Відгуки покупців про Компресійні Шкарпетки ToeLab M109 від Варикозу 1пара - Спортивні Лікувальні Гетри для Бігу Панчохи Гольфи Бежеві (50230773)
Є в наявності
- СергійВідгук від покупця. Продавець: KONA
Нажаль ці гольфи не мають ніякого відношення до медичних або лікувальних. В них немає потрібної для лікування компресії, тому що вони безрозмірні. У медичної компресійної білизни має бути класифікація компресії та розмірна сітка. Медичні гольфи повинні сприяти запобіганню набряків, але ці занадто тягнуться тому ноги в них набрякають. Якщо у вас здорові ноги, то тоді можливо вам вони підійдуть, як профілактичні. Але якщо у вас вже є варікоз тим паче, якщо ноги набрякають, то ці гольфи вам не допоможуть.
Придбав бо було цікаво, чи можуть бути медичні, лікувальні гольфи такими дешевими та безрозмірними? Висновок: не можуть. Опис товару не відповідає дійсності.- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Не тримають компресію. Погано тримаються на нозі, сповзають. Не виконують свою функцію.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: KONA
Гарні,якісні. Брала такі ,але білі з своєю задачею справляються. При варікозі та навантаженнях на ноги з ними легше
- Переваги:
- Швидко доставили,дієві
Дякую за ваш відгук.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KONA
Це саме те, що потрібно після операції, для запобігання варикозу. А що важливо – приємна ціна, приємні на дотик, чудово виконують свою функцію. Зрозуміло, що у нас дівчат, можуть бути операції у різних випадках, із своїми нюансами. Також дуже зручно вдягати їх на тренування або коли багато «біганини по справах». Саме ці шкарпетки придбала вже вдруге і маю нагоду порадити й вам, знаю, про що кажу. Можна впевнено брати і не хвилюватися.
- Переваги:
- Міцність матеріалу, якість, зручність
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець KONA
Добрий день. Дякуємо за відгук і за замовлення. Гарного дня!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: KONA
Як на мій погляд, компресійні шкарпетки ToeLab M109 - це справжній знахідка для занять спортом та всім, хто прагне підтримувати свої м'язи та підвищити продуктивність. Їх комфорт та ефективність дійсно вразили мене.
- Переваги:
- За моїми враженнями, вони ідеально адаптовуються до форми стопи, швидко висихають, зменшують вібрацію литкового м'яза, компактні і ідеально підходять для бігу.
- Недоліки:
- не має
- Продавець KONA
Добрий день. Дякуємо за відгук і за замовлення. Гарного дня!