Топи продажів

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 34 відгуки
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже класна форма, шукала для мами саме з товстого хорошого металу, оскільки коли тато допомагає все гнеться та ломається ця форма супер, всі задоволені

Переваги:
    Товстий метал

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже гарна форма , якісний метал.

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Швидко прийшло замовлення, яке було надійно упаковано.
    Використовувала дану форму, з нею я зекономила багато часу.
    Все гарно виходить та зчеплюється. При варінні пельмені не розвалюються.

Ну і звісно треба враховувати певні нюанси при ліпленні пельменів саме за допомогою пельменниці. Тоді все гарно вийде.

Якість
    Швидкість отримання товару
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

• Вера Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хорошая пельменница, соответствует фото, удобная. Перед использованием советую хорошо присыпать мукой

• Настя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отличная форма. Налепила на семью пельменей за 30мин. Понравилась!

• Продавець  StarLight

Анастасія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Евдокимов К***

Прекрасная форма. Пельмени лепит сама. Еле успеваем съедать

Переваги:
    Вкусняшка
    • Продавець  StarLight

• Сергей К***

Замовлення отримано дуже вдячний

Переваги:
    Хороша якість

• Станислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товаром задоволений, повністю відповідає опису.

• Сидорова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Очень хорошая форма, все понравилось. Очень ускоряет процесс, получается быстро и аккуратно!

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все чудово! Дякую! Гарна якість, все легко получається.

• Константин Б***

Дякую!

• Андрей Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Пельменица дійсно дуже гарної якості. Високі борти дуже гарно склеюють та протікають тісто. Міцна. Китайська пельменица що була у нас до цього в цей же вечір полетіла в сміття.

• Віктор К***

Нормальна форма, відповідає опису

Переваги:
    Достатньо якісна
    Недоліки:
    Не ідеально стоїть на рівній поверхні столу. Одна з ніжок десь на 0,5мм коротша за інші
    • Продавець  StarLight

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Стандартна форма. Початково здавались маленького розміру, але після варки все приходить в норму. Дуже економить час.

Переваги:
    Швидкість та зручність
    Недоліки:
    Як за таку ціну - то відсутні
    • Продавець  StarLight

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Нормальний матеріал, не деформується під час прокачування тіста і має ніжки. Пельмені мають гарну форму.

Переваги:
    Зручна, нормально прорізає тісто.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarLight

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Форма класна.Зразу випробувала,все легко і швидко.Сама форма добре і акуратно зроблена.

Переваги:
    Гарна якість за такі гроші.

• Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Чудова форма. саме така була у моєї бабусі у 80-х роках. Сплав який має бути. Форма добре закриває і обрізає. Все як має бути.

Переваги:
    Все добре.
    • Продавець  StarLight

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую! Усе виконано якісно й оперативно. Товар відповідає опису. Рекомендую!

• Дырдина О***

Очень удобная. Пельмени получаются

Переваги:
    Очень удобная

• Світлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Форма гарної якості, рівна. Дуже зручно робити пельмені, а головне що набагато швидше.

Переваги:
    Якість. Швидка відправка товару
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Інна К***

Чудова форма

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все добре. Товар відповідає опису. Доставили швидко.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Пельмені виходять однакового розміру й добре тримають форму під час варіння

• Людмила А***

Висока якість. Користуюся!
    Дякую!

• Олег Б***

Все чьотко, дякую

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар продавець відправив швидко, пельменіця сподобалась, по розміру менша чим були раніше, але все добре.

Переваги:
    Ліпити стало пельмені швидше)
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже зручна пельменниця. В роботі вже декілька раз. Пельмені вийшли з першого разу. Метал не окислюється. Швидка доставка. Мої рекомендації.

Переваги:
    Найкращий вибір

• Сергей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую за посилку, форма хорошої якості, вже пройшли "тест-драйв" на кухні)

Переваги:
    Якісна форма
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую за якісний товар. Доставка з магазину Розетка безкоштовно, доставка була швидка. Сьогодні наліпила з такою шикарною помічницею- сім’я дуже задоволена. І я задоволена-працювати було одне задоволення! Дякуююю

Переваги:
    Якісна річ. Дійсно допомагає готувати швидко й якісно!
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Іван Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Форма менша за рядянську. Має незначну деформацію, через що нерівно стоїть на ніжках, можливо вигнулась при доставці, бо коробка теж має деформацію.

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Іван! Також вибачаємось за незручності через дефект товару. Він дійсно був пошкоджений під час пересилки, так як перед переміщенням товар перевіряється на такі моменти.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Крива приїхала ,треба було ще рівняти пару хвилин,ну а так норм...Нова почта дере ціни жах ,товар коштує триста ,а доставка 200..

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Крива була
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Форма не хитається, але є шматки металевої стружки - погана фінальна обробка виробу. Будьте уважні- є ризик наліпити пельменей з алюмінівою стружкою

Переваги:
    Не хитається
    Недоліки:
    Шматки алюмінію на формі
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергій, та вибачаємось за незручності через брак заводського характеру. Врахуємо цей нюанс та передамо його виробнику задля усунення подібного роду речей.

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже розчарована, нажаль прийшла в жахливий упаковці та сама форма жах
    Як їй користуватися та робити пельмені ?

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливий стан
    • Продавець  StarLight

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прислали форму не ту, що замовила((
    На зображенні та у відеоогляді кругла форма - 390 грн, а отрмала іншу - шестикутну, її ціна на сайті біля 250 грн.
    Уважно!