- НатальяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Хорошая овощечистка, ножи заточены, покупкой осталась довольна.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якісна овочерізка, все супер. Ніж заточений добре.
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручна овочерізка. Нарізає чудово.
- Полина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Очень удобная в использовании)
Рекомендую- Недоліки:
- Ніка Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручна, добре ріже! Відповідає опису
- Сеидова Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже дякую, дуже все сподобалось. Чистить та ріже гарно
- Переваги:
- Гарний
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ніж чудовий. Прийшов швидко. Брали 6 штук. Всі задоволені.
- Переваги:
- Зручний в роботі
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидка доставка. Принесла на роботу. Протестували. Сподобавилася овощерізкп. Це 6 шт замовили колеги
- Переваги:
- Гострі леза
- Продавець StarLight
- Геннадій В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудова овочерізка, гарно шинкує капусту, ножем для чистки овочів, як на фото
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не має
- Продавець StarLight
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Заказывала розовый а прислали темно голубой какой-то , неприятно ведь брала из-за цвета !!!
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Перепрошуємо за ситуацію, що склалась. Оскільки товар має позначення MIX, відтінок або колір товару може відрізнятись залежно від партії постачання.
Нам шкода, що отриманий колір не виправдав Ваших очікувань.
Також нагадуємо що на товар діє гарантія 3 місяці. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів.
Дякуємо за зворотний зв’язок.