Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Посуд для кішок Catit Flower Fountain LED Поїлка-фонтан 3 л (022517437476)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Мамчур Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Хороша поїлка. Тиха, зручно розбирається і збирається, не розхлюпує воду

Переваги:
    Тихий, легкий в ослуговуванні
  • Дарія А***
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Це порятунок для котика у спекотні дні! Йому потрібно пити більше, а звичайна миска не так цікава (тільки якщо перевертати))
    Фонтанчик працює тихо, приємно підсвічується увечері.

Переваги:
    котик став пити більше
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Кого ще балувати ,як не найближчих любих та рідних

Переваги:
    Ми з лікарем хотіли добитися одного,щоб котодитина пила більше води .Киця задоволена !
    У нас вийшло .
  • Ткачук К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Кіт задоволений, пити воду тепер хоче тільки з цього фонтанчика. Мені трішки дискомфортний шум від фонтанчика

Переваги:
    Добре працює, кіт п'є багато води
    Недоліки:
    Шумить(
  • Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Котики з цію поїлкою не забувають пити воду, та п'ють завжди свіжу. Фільтр дуже класний. Насос гудить, коли мало води.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Catit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Дуже хороша поїлка. Нашому старому підсліпкуватому котові, дуже підходить.
    Вночі видно де вона знаходиться. Кіт не може її перекинуту (завів собі зо сліпу таку звичку; перевіряв чи є вода лапою, перекидаючи миску з водою, тому, на ранок вся вода була на підлозі, а в мисці пусто). Квіточку за кілька днів зняла, бо кіт потічки води не бачить, і вони йому носа заливали. Дуже великий плюс що в "листочках" залишається вода якщо відключити живлення.

Переваги:
    якщо зникне живлення вода лишається в верхній частині поїлки
    Недоліки:
    поки не виявила

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Получила фонтанчик. Первые несколько часов моторчик работает негромко, потом начинает как-то дребезжать что-ли. Куплю под него антивибрационный коврик, но не уверена, что он решит проблему. Подсветка оказалась ярче, чем я ожидала, но мне это нравится, ночью можно свет на кухне не включать, поилка все освещает.
    Работа Розетки - как всегда, не без приключений)) На Укрпочту прислали заказ на имя моей мамы Татьяны, почему-то! А она живет вообше в другом городе! У меня в личном кабинете нигде не указано имя Татьяна, заказ и доставка оформлялись тоже на мое имя, а не какие-то другие! Работники почты сказали, что у Розетки такое часто наблюдается, посылки приходят на имена мам, пап, братьев и т.д. Очень надеюсь что вы исправитесь, а то возить людей на почту из другого города, только для того чтобы забрать неверно оформленую посылку розеткой - это уже перебор. В остальном - свои функции выполняет, наша кошка, которая совсем не хотела пить воду ни под каким предлогом, наконец то заинтересовалась и потихоньку осваивает сие чудо. Посмотрим насколько времени хватит насоса и фильтра.

Переваги:
    Кошке понравился
    Недоліки:
    Работа Розетки

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Класна штука, котики спочатку боялись день-два, а потім цікавість перемогла і тепер п"ють лише тут.
    Здається це і є показником, що поїлка варта того щоб її купити, адже головне в такому товарі, щоб він приносив користь нашим улюбленцям, а цікавий дизайн та гарні кольори - це чудове доповнення.
    Насос працює досить тихо, добре качає воду.
    Міняю воду десь раз на 3-4 дні.

Переваги:
    тихо працює, гарна, котикам сподобалась

• Константин Е***

Представитель, я вам ниже вопрос задавал.

• Степан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

Коти дійсно п’ють з неї задоволенням.

Переваги:
    Якісний пластик, Гарний вигляд
    Недоліки:
    Трохи шумна
  • Дмитрий К***
    Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий

большой объём, не шумит при работе, подсветка, коты с удовольствием пьют воду

Переваги:
    отличная поилка, подсветка, котам нравится
    Недоліки:
    не заметил