- Трифон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Циркуль норм. Тільки як написали тут у відгуку поруч - ніжка іноді згинається під час малювання кола, не дуже приємно)) А так все ок.
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Згинається ніжка
Представник постачальникаДобрий день, Тимофій.
Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваші коментарі важливі для нас.
Бажаємо вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Kite!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
якісний ,міцний , навіть гарний .
- Переваги:
- фіксація різних положень
Представник постачальникаОлег,
Дякуємо за оцінку, бажаємо приємного користування ТМ Kite.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Міцний
Представник постачальникаОлена,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Kite.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Чудовий циркуль, є багато налаштувань.
Єдиний недолік - гвинт ніжки з голкою не тримає міцно ніжку, і під час роботи вона згинається, і не можливо ним користуватися. Але я примотала скотчем паличку, і тепер ніжка не згинається. Нажаль, коли я прикручувала гвинти викруткою, то метал гвинтів м'який, і трохи зім'явся, не знаю, чи гарантійне обслуговування можливе.- Переваги:
- Окрім тієї проблеми - дуже якісний циркуль, дуже файні налаштування, для професійних робіт. Ціна також прийнятна, щоб змиритися із заводським недоліком.
- Недоліки:
- Треба одразу, перед тим, як забирати, перевіряти, чи кріпко тримаються ніжки, чи тримають їх гвинти.
Представник постачальникаОлена,
Дякуємо за відгук.
Вперше чуємо по таку ситуацію, раніше не було нарікань...Перевіримо додатково на складі.
Бажаємо приємного користування.
- Діна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Прийшов без грифеля! А якість відмінна.
Представник постачальникаДіна,
Дякуємо за відгук.
Дуже прикро, що трапилася подібна ситуація. Скоріш за все це заводський брак. Раніше таких випадків не помічалося.
Бажаємо приємного користування.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Дуже гарний та якісний циркуль. Підійде не тільки для школи, а й для студентів інженерних спеціальностей.
Представник постачальникаТетяна,
Дякуємо за зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!