Відгуки покупців про Степ-платформа 3-ступінчаста Cornix 78 х 29 х 10-20 см XR-0183 Black/Purple

Код:  391925739
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця forFIZJO
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Чорний + Блакитний

Щоб не бути голослівним і для повної картини записав відео скрипу, і це скриплять не ноги , і не ковер Найбільше скрипить, коли наступаєш на сині деталі, навіть злегка. До ребер жорсткості і матеріалу нарікань я не маю )))

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо вам за відео, але на жаль, воно нічого нам не дає для аналізу аби ґрунтовно дати відповідь на ваш коментар.
      Подібних звернень у нас не було, хоч і продано степ-платформ вже дуже багато. На такі випадки у нас працює сервіс і товар можна відправити на діагностику.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Чорний + Блакитний

Good, але трохи скрипить, що не заважає тренуванням

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за ваш відгук. Щодо скрипу складно коментувати, бо є багато факторів, які на це можуть впливати, починаючи від поверхні на якій використовується виріб та закінчуючи взуттям.
      Вам бажаємо продуктивних тренувань!

• Дмитро.

При наступанні скрипить саме пластик на з'єднаннях деталей, а не підлога і взуття. Це дуже легко перевіряється. Але як я вже говорив, тренуванню це на заважає.

• Продавець  forFIZJO

Дмитре, як і зазначили у попередній відповіді, щодо скрипу складно щось коментувати не маючи повної інформації, тому лиш окреслили, що варіантів є багато.
      В будь-якому разі, виріб міцний, то ж за це можна не переживати, адже пластик використовується не звичайний, а протиударний + є багато ребер жорсткості у конструкції.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Червоний

Была приятно удивлена качеством. Очень понравился.

Переваги:
    Все четко как в описании.

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Червоний

Гарно і якісно виглядає, практична в користуванні, нічого не скрипить. Також варто відмітити і добросовісне пакування, що забезпечує надійність при транспортуванні на гарний товарний вигляд.

• Вячеслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Фіолетовий
  • Абаева И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Сірий

Легка, гарна, виконує свої функції. Швидка доставка

Переваги:
    Тепер можна дотягнутись до верхніх полок шафи без стільця
    Недоліки:
    Трішки скрипить при використанні