Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Код:  391998090
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Кияшенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний

Рюкзак вогонь, в використанні вже майже 2 роки. Дуже зручний, вага розподіляється ідеально.

• Анна П***

• Рекомендуєте даний товар?

Покупка которая должна была стать величайшей радостью этого года, стала большим разочарованием. Если не хотите получить неприятный сюрприз во время пользования этим рюкзачком, рекомендую сразу после покупки отнести его в швейку и заменить всю пластиковую фурнитуру. Производитель явно экономил на фурнитуре. Китайский ноунэйм прослужит дольше и будет стоить дешевле.

Переваги:
    Много отделов для разных вещей.
    Недоліки:
    Очень слабая фурнитура.
    • Відповідність вказаним розмірам

• Продавець  BVStore

Доброго дня, дякую за відгук. Вибачте, що не виправдали ваших очікувань, можливо вам потрапив брак, таке інколи трапляється. Фурнітура йде YKK - одна з найкращих фурнітур на ринку, ми можемо зробити заміну на інший. Принаймні я маю такий рюкзак і в мене ніяких нарікань вже 3 роки немає.

• Ольга З***

• Відповідність фото

Замовлений рюкзак відповідає опису продавця. Недолік виявлено при першому ж використанні - при завантаженості рюкзака не повних 2кг. відламалась фурнітура на одній шлейці, що відповідно унеможливлює подальше використання. Розчарована.

Недоліки:
    Не якісна фурнітура
    • Відповідність вказаним розмірам

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: BVStore. Колір: Чорний

Рюкзак буде сподобався. Зручний та надійний. Система замків могла бути трохи зручнішою, але це не критично. Товаром та сервісом повністю задоволений.

• Дмитро

• Відповідність фото

Виглядає надійно і якісно

Переваги:
    Досить великий, багато різних карманів
    • Відповідність вказаним розмірам