Відгуки покупців про Ремінець нейлоновий MRK для фітнес браслета Xiaomi Mi Band 3 4 5 6 7 Single з металевим регулятором довжини Black (mrk2262)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Lime

Дякую.

• Наталия Н***

подобається

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    нема
  • Виктор З***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Multicolor

Хороший ремінець, на mi band 4 підійшов, браслет не випадає, приємний на дотик, тягнеться

Переваги:
    Підходить до 4 мі бенду
  • Саша М***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Multicolor

Удобный и приятный. Практически не чувствуется на руке. Надеюсь проживет достаточно дольше чем силиконовые ремни

Переваги:
    Удобный и приятный
    Недоліки:
    Приходится полностью снимать чтобы настроить под диаметр кисти
  • Ждамирова А***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Light Pink

Замовляла для дитини, сів на руку ідеально. Великий плюс - це те, що можна легко регулювати довжину ремінця по запястку. Матеріал приємний і виглядає дуже прикольно.

Переваги:
    Легко регулюється
    • Продавець  mrk.store

Дякуємо за такий приємний відгук та фото! Раді, що Вам все сподобалось! Нехай ремінець тішить Вас щодня! Будемо раді Вам знову!

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Multicolor

Супер! Купувала на подарунок для сестри. Підійшов для мі бенд 4! Приємнимий тактильно і зручно регулювати довжину ремінця по зап’ястку!

• Продавець  mrk.store

Щиро вдячні за високу оцінку нашого магазину, фото та приємний відгук! Раді, що Вам все сподобалось! Будемо раді Вам знову!

• Грицевець А***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Grapefruit

Ремінець приємний до руки, зручно і легко регулювати довжину. Чудовий колір.

• Продавець  mrk.store

Дякуємо за Ваш інформативний відгук та фото! Раді, що Вам сподобався ремінець! Будемо раді вам знову!

• Юлия У***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Rainbow

Качество ремешка желает оставлять лучшего, а так же цвет его не соответствует на фото.

• Продавець  mrk.store

вітаю, менеджер звʼязався з Вами для уточнення інформації

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Rainbow

На картинці виглядає краще, ніж насправді.. Регулятор довжини занадто випуклий один край значно товщий (2 шари ремінця)..

Переваги:
    Недоліки:
    Не зручний
    • Продавець  mrk.store

Дякуємо за Ваш відгук! Кострукція ремінця передбачає два шари ремінця з однієї сторони, для того щоб ремінець можна було регулюват и по довжині. Без цього, регуляція ремінця по довжині була б не можливою. На фото товару це також видно.