Відгуки покупців про Спідниця зі штучної шкіри міді осіння жіноча ISSA PLUS 14162 M Чорна (issa2007682459797)
Є в наявності
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Чорний
Спідниця прям вау, матеріал тримає форму, при бережному уході прослужить довго, довжина міді. Спідничка на резинці.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Чорний
Талія на гумці, довжина середня, спідничка зроблена з кожзаму, якість сподобалась, виглядає добре.
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Вероніка П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Чорний
Обожнюю речі під шкіру, виконання якісне, матеріал теж хороший, сама спідничка зручна, крій сонечко, довжина міді. Дуже цікаво виглядає з гольфами.
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Выглядит как на фото. Размер точно соответствует. Ношу с удовольствием. Рекомендую!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Дуже гарна, але не підійшов розмір
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Неллі І***
Вона дуже тонка по основі, Дякую
- Віта П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Покупкою задоволена, дуже сподобалась.Якісне пошиття, колір як на фото. Дякую Розетці за доставку.
- Переваги:
- Пошиття, колір
- Недоліки: