- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Гарні бокали на подарунок хлопцю
- Переваги:
- Красиве дерево
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець EcoCraft Store
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бокали сподобалися і стали гарним вибором для подарунка. Натуральне дерево дійсно додає естетики та унікальності виробу.
Якщо виникне бажання порадувати себе або близьких чимось ще, звертайтеся – будемо раді допомогти!
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Задоволений товаром, купував на подарунок, імениннику дуже сподобався, дякую!
- Переваги:
- Стильний дизайн
- Недоліки:
- Поки не виявлені
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що пивний кухоль "Знак Одіна" сподобався імениннику та виправдав ваші очікування.
Дійсно, стильний дизайн — одна з головних переваг цього виробу, і ми раді, що ви це відзначили. Окрім цього, кухоль підходить для як гарячих, так і холодних напоїв, що додає йому універсальності.
Запрошуємо ознайомитися з нашим повним асортиментом на сайті, можливо, ви знайдете ще більше цікавих подарунків або речей для себе: посилання
- Лада К***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Зручний і класний кухоль
- Переваги:
- Ідеальний подарунок!
- Недоліки:
- Нема)
- Продавець EcoCraft Store
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
Нам дуже приємно чути, що кухоль виявився ідеальним подарунком. Дерев'яні кухлі Teslyar не лише виглядають стильно, але й виготовлені з якісних матеріалів, що забезпечує їх екологічність.
Запрошуємо ознайомитися з нашим повним асортиментом, щоб знайти ще більше цікавих і якісних товарів: посилання
Ще раз дякуємо за ваш вибір та довіру!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Замовляла на подарунок і всі залишились задоволеними! Якість на висоті! Навіть коробка була стилізованою, все продумано до найменших дрібниць. Дякую, буду повертатись до Вас ще)
- Переваги:
- Чудова ідея для цікавого подарунку
- Недоліки:
- ВІдсутні
- Продавець EcoCraft Store
Щиро дякуємо за відгук та за те, що ви обираєте українське! Ми раді, що ви та ваші оточуючі залишились задоволеними від кухлю. І ваші слова про якість та стильне оформлення коробки надихають нас до подальших зусиль. Дозвольте нам також зазначити, що наш пивний кухоль з дерева - лише один із багатьох унікальних продуктів, які ми пропонуємо. Він поєднує в собі високу якість та натуральність матеріалів, що робить його чудовим подарунком для будь-якого любителя пива. Ми впевнені, що ви знайдете ще багато цікавих та оригінальних ідей у нас для подарунків: посилання
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Дуже крутий подарунок!
Коли тримаєш келих в руці, відчувається дубова міцність!)
Візуально келих нагадує про світ Толкіна, відразу хочеться передивитись фільм Хоббіт та Володаря перстнів!)- Переваги:
- Бездоганний зовнішній вигляд!
- Недоліки:
- Відсутні!
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Сергію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store