Відгуки покупців про Набір маркерів для скетчингу та малювання 168 кольорів Touch UKC двосторонні професійні фломастери для художників

Код:  392732016
Оцінка користувачів 4.32/5
  • Відгуки про товар продавця Lemeshop
  • Ксенія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 168

Приїхали маркери швидко. Думала, що сумка буде з підставкою, але приїхала звичайна, де маркери самі по собі валяються. Також, як мені здається, що надіслали не той маркер: замість 88 відправили 365. Маркери пишуть добре, засохлих, наче, немає, але всі до кінця ще не перевірила.

Переваги:
    Доставка
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитрий А***

Круто, дитина задоволена

Переваги:
    Багато кольорів

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 262

Непоганий набір за свої гроші. Прийшли всі робочі та в наявності, малюють непогано. Користуюся вже більше року, в цілому досі ше нормально малюють

Переваги:
    • Багато кольорів та відтінків. Порадувала наявність ДВОХ чорних маркерів (BK та 120).
    • Якщо пересихають, то після дозаправки спиртом відновлюють роботу.
    Недоліки:
    • А пересихають вони швидко, навіть ЗАНАДТО. Не встигаєш покористуватися, а вже треба заправляти.
    • Ручка швидко порвалася, буквально через годину. Жахлива якість тканини та швів
    • Продавець  Lemeshop

• Тетяна Ч***

НЕ РЕКОМЕНДУЮ,просрочені висохші фломастери

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією — отримати висохлі або прострочені фломастери справді неприємно. Ми завжди прагнемо, щоб наші покупці залишалися задоволеними і отримували лише якісні товари. Ваш випадок для нас дуже важливий, і ми хочемо якнайшвидше виправити ситуацію. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зв’яжіться за номером сервісної підтримки. Дякуємо, що не залишилися осторонь і повідомили про проблему — саме завдяки таким відгукам ми стаємо кращими.

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 48

Не якісні,не рекомендую,багато висохших фломастерів,дитина розстроєна!

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою. Ми перепрошуємо за ситуацію з маркерами — це точно не відповідає нашим стандартам якості. Будь ласка, зверніться до нас за номером сервісної підтримки, — ми обов’язково запропонуємо рішення. Нам важливо, щоб ви та ваша дитина залишилися задоволені.

• София О***

загалом норм

Переваги:
    всі маркери яскраві, пишуть, за таку ціну , відтінків достатньо, є всі базові
    Недоліки:
    один маркер протік, всього два синіх кольори:(
    • Продавець  Lemeshop

• Дарья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 24

Маркери-дешеві підробки! Наче одноразові, пластик найдешевший, якийсь затертий ніби взагалі б/в (на фото має бути видно затертості по боках). Один із маркерів просто відкрили подивитись вдавлений, тобто ним точно хтось вже користувався. Чохол теж не якісний. Взагалі не задоволені товаром, плюс довго чекали замовлення. Дуже багато на розетці стало продавців з неякісним товаром, нажаль! Краще б купили в магазині.

Переваги:
    Недоліки:
    Все! Товар поганої якості, не новий і підроблений
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Дарья. Нам прикро, що з вашим товаром виникли проблеми, вам скоріш за все попався брак. Товаром ні хто не користувався він новий ми не займаємося бу товаром. Будь ласка зверніться до нашої сервісної підтримки і вам допоможуть з обміном або поверенням товару.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 36

Всі маркери перевірили, пишуть чудово. Але, нажаль, засмутила підбірка кольорів, з 36 маркерів 10 сірого відтінку. Купувала на подарунок дитині, навряд чи зрадіє і знайде застосування "10-ти відтінками сірого".

Переваги:
    Гарно пишуть, зручна упаковка, доставка.
    Недоліки:
    Мало яскравих кольорів. З 36 маркерів 10 сірого відтінку.
    • Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Аліна

Продавець запропонував вихід з вищеописаної ситуації. Все узгодили і вирішили. Дякую. Рекомендую продавця.

• Павлова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 36

Отличные маркеры! Ребенок доволен!

• Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 60

Маркери чудові. Всі пишуть:)

Переваги:
    Кольора відповідають кришечкам
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Дар'я, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Сергей С***

Гарний набір але прийшло на 10шт меньше

Недоліки:
    Не всі маркери -10шт нехватало
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Сергій. Нам прикро за ситуацію що сталася, будь ласка зверніться до сервісної підтримки і вам допоможуть.

• Марія

Файні маркери

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Марія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 204

Дякую продавцю. Всі маркери в гарному стані. Дитина задоволена.

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Ольга , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Інна Ф***

Гарні маркери. Упаковка жорстка

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Інна , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 60

Всі пишуть, кольори відповідають. Швидка відпавка

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 48

Замовлення прийшло 12 жовтня. Гарні маркери, проте важко відкриваються та погано запаковані і мають специфічний запах

Переваги:
    Добре малюють, не протікають
    Недоліки:
    Специфічний запах, важко відкриваються
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Марино, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))

• Єлизавета Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 262

Маркери гарні, яскраві. Великий вибір кольорів та відтінків. Усі маркери на місці, всі малюють у сімці є підставки. Ціна доступна.... Я в захваті! Товар рекомендую!

Переваги:
    Кількість та доступна ціна
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Єлизавета, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Артур Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 80

Відправили швидко. Якість хороша, малюють гарно і сухих не було.
    Дитина дуже задоволена.
    Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановни Артур, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 168

Товар відправили оперативно, замовляв для дитини , ще не випробували. Головне якісна сумка і підставки під маркери. Замовляли 168шт з підставкою. Після виконання доповню відгук.

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Руслан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Костянтин Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 60

Дуже задоволені! Надіслано було швидко. Рекомендуємо!

Переваги:
    Яскраві кольори. Усі маркери пишуть гарно, усі цілі та без пошкоджень.
  • Олександр К***

Отличные маркеры. Вопросов нет

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування)

• Ірина Ч***

Відправка швидка,все чудово

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 80

Дочці дуже сподобались, малюють гарно

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Марина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Елена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 262

Все як на фото, сумка, маркери на підставці.
    Обирала саме набір з підставкою, щоб можна було легко обирати кольори, але нажаль одна з підставок зламана, що засмучує!

Переваги:
    Багато кольорів
    Недоліки:
    Зламана підставка
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Елена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Валерія О***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Кількість кольорів: 204

Все чудово,фломастери прийшли усі цілі

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  IVS market

Добрий день! Дякуємо за замовлення. Бажаємо приємного користування! З повагою команда IVS market.

• Аліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Хоттабич. Кількість кольорів: 48

Чудовий набір, дітям сподобався

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets. Кількість кольорів: 120

Маркери чудові на вигляд гарні кольори яскраві! Приїхали швидко раніше замовляла також 120 маркерів але від іншої фірми. Тут є кольори яких не було там дякую.

Переваги:
    Яскраві кольори є багато тілесних відтінків
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GreeSdy. Кількість кольорів: 204

Гарний набір маркерів! Велика кількість кольорів (204 шт.) дозволяє реалізувати будь-які ідеї

Переваги:
    Одне задоволення , дякую
    Недоліки:
    Не помітили
  • Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GreeSdy. Кількість кольорів: 204

Лохотрон. Замовила маркери 204 штуки, заплатила як за нові. Прислали бу, вживані, подряпані, з них просто тече коли відкриваєш їх і сумка видно довго була в користуванні. Не ведіться, лохотрон.

• Продавець  GreeSdy

Доброго дня. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від покупки. Перед відправкою товар був перевірений та мав належний стан, без ознак використання чи пошкоджень. Якщо під час отримання були виявлені будь-які недоліки, просимо надіслати фото або відео товару та упаковки в особисті повідомлення для об’єктивного розгляду ситуації. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Дар'я Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Krava

Маркери гарні,але один був зламаний,дуже яскраві та красиві,всі пишуть добре.

Переваги:
    Гарна ціна,швидко приїхали.
    Недоліки:
    Один маркер був зламаний.
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Кількість кольорів: 168

Все згідно опису

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets. Кількість кольорів: 120

При відкритті з маркерів випадають стержні. Ними неможливо користуватись. Звичайно, що не всі такі, деякі нормально відкриваються. Але з 6 перевірених - 3 випало. Сумно.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    браковані маркери
    • Марія Г***

Доповнення: перевірила всі 120 штук, з них стержні випадають у 13, інші малюють. Розумію, що маркери недорогі, і не можуть бути якісними. Але, будь-ласка, попереджайте, що така проблема буває) бо фарба полетіла у всі сторони. Інші вже відкривала дуже-дуже обережно.

• Валерія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі

Гарні маркери,яскраві

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: IGROKS. Кількість кольорів: 60
  • Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Кількість кольорів: 262

Чудові

• Продавець  IVS market

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. З повагою команда IVS market.

• Варвара П***
    Відгук від покупця. Продавець: IGROKS. Кількість кольорів: 60

На некоторых фломастерах есть брак но это 2-5 штук, а так продукт хороший, и красивые цвета

• Продавець  IGROKS

Дуже дякуємо!)