Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 3.3/5
  • Відгуки про товар продавця WOLFSHOP
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Джостік хороший. Діткам сподобався. Рекомендую.

• Марк Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Джостик за свою цену хороший, пластиком не воняет нажимается хорошо не залипает, держать удобно НО комплект не полный! В описании написано что в комплекте идёт держатель но его не оказалось! Как я читал так у многих либо у всех(

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не полная комплектация
  • Вікторія К***

Не повна комплектація.
    Не поклали тримач для телефону

• Юрій Ш***
    Продавець: WOLFSHOP

Неповна комплектація-нема кріплення для телефону(сам джойстик і шнур),без гарантійного талону і чеку.
    Повернув назад.

• Продавець  WOLFSHOP

Шановний Юрій,

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар прийшов у неповній комплектації. Ми вже передали цю інформацію виробнику для вирішення даного питання.

Також звертаємо увагу, що гарантійний талон і чек не входять у стандартний комплект товару, але ми завжди готові допомогти у вирішенні питань, пов’язаних із гарантією.

Ми відправили вам промокод на наступну покупку як вибачення за цю ситуацію. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання – звертайтеся, будемо раді допомогти.

З повагою, WolfShop

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: UN Mercato

Геймпад не можливо підключити до Android/IPhone X

Переваги:
    Недоліки:
    - крім оплати за доставку сума за товар була вказана приблизно на 100 гривень більше, ніж написано в описі товару
    - геймпад не функціонує нормально з Android - геймпад не функціонує нормально з IPhone X
    • Данил

Внимание вопрос если у вас Iphone x то могли бы прикупить геймпад по дороже