Відгуки покупців про Поїлка , Питний фонтан для котів та собак з фільтром RXstyle 2.0 л (Прозорий)

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Дуже подобається поїлка. Працює безшумно, заряда від павербанка тягне мало. Котики вже на другий день стали пити з неї. В комплекті є адаптер для USB.

Переваги:
    Тиха, з USB адаптером, мало використовує енергії.
    Недоліки:
    Не помітила ще
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Перестал работать,после месяца использования,очень жаль,хороший фантанчик был

Переваги:
    Очень удобный для животных
    Недоліки:
    1 месяц и все не работает
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Валентина, нам шкода, що вам довелося зіткнутися з з такою проблемою. Якщо виникають труднощі завжди можна з нами зв'язатися, телефони вказані на гарантії.
      Ми впевнені, що ви залишитися задоволені.

• Ольга Є***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Гарний питний фонтанчик: догляд за ним елементарний, фільтри легко промиваються. Приємно дзюрчить вода, киці подобається навіть просто сидіти поруч.

Переваги:
    Чудове співвідношення ціни та якості, прозорий корпус (киця краще п'є з прозорого), мінімальні витрати електроенергії.
    Недоліки:
    Це не до моделі, а до моєї панської кицьки: ніяк не звикне, що у неї є власний фонтанчик, і не треба пити з моєї чашки.:))
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга дякуємо за відгук! Ми дуже цінуємо, що ви відзначили якість нашої продукції.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Кіт в захваті від фонтанчику! Перший тиждень ігнорував його, але потім зрозумів що до чого і тепер це просто любов! Головне - що вирішилось питання з водним балансом котика, бо є проблеми з нирками, а котик неохоче пив. Проте тепер тільки і бачу як він п'є з фонтанчику з великим задоволенням

Переваги:
    Подобається все
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Дякуємо Юлія за теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що вам сподобалась поїлка. Ви надихаєте нас працювати ще краще!

• Виталий Т***

Пристрій дуже зручний!
    Мені ніколи не подобалося, що моя кішка пила воду з-під крана — це шкідливо для її здоров’я. Якщо ваш улюбленець теж має таку звичку і ви хочете його відучити, цей пристрій — найкращий варіант! До того ж, він працює дуже тихо, що для мене стало приємним бонусом.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями. Приємно, що змогли виправдати Ваші очікування.

• Данил К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Поїлка просто супер! Кіт перестав пити з під крана і тепер п'є тільки тут. Тиха робота, фільтри змінюються легко, а сам пристрій виглядає стильно. Дуже раджу))

• Продавець  MIR TRENDOFF

Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Бажаємо мирного неба!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Фонтанчик чудовий, котик зацінив з першої секунди) але я незнаю що він з ним робить що верхня ємність завжди падає. Було б круто якби був якийсь зажим що міцно тримає основу і поїльну частинку.
    Зняла 1 зірку тільки за це, без нагляду краще не залишати

• Продавець  MIR TRENDOFF

Анастасія! Дякуємо, що поділилися своїм враженням! Ми завжди відкриті до ваших пропозицій. Можливо, у вас шнур від мотора не потрапив у паз? Кришку необхідно розмістити так, щоб вона щільно сіла на напувалку і зверху вставити носик, який зафаксує верхню миску. Не повинно перевертатися.

• Анастасія Г***

Все встає чітко, але не «защолкується» впринципі там немає чому защолкуватись. Кіт просто тягне за провід і перевертає) приклеїти провід скотчем до стіни не допомогло) я немаю притензій, просто як порада, було б краще якби була якась защолка

• Макс К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Дуже зручна поїлка! Вода завжди чиста, працює тихо, майже не чути. Кіт швидко звик і тепер із задоволенням п’є більше. Простий у догляді, а фільтр реально робить воду кращою. Гарний об’єм на 2 літри – надовго вистачає. Рекомендую!

• Продавець  MIR TRENDOFF

Макс! Ваш відгук дуже важливий для нас! Ми постійно працюємо над тим, щоб пропонувати лише якісні товари.

• Юрий В***

Дуже гарний!)

• Продавець  MIR TRENDOFF

Юрий! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Юнина И***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Поилка. Питьевой фонтан для кошек с фильтром. Купила комплектом с датчиком. Очень довольны .супер. продавцу большое спасибо

Переваги:
    Экономия время и кот всегда с чистой водицец
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Ирина! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Дуже класний фонтан. Працює безшумно. Кішка задоволена, почала користуватися майже одразу. Рекомендую.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Віктор! Дякуємо за те, що ви зупинили вибір на нашому магазині. Дуже приємно, що ви повністю задоволені якістю послуг і високо оцінили рівень обслуговування.

• Ксенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Штука дуже крута,кошеня довольна і я також
    Тепер нормально п'є воду і я не буду переживати,що в таку спеку котусько не п'є

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ксенія! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!

• Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Обсяг/Об'єм: 2 л. Колір: Прозорий

Купив одразу с датчиком руху. Кішці сподобалося. Продавцю подяка за оперативність. Отримав на наступну добу після заказу.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Андрей! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))