Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.24/5
  • Відгуки про товар продавця OpenPlanet
  • Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Чорний

Перестали відкриватися дверцята. Після введення паролю і прикладання пальця грає музика і все. Що робити?

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Чорний

Машинка работает, но не было болта в комплекте , который закрывает дверцу к батарейкам. Фара с одной стороны вообще неровно расположена. Машинка была подарком.

• газе т***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Чорний

Іграшка просто відстій. Купляв онуку на день народження. Прийшла бракована. Перевірити на точці неможливо, акумулятори розряджені. Відправив на заміну, через 5 днів прийшло взагалі без акумуляторів. Але навчений гірким досвідом взяв з собою батарейки. Замовлення виявилось знову бракованим. Попросив повернути гроші на карту. Сказали протягом 2-3 днів повернуть. Передзвонив через 4 дні, сказали що до вечора будуть. Передзвонив через тиждень, сказали до 12:00 будуть. Передзвонив в 12:10 сказали до 16:00 вже точно. Зараз 16:45 гроші нарешті прийшли.В наш час протягом 10 днів тягнути з поверненням грошей це неподобство. Або критично погана робота бухгалтера.Такі магазини-партнери ганьблять репутацію Розетки. Не рекомендую зв'язуватись з цим магазином.

Переваги:
    Немає ні в товарі ні в відношенні до покупця
    Недоліки:
    Суцільні.
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pont. Колір: Чорний

меньше бухать стал...все в сейф:) поближе к пулемету

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit. Колір: Чорний

Супер авто! Скарбниця, іграшка. Фари світяться, грають різні пісні, є відкриття за допомогою коду та відбитку пальця (відбиток пальця чисто як іграшка - не сканує конкретний палець, а реагує на натискання, але дітям дуже цікаво). Є відсік для монет та купюроприймач, який затягує банкноти з характерним звуком.
    Іграшка сподобалась дитині як пʼятирічного, так і десятирічного віку. Є кнопка вимкнення/увімкнення, тому машиною можна гратись просто як іграшкою без звуку.
    Ціна набагато нижча аніж в інших магазинах за аналогічний товар.
    Дякуємо!

• Продавець  LuxFit

Тетяна , Ми дуже раді читати Ваш відгук і нам неймовірно приємні Ваші теплі слова.Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
      З повагою, колектив магазину!

• Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Чорний

Машинка прийшла швидко все відповідає дійсності. Машинка сподобалась.

Переваги:
    Швидке оформлення і доставка.
    Недоліки:
    В комплекті написано машинка інструкція, батарейки прийшла без живлення.
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купувала сину на подарунок - на 4 роки. Дитина дуже задоволена, постійно грається скарбничкою, випробовує нові функції.

Недоліки:
    Було би добре додати інструкцію українською мовою.
    • Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Микита Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TAKU. Колір: Чорний

Ідеальний подарунок для дитини !

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TAKU. Колір: Чорний

Дарили племяннику на день рождения. Сделано качественно, спасибо большое!

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Замовлення прийшло швидко обслуговування хороше

• НАТАЛІЯ Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

Дуже класна! Все працює!

• Зинаида К***
    Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET. Колір: Чорний

Продавец сразу связался, все рассказал о товаре и выгодном способе доставки. Сейф- отличный, внуку очень понравился. Спасибо!

Переваги:
    Цена и качество, отличное обслуживание.
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже сподобалась сейф машина поліцейська. Гарний подарунок як для дітей так і для дорослих. Обслуговуванням теж задоволена,

• Таня З***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Машинка сподобалась, все працює, сподіваюсь сподобається нашому внуку. Дизайн машинки непоганий. В цілому задоволена.

• Продавець  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Покупали ребенку на день рождения, заказом остались довольны.

Переваги:
    Много функций.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  GETLUX

• Наталия Ш***

Все працює,дитина в захваті

Переваги:
    Привчити дитину збирати гроші на свої бажання

• Антоніна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Сьогодні забрала копілку,за таку ціну дуже класна.малому сподобалося.швидка відправка. гарантія.Все працює

• Виталий Б***

Вроде ничего.

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  GETLUX

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Играшка сподобалась! Все добре! Ввічливий продавець, рекомендую!
    Отримала заказ у вказаний строк. Приємний бонус- додаткова гарантія 6 міс!
    Дякую! Так тримати!

Переваги:
    Ціна, гарантія, приємне спілкування з продавцем

• Алла Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже цікава скарбничка, внукові дуже сподобалася, та і нам дорослим теж.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Цікава скарбничка-іграшка) сподобалась, як діткам, так і дорослим) Дякую) Успіхів Вам!

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Машинка- скарбничка дуже сподобалась. Швидко розібралися. Дитина, 4 роки, залишилася задоволена!

Переваги:
    Не важка, музичне супроводження.
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  GETLUX

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Чудова іграшка, має багато звукових ефектів. Звуки сигналізації дуже реалістичні

Спілкуванням з менеджером магазину теж задоволені, відправка швидка
    Дякую, рекомендую

Переваги:
    Щаслива дитина Приємна ціна

• Инна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже гарна іграшка , всім сподобалась

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже класна річ для дітей! Вони будуть у захваті від такого подарунку

• Анатолий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Чорний

Сину подобається.

• Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Чорний

Купил машину. Не могу открыть сейф,хотя и набираю 0000. Кто-то может подсказать, как решить эту проблему?

Переваги:
    Быстро доставили.
    Недоліки:
    Пока нет, кроме проблемы открыть сейф.
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany. Колір: Чорний

Є англійська не тільки китайська) малий задоволений. Подивись як довго протяне)

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit. Колір: Чорний

Все добре

• Продавець  LuxFit

Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
      З повагою, колектив магазину!

• Екатерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Чорний

Очень Крутая машинка! Ребенок очень довольный!

• Олеся М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Дуже задоволена покупкою. Доньці дуже подобається. Стала більше допомагати по дому, аби трошки підзаробляти та було що відкладати до машинки-сейфу.

• Глеб К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Дуже цікава скарбничка у вигляді поліцейської машини. Син давно мріяв мати просто якусь скарбничку, ця машина-сейф йому дуже сподобалася. Дякую

• Саша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Крута машинка-сейф зі звуками, дверцятами, приймачами монеток та купюр, зі справжнім кодовим замком. Сину дуже подобається, тепер менше грошей хоче витрачати, цікаво накопичувати.

• Никита Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Дякую за якісний сейф та оперативне виконання замовлення. Рекомендую

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Придбала на подарунок для доньки друзів. Дитина дуже задоволена, тож рекомендую, можна брати сміливо, якщо не знаєте, що подарувати у 5+ років.

• Василий К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий

Дитина у захваті від сейфу! Дякую!