Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Гумові чохли на взуття великі бахіли багаторазові водонепроникні BRS Black

Код:  392091948
Оцінка користувачів 3.63/5
  • Денис Б***

• Рекомендуєте даний товар?

100% захист від води, бруду, снігу. Навіть у найсильніший дощ ноги сухі, а взуття чисте

• Ольга Ш***

Якість погана, порвалися на 3 раз одягання. Дуже тонкі

Доброго дня!

Нам шкода, що у вас виник такий досвід використання — перепрошуємо за незручності.

Звертаємо увагу, що такі чохли розраховані на акуратне використання та підбір відповідного розміру взуття. Передчасне пошкодження може залежати від умов експлуатації або навантаження.

На жаль, на даний момент термін гарантії (1 місяць) та період обміну/повернення вже минули. Водночас дякуємо Вам за відгук — він допомагає нам звернути додаткову увагу на якість та опис товару.

Якщо у вас залишилися питання — будемо раді допомогти.

• Руслана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Одягла коли довелося йти після дощу по грязюці і реально врятували ноги і взуття!

Переваги:
    Гарно захищає від вологи і бруду і достатньо високо
    Недоліки:
    Чи надовго хватить
    • Продавець  StarLight

• Чернета Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар прийшов швидко. Чохли дійсно міцні!

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  StarLight

• Дмитро Н***

• Рекомендуєте даний товар?

Думаю як раз на відпочинок приїдуть, та візьмемо на екскурсію. Але не пощастило, кошти на вітер. Що дивує магазин не пирівіряє перед відправкою і це соромно,або думають що проканає і люди небудуть перевіряти. Короче фігня.
    Якщо будете висилати інші то не на це відділення тому що я у неділю буду вже в Дніпрі.

Переваги:
    Нема, одна пара з діркою, друга як бв.
    Недоліки:
    Читав відгуки думав буде норм, а ні вислали одні з діркою інші брудні, як були у використанні.
  • Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

На вигляд міцні. Були без пошкоджень. Але….. В нашому випадку «багаторазові» - це не про цей товар.
    Купляли для захисту взуття в процесі роботи на сухій підлозі. Просто пилу багато. Правий порвався через 3 години, лівий іще 1,5 години протримався.
    Марно витрачені гроші. Якщо не враховувати отриманий досвід і розуміння, що більше не треба ані ці, ані якісь інші. Гумове взуття краще.

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Швидко порвалися
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Наталя!

• Родина Е***

Швидко доставили, товаром задоволена

Переваги:
    Міцні, не ковзають
    Недоліки:
    Трохи не зручно вдягати на взуття
    • Продавець  StarLight

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

В цілому, бахіли працюють нормально

• Сергій В***

• Рекомендуєте даний товар?

Непогані чуньки на білі кросівки для походу кудись в дощ.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Нажаль виявилися не надійні, три дні витримали на четвертий порвалися

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Ненадійні
    • Продавець  StarLight

Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер.

• Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую, отримав своєчасно. НО,..
    Повівся на вашу відповідь покупцям про товар:
    "Ця бахіла розміру: L, тобто підходить для: 38-45 розмірів включно".

Но, на мой 43 размер, с трудом на ноги без обуви натянул.. При попытке одеть на кроссовки 43 р. понял, что это ПОЛНАЯ ФИГНЯ ..

Переваги:
    Недоліки:
    Розмір вказаний невірно
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам вечора! Інформація буде перевірена та після з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте!

• Лариса Б***

Спасибо
    Товар подошёл.
    Качество хорошее, размер в моем случае брала на 40-41.

Переваги:
    Универсальность

• Ярослав З***

Очень тонкие
    Порвались с первого раза как одел
    На третий раз протерлась подошва,ходил мало

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Іванна! Вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте.

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовляла восени , швидко відправили, декілька разів ходила під дощем, взуття залишалось сухим)

Переваги:
    щільна гума, не рветься
    Недоліки:
    Не виявила)
    • Продавець  StarLight

Ольга, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Єлизавета Б***

• Рекомендуєте даний товар?

Купляла бахіли багаторазові, чорні, ношу 8 раз на місяць, вже 2ий пішов - ніде не протерлось, дірочок теж немає, воду не пропускає. Дуже дякую, виручили.

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  StarLight

Єлізавето, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Після першої перевірки бахіл, взуття нажаль, залишилось вологим. Так як я помітив, що бахіли не розраховані, щоб ходити по асфальту, так як гума буде стиратися, а на бахілах ну дуже тонка.

• Продавець  StarLight

Доброго Вам вечора, Олександр! Скоріш за все це брак. Вибачаємось за незручності. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання та Вам буде відправлена заміна з безкоштовною доставкою. Будь ласка, очікуйте.

• Эдуард Г***

Гарні чохли

Недоліки:
    На 10 км вистачає
    • Продавець  StarLight

Едуард, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Эдуард Г***

Одноразовые если интенсивно гулять хватает на 10 км

• Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину та за зворотній звʼязок! Слава Україні!!!

• Владислав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зручно в використанні. Гарна ціна.

• Продавець  StarLight

Владислав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юрій К***

• Рекомендуєте даний товар?

Досить гарні чохли за доступною ціною. Швидка відправка.

• Продавець  StarLight

Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ираклий М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Я покупал чехол, чтобы защитить обувь от лишней грязи на занятиях во время езды на мотоцикле. Все хорошо. Чехол пришел в своем пакетике с зип-застежкой (это здорово, потому что удобно хранить и, закинув в рюкзак, носить) и еще он из плотного материала. Спас Вам !)

• Продавець  StarLight

Іраклій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Александр А***

• Рекомендуєте даний товар?

Дополняю свой отзыв. Со мной связался представитель продавца после публикации негативного отзыва. Предложил возврат денег или замену (брак можно оставить себе). Выбрал замену. Сегодня их забрал с НП. Сразу же распаковав залил в них воду для проверки протечек, в течении минуты капель не появилось. Товар отвечает своим заявленным характеристикам.
    Хочу пожелать продавцу всё же проверять товар на брак, ведь не первый же случай. Мирного неба над головой!

Переваги:
    Недоліки:
    Стоит проверять товар на брак
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр та дуже раді, що змогли із Вами вирішити це питання!

• Виталина М***
    • Загальне враження

Продавец порядочный, после выявления брака - был возврат денег. Продавцу респект!!!!

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару та дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Віталіна! Дуже раді, що змогли із Вами вирішити це питання!

• Александр А***

• Рекомендуєте даний товар?

После первого же одевания на кроссовки и 10 минутного похода по улице в дождь, эти "резиновые чехлы" протекли все. Обувь мокрая, носки мокрые, внутри этих "резиновых чехлов" дождевая вода. Крайне ужасное качество. Не рекомендую покупать этот товар.

Переваги:
    Недоліки:
    Протекает полностью, множество микродырок
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Олександр! З Вами вже зв‘язувався наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. Сьогодні Вам буде відправлена заміна товару з доставкою за наш рахунок! Дякуємо за звернення та бажаємо Вам гарного дня!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Якісні чохли за доступною ціною. Окрема вдячність продавцю за швидку відправку.

• Продавець  StarLight

Наталія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Виталина М***

Качество ужас, порвались при примерке. Не рекомендую. Зря выкинутые деньги

• Продавець  StarLight

Віталіна, доброго Вам дня! Дуже вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Після мого відгуку про брак в бахілах, кошти мені наступного дня запропонували повернути і їх оперетивно після надання номера карти повернуто в цей день. Дуже задоволена результатом рекомендую продавця товар був в упаковці, брак при відправці покупцю не міг бути ідентифікований, це випадковість.Дякую!

Переваги:
    Оперативнісь
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Будемо раді бачити Вас в подальшому, Наталія, гарного Вам дня!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Сьогодні отримала замовлення бахіли з браком очевидний брак на обідку поки що не одягали думаю при одяганні та розтягуванні бахіл трісне продавець повів себе не добросовісно.

Переваги:
    Недоліки:
    Брак
    • Продавець  StarLight

Наталія, доброго Вам дня! Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. Вразі вибачення Вам було повернути повну суму по замовленню. Будемо раді бачити Вас в подальшому, гарного Вам дня!

• Анна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Бахилы пришли. Размер, вроде как подошёл, хотя по началу были нюансы касательно этого. Товар, на удивление, пришёл быстро. На ноге смотрятся грубовато, хотя функцию свою выполняют.

Переваги:
    Прочный материал, тянутся
    Недоліки:
    Грубо смотрятся на ноге. До менеджера магазина не дозвониться.
    • Продавець  StarLight

Ганна, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Илья Д***

• Рекомендуєте даний товар?

Купив на осінь чохли на взуття. Провів експеримент вдома у ванні, працюють добре, кросівки сухі! По розміру також ідеально підійшли. Дякую

• Продавець  StarLight

Ілля, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Лариса Р***

Взуття якого розміру носите? Бо тут розбіг розмірів великий.