Відгуки покупців про Спортивні легінси для фітнесу високі жіночі ISSA PLUS 14200 2XL Чорні (issa2007682460892)

Оцінка користувачів 3.13/5
  • Наталія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Замовляла згідно розмірної сітки, але виріб маломірить. Можливо, замовлю легінси більшого розміру по дуже вигідній акції, але не для залу, а для повсякденного носіння.

Переваги:
    Непогано виглядають
    Недоліки:
    Маломірить
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Яна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Супер! Вділа і забула. Відносила усю зиму, практично щодня.

Переваги:
    Зручні, м'які, гарно тримають форму і живіт =))
    Недоліки:
    Не знайшла

• Аліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Очень маломерят и не соответствуют размерной сетке.

Переваги:
    Недоліки:
    Куча
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Легінси добрі, дуже гарно тягнуться

• Каращук Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Не соответствуют фото , как на модели. По внешнему виду, как треники на мужчинах СССР ( как в фильмах показывают). Растянутые, бесформенные.
    Не рекомендую!

Переваги:
    Недоліки:
    Вид , как тренажёрные штаны СССР
    • Відповідність розмірній сітці

Завелике

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

Замовила м ,але вибачте ,тут явно 2 або навіть 3 хs,а мені ще рекомендовано було s, дуже відрізняється розмірна сітка ,я дуже розчарована …. Не рекомендую замовляти в даному магазині .

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий

К лосинам не возможно лишний раз прикоснуться, сразу кошлатяться.
    Если они соприкасаються с высокими сапогами или сверху с толстовкой, мгновенно остаются каташки.
    Потеряли вид с первой ноской

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Ношу М, прочитала відгуки що маломірять, замовила собі L. Малі. Мабуть треба було замовляти XXL. Розчарована. Вони дуже маломірять.

Недоліки:
    Дуже маломірять.
  • Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий

Лосины классные. Полномерная S-ка. Материал приятный, хорошая посадка, хорошо тянуться. Тонкий флис внутри. Мой рост 164, по длине запас есть. Девушкам выше самое то, короткие не будут.

Переваги:
    Цена
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

Розмір зовсім відрізняється. Не тягнуться зовсім.
    Те, що написано М, на мої 1,57м схоже на дитяче на 110см. Вже в ікроножній мишці ледве налазили, до бедер не дістались, бо луснули б.
    Розміри звіряла з характеристиками і рекомендаціями Розетки...
    Задоволення одне, що швидко повернули кошти.

Переваги:
    Тканина, крій та колір відповідали дійсності
    Недоліки:
    Малі і короткі, наче xs
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

Вигоядають чудового, рубчик стмпатичний, але,
    Маломірять, я ношу М, в принципі не малі, але вдягнути важко, доводится прикладати зусилля.
    Є невеличке утеплення з іншого боку, так що для зими підійдуть.
    Справді дуже висока талія, і довгі, короткими не будуть точно

Переваги:
    Приємні
  • Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Маломерят. Заказывала для дочки подростка (обычно это размер XS, S). S очень маленькие, М нормально сели, но еле натянула. Плотная ткань. Для занятий зимой в самый раз. На весну нужны потоньше

Переваги:
    качественная, теплая, красивая

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Все сподобалось

• Дар'я Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Чорний

Не вказали що вони з начосом і резинка звичайна а не широка... розмір більший трохи ніж в розмірній сітці вказано. А так норм, але точно не для фітнесу бо запарить

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

очень крутые леггинсы. супер качество. Подошли идеально, приятные на ощуп, хорошая посадка, легко тянуться, утеплённые. Я в восторге. Буду ещё брать. Благоларю

Переваги:
    качество, утеплённые, текстура, хорошо тянуться, глубокий цвет, приятные на ощуп.
    Недоліки:
    не выявлено
  • Елена
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

• Відповідність фото

лосины не кашлатятся, широкая резинка на поясе, отлично тянутся, сидят и выглядят идеально, по размеру соответствуют.

решила заказать еще одни

во второй раз мне пришли лосины идентичного кроя, но совсем из другого материала и качества. их просто надеть невозможно! они не налезли ни на меня (бедра 88см), ни на 9ти летнюю девочку.

это уже совершенно другие лосины.

Недоліки:
    в разных партия отличается материал из которого они изготовлены. носить невозможно
    • Відповідність розмірній сітці

• Алина
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

Лосины очень маломерные, даже не xs, меньше. Тянуться очень плохо. Я ношу xs-s не смогла натянуть на себя. У меня есть лосины этой же фирмы только серые в рубчик, они нереальные, хорошо тянуться, приятные к телу, в них S-ка полномерная. В этих же совершенно другой материал, они вообще не тянуться и по длине короткие.

Переваги:
    Недоліки:
    Маломерные
  • Наталія
    Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Зовнішня сторона тканини виглядає як на фото, а от внутрішня має невеличкий синтетичний начіс, тому можуть парити. Резинка не така широка як на фото, десь 6 см, тягнуться добре. Відмовилась тільки через начіс.

Відповідає

• Олеся Д***

Я не можу зрозуміти, чому виробникам так складно зробити широку резинку? Я стикнулась з таким самим обманом у іншого виробника і мені дивно