратительное

• Юрий Д***

Супер,задоволений!

• Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за відгук. Радий, що корпус вам сподобався та повністю виправдав очікування.

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Відкрив, вставив диск, закрив, підключив, одразу коннект. Жодний танців с бубном. Ну прям задоволений. А то мій старий карман ну просто вже весь мозок мені з'їв.

• Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за відгук. Радий, що новий корпус спрацював відразу та повністю виправдав очікування — нехай служить стабільно й довго.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Нормальный карман для хардов. Удобно то что прозрачный и при работе с жёсткими дисками видно что в нём установлено.
    Покупал именно тут около года наверное назад.

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не обнаружено пока.
    • Продавець  Кошик Тех

Дякуємо, Романе. Приємно чути, що корпус добре себе показує навіть з часом. Прозорий дизайн дійсно зручний у роботі. Нехай і надалі служить без проблем.

• Максим П***

Супер річ. Зручний. Простий. Надійний

• Продавець  Кошик Тех

Дякуємо, Максиме! Радий чути, що корпус вам сподобався. Нехай надійно служить і тішить простотою у використанні!

• Игорь С***

Винчестер встал, как вкопанный

Переваги:
    Все четко и прозрачно
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Ігорю!
      Дякуємо, що поділилися враженнями про використання корпусу. Радий чути, що диск встановився надійно та все працює як слід. Нехай служить вам довго і без жодних проблем.

• Анатолий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Все добре. Головне працює як потрібно.

Переваги:
    Прозорий пластик. Удобно
    Недоліки:
    Швидко дряпається
    • Продавець  Кошик Тех

Анатолію, дякуємо за відгук!
      Раді, що пристрій працює як слід. Прозорий корпус дійсно зручний, а щодо подряпин — передамо це виробнику як зворотний зв’язок.
      Дякуємо, що обрали нас!

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Отлично. Купил для винчестера Toshiba на 1 Тб, запустился с полуоборота.

Переваги:
    Пластиковый чехол, который раздвигается - очень удобно, у меня уже был один такой
    Недоліки:
    Не нашёл
    • Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Ігоре!
      Дякуємо за детальний відгук
      Добре, що корпус ідеально підійшов до вашого диска, а формат із розсувним механізмом виявився зручним. Нехай працює стабільно й довго!

• Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Працює добре, надійшов швидко!

Вітаємо, Вікторе!
      Дякуємо за відгук
      Добре, що все працює як треба, а доставка була оперативною. Гарного користування!

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Корпус был поцарапан или треснутый, не понятно, провод в комплекте не работал.

Переваги:
    Просто обычный корпус для диска
    Недоліки:
    Корпус треснутый, Провод не рабочий.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Штука прикольна тільки інструкція все таки не зовсім зрозуміла, він відкривається так: розсовується верх і низ вперед і назад, тобто в різні сторони. Це не очевидно...

Переваги:
    ТАЙПСІ!!
    Недоліки:
    Не зовсім зрозуміло як відкривається
    • Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Романе.
      Дякуємо за відгук. Дійсно, спосіб відкривання корпусу може здатись неочевидним, хоча інструкція присутня в описі товару. Кришка зсувається вперед і назад — верхня частина йде в одну сторону, нижня в іншу. Жодних інструментів не потрібно, усе робиться руками. Якщо виникнуть ще якісь питання — звертайтесь, підкажемо.

• Антон Т***

Хороша якість

• Григорий М***

Все норм працює

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Товар функціонує нормально, недоліків я не помітив.
    Але відкривав його хвилин 15, крутив, вертів, танцював з бубном...уже думав, що так і не відкрию.
    Тобто це товар не на кожен день, часто міняти туди-сюди пам'ять не вийде.

Недоліки:
    Важко відчиняється
  • Алексей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Прийшов товар який трохи відрізняється від фото на сайті, на відкриття пішло 40хв, бо ніякої адекватної інструкції не було, та в результаті він відкрився в зовсім іншу сторону

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    3 секундна заміна це просто жарт
    • Продавець  Кошик Тех

Доброго дня. Товар повністю відповідає фотографіям. Ми навіть перевірили, думали може постачальник щось змінив, але все як на фото. Інструкція по відкриттю є в самому оголошені. Дякуємо за покупку.

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Прийшов карман, зняв з ноута HDD, поставив, підключив до ноута, жорсткий загубів, але чомусь не відображається в системі. Не розумію в чому проблема. Можливо брак. Не розумію.

Переваги:
    Прийшло все ціле
    Недоліки:
    Не відображається жоский, тобто толку мені не має від кармана як і не було його. Дуже розчарований.
    • Василь П***

Після відгуку звʼязався одразу продавець, запропонував відправити їм вони перевірять, все розпитав, сказав якщо не працює замінять або повернуть кошти. Я сів ще трохи ковирявся і все запрацювало. Все програмно вилікувалось. Карман добре працює. Дякую за сервіс та товар. Рекомендую продавця.

• Продавець  Кошик Тех

Вітаємо Вас. Дякуємо за відгук, завжди раді допомогти.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent

Чудово працює, але швидко з'явилися царапини

• Евгений З***

Для продавця "Кошик Тех"
    Тест того самого "жорсткого диска HDD Toshiba MK3259GSXP якому вже дуже багато років" але в старому кармані SILICON-POWER 3.0 якому теж вже дуже багато років....
    Тому ваше висловлювання (мається на увазі продавця "Кошик Тех") виглядають як пошла відмазка. І в мене є докази неякісного товара!!!!!
    Фото додаю !!!!

Недоліки:
    Немає заявленої швидкості !!!
    • Продавець  Кошик Тех

Не зрозуміло про яку заявлену швидкість ви говорите. В характеристиках вказано до 6Гб/с, це швидкість яку може передати кишеня, якщо її підтримує накопичувач. А жорсткі диски HDD і близько не мають такої швидкості.

Якщо вас не влаштовує товар, ми можете оформити повернення.

• Евгений З***

На фото ТЕСТ !!!
    Це швидкість 2.0

Переваги:
    Прозорий корпус
    Недоліки:
    Немає заявленої швидкості !!!
    • Продавець  Кошик Тех

Доброго дня. Як видно на фото ви тестуєте жорсткий диск HDD Toshiba MK3259GSXP якому вже дуже багато років. Кишеня може пропустити швидкість до 6ГБ/с, але це накопичувач повинен підтримувати таку швидкість. Якщо ви надіялися купити дану кишеню, яка стане чарівною пігулкою для старого жорсткого диск і перетворить його в мега швидкий накопичувач, нажаль чудес не буває. Жорсткі диски принципі повільні, максимум 40-50МБ/с коли він новий.

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Transparent
    Переваги:
    Вартість/Якість на 100%