- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Чорний
Дуже сподобалося органайзер, компактний і багато відділень під будь які прикраси, приємний на дотик, не займає багато місця
- Елена Ю***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Білий
Дякую, дуже все сподобадось, пришло в означені терміни, товар в належному стані, якісний, користуюсь з задоволенням.
Обслуговування дуже ввічлеве . - Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Чорний
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Чорний
Товар доставили дуже швидко, упаковано було добре тому прийшов без пошкоджень, сам органайзер місткий та зручний на дотик приємний. Мені він дуже сподобалося, дякую продавцю за якісний товар при цьому за доступну ціну.
- Ніярє Ш***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Чорний
Все добре, дякую
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Чорний
Все як на фото, мені подобається
- Переваги:
- Мінімалістичний дизайн та вмісткість
- Недоліки:
- Є запах та сліди клею
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Білий
Дуже погана якість, обшивка всередині пом'ята, ключик іржавий, це рахується, як брак - гроші повернули, але за доставку до мене й від мене сплачував я, хоча я не винен що мені продали неякісний товар.
Не рекомендую тут купувати, краще купити в іншому місці(за таку ж ціну)- Переваги:
- Недоліки:
- Пом'ята обшивка всередині, іржавий ключик, доставку сплачуєте - Ви, навіть якщо повертаєте товар.
- БОНДАР В***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Рожевий
Приємно вражена якістю, товар відповідає фото, дуже вмістка, якісна фурнітура, швидка доставка
- Переваги:
- Розмір, якість
- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Білий
Товаром задоволена. Усе як на фото і в описі.
- Каріна Є***Відгук від покупця. Продавець: La Mostra. Колір: Білий
Дуже задоволена шкатулкою))
- Ельміра Г***Продавець: RIESGO ELECTRICO. Колір: Чорний
Товар так і не забрала з пошти, якість жахлива. Вкладиши не тримаються, ніби паперові, покриття поморщилось, місцями подряпини, ключик навіть у пакетик не спромоглися покласти, фото додаю.
До роботи менеджерів питань немає, відповіли оперативно, відправили в день оплати.