- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
Дуже зручна використанні і дуже гарна. Песик п'є з задоволенням
- Переваги:
- Дуже зручна
- Недоліки:
- Поки не має
- Карина Р***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Білий
Все супер, якісний товар. Відповідальний продавець
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Відпрацювала два роки, на жаль, хоча вона дуже зручна…періодично не витікає і не затікає назад вода…хоча на початку все було добре
- Переваги:
- Зручна, красива
- Недоліки:
- Відпрацювала 2 роки
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
Дужа зручна поїлка.
Користуюсь з задоволенням і мій песик так звик що навіть дома просить попити з неї- Переваги:
- Легка, хватає води на прогулянку навіть коли довго гуляємо. Зручні кнопки для подачі води
- Недоліки:
- ДаніїлВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Якісний товар, дякую.
- Переваги:
- Ідеально для померанського шпіца
- Недоліки:
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Білий
поїлка чудова
- Переваги:
- собаці зручно пити, зручно виливати воду в поїлку через кнопку
- Недоліки:
- порвався шнурок
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Синій
уже покупали такую 2 года назад, но в ней сломалась кнопка на крышке. Поэтому взяли такую же
- Переваги:
- удобная
- Недоліки:
- не найдено
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Білий
Враження про товар: все максимально гарно. Пляшечка зручна у використанні, жодних зайвих питань не виникає. Легка і зі своїм призначенням справляється на Ура
Обслуговування теж на високому рівні, зокрема приємно вражена, що попри те, що замовлення було здійснено перед самим Великоднем, продавець відправив товар фактично одразу ж. Дякую!- Переваги:
- Якість, Відповідність до заявлених характеристик, Зручність
- Недоліки:
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Рожевий
Поїлка зручна, якісна, песику сподобалось.
- Переваги:
- Легка та зручна.
- Недоліки:
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Бірюзовий
Отличная поилка, простая в использовании, качественно сделана. Два объема на выбор, разные цвета ковша поилки, удобный шнурок на руку или на карабин в рюкзак, блокировка кнопки. В горизонтальном положении не протекает. Отдельное спасибо магазину за оперативную замену поилки (изначально заказали не тот цвет). Долго доставляли, но это проблема Розетки как оказалось. Рекомендую к покупке эту поилку.
- Переваги:
- Качество материалов, шнурок на руку, блокировка кнопки, выбор цветов и объёма.
- Недоліки:
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Но подходит для щенят или маленьких собак.
- Переваги:
- Качественній материал.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець GRIM SPORT
Добрий день. Скажіть, будь ласка, ви мали на увазі, що поїлка не підходить для цуценят та маленьких собак? Які труднощі у вас виникли? Цей фрагмент відгуку не до кінця зрозумілий. Дякуємо заздалегідь.
- Елена П***
Я имела ввиду щенят и маленькие породы у котрых морда узкая. Так как у меня фрнацузский бульдог, и ему скоро будет не удобно с нее пить.
- Продавець GRIM SPORT
Дякуємо за уточнення. Так, такі собачки як французькі бульдоги і мопси справді іноді можуть у дорослому віці не дуже комфортно почувати себе з такою поїлкою, але це все ще дуже залежить від самої собачки. У нас є дорослі клієнти і французьких бульдогів і боксерів які досить комфортно п'ють з таких поїлок. Сподіваємося вашій собачці все ж таки буде зручно і надалі користуватися поїлкою.
- Керимова И***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Рожевий
Дуже зручна річ. Мій Хвостик користується з задоволенням. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість на висоті.
- Недоліки:
- Дорогий.
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Білий
Гарна поїлочка, якісна і вмістовна по обʼєму водички. Дуже зручна кнопка фіксатор подачи водички, і дуже зручно що є гарний шнурочок на руку, не треба вигадувати як поїлочку за собою носити.
- Переваги:
- Дуже якісна, достатньо широка і зручна для собачки чаша звідки пити водичку, шнурок на руку, фіксатор водички
- Недоліки:
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Хорошая поилка, нам понравилась)
- Переваги:
- Пластик прочный
- Недоліки:
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
довго вибирала і не шкодую, що обрала цю поїлку. Вона не протікає, бо має добрий ущільнювач на закрутці. Вона пластикова, тож не так легко її розбити. Кнопка впевнено натискається, з певний зусиллям, тож випадково точно вода не потече. Також є блокуюча кнопочка, однак і без неї все чудово.
- Переваги:
- міцний пластик, не протікає, зручна кнопка
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
От є таке поняття «Якісний Китай» - це воно! Тримаєш в руках міцну красиву якісну річ - і розумієш, чому вона коштує 400-500, а не 100 грн. Дуже рекомендую!
Якщо не доповню свій відгук через місяц-півтора, значить, все добре :))- Переваги:
- Якість, зручність, дизайн, гумова прокладка, кнопка для наливання, запобіжник від випадкового натискання, схоже хороші матеріали
- Недоліки:
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
Выполняет свои функции на 100 процентов и даже больше. Для щенка Джека Рассела хватает с головой для прогулок. Можно и водички попить и корма туда насыпать во время долгой прогулки или поездки.
- Переваги:
- Качество пластика
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 550 мл. Колір: Білий
Все хорошо, поилка хорошая по качеству и нигде не протекает. Не первая поилка такой конструкции, предыдущие протекали из под уплотнителя. В этой таких проблем не замечено
- Переваги:
- Большой объем, не течет, собаке удобно пить
- Недоліки:
- Не замечено после 4 месяцев использования
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
Если раньше знала бы, что существуют такие поилки уличный, купила давным давно. Качественный пластик, не большой объем (для мелких пород в самый раз), животное и я довольны, что ещё для счастья надо. Спасибо
- ЛенаВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Замовлення було опрацьовано дуже швидко і відправлено буквально за пару годин, наступного дня вже забрала. Пляшечка дуже зручна та якісна. При необхідності воду можна залити з мисочки назад в ємність. Кнопки працюють, зручно носити на шнурку. Цуценя схвалило)
- Переваги:
- Якість, зручність, швидкість оброблення замовлення.
- Елена Э***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Бірюзовий
Товар соответствует описанию. Всё как на картинке.
- Переваги:
- Рекомендую!
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Рожевий
Поїлка супер! То, що необхідно в літню пору. Зручна.
- Переваги:
- Зручність, якість
- Недоліки:
- Гиденко Л***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Рожевий
Отличная бутылка. Красивая и сделана качественно
- Переваги:
- Герметичная, есть фиксатор чтобы случайно не нажать кнопку, удобный размер, удобно что воду можно залить назад если собака все не выпила
- Недоліки:
- МарияВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Классная бутылка! Очень удобная, размер хороший
Не протекает, лишнюю воду можно вылить обратно, если животное не допило- Переваги:
- Не протекает, удобно, красивый дизайн
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Дуже якісне обслуговування. Швидка доставка. Якістьпп товару чудова. Рекомендуємо продавця.
- Переваги:
- Якісний матеріал
- Недоліки:
- Вероника А***Відгук від покупця. Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Рожевий
Бутылка отличная! Не протекает, удобный размер 350, для Мальтипу отличный) удобно, что лишнюю воду можно обратно через кнопку залить.
Отдельное спасибо продавцу, быстрая доставка.- Переваги:
- Не протекает, удобренный размер
- Коваленко А***Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Покупала поилку для собаки. К сожалению оказалась с браком, который выявили не сразу, так как продавец проверял товар перед отправкой. Спустя 2-3 недели механизм поилки перестал работать. В магазин не обратились с проблемой, так как прошло 14 дней. Оставили отзыв с печальным опытом. На мое удивление, продавец сам написал и попросил заменить поилку на новую, так еще и оплатил услуги Новой почты. Молодцы ребята, так держать, буду вас советовать знакомым! Поилкой довольны, она крутая, очень удобная и стильная, главное не протекает.
- Переваги:
- Компетентны, порядочные, клиентоориентированны
- Коваленко А***Продавець: GRIM SPORT. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Білий
Поилка после двух недель использования перестала пропускать воду в чашу. Что-то произошло с клапаном. Вначале вода еле текла и набиралась, что мешало собаке нормально напиться, потом вовсе перестала подавать воду. Жалко потраченных в пустую денег.
- Переваги:
- Красивый дизайн
- Недоліки:
- Через 2 недели эксплуатации перестала подавать воду
- Продавець GRIM SPORT
Доброго дня. Нам дуже шкода, що у вашій поїлці виник внутрішній дефект. Подача води не повинна працювати таким чином і потрібно було відразу звернутись до нас. Наш менеджер напише вам задля вирішення питання якомога швидше.