- Кияшенко А***Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний
Рюкзак вогонь, в використанні вже майже 2 роки. Дуже зручний, вага розподіляється ідеально.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний
Покупка которая должна была стать величайшей радостью этого года, стала большим разочарованием. Если не хотите получить неприятный сюрприз во время пользования этим рюкзачком, рекомендую сразу после покупки отнести его в швейку и заменить всю пластиковую фурнитуру. Производитель явно экономил на фурнитуре. Китайский ноунэйм прослужит дольше и будет стоить дешевле.
- Переваги:
- Много отделов для разных вещей.
- Недоліки:
- Очень слабая фурнитура.
- Продавець BVStore
Доброго дня, дякую за відгук. Вибачте, що не виправдали ваших очікувань, можливо вам потрапив брак, таке інколи трапляється. Фурнітура йде YKK - одна з найкращих фурнітур на ринку, ми можемо зробити заміну на інший. Принаймні я маю такий рюкзак і в мене ніяких нарікань вже 3 роки немає.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний
Замовлений рюкзак відповідає опису продавця. Недолік виявлено при першому ж використанні - при завантаженості рюкзака не повних 2кг. відламалась фурнітура на одній шлейці, що відповідно унеможливлює подальше використання. Розчарована.
- Недоліки:
- Не якісна фурнітура
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний
Рюкзак буде сподобався. Зручний та надійний. Система замків могла бути трохи зручнішою, але це не критично. Товаром та сервісом повністю задоволений.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний
Виглядає надійно і якісно
- Переваги:
- Досить великий, багато різних карманів