- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Ukrtexstyle. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Комплект якісний (як і всі куплені мною товари цього виробника), по розміру підходить, тканина приємна до тіла, склад тканини відповідає заявленому. Колір ближче до сірого. Маю такий же комплект синього кольору, ношу із задоволенням. Швидка доставка. Товар рекомендую!
- Переваги:
- Теплий, зручний, якісний комплект
- Недоліки:
- Довелось оплатити доставку Нової пошти (84 грн, правда я скористалась промокодом, тому заплатила менше) при тому, що на сайті була заявлена безкоштовна доставка...
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Ukrtexstyle. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
М'якесенький, гарно сів по фігурі. Довжина як треба!!!! Перша термобілизна, яка сподобалася повністю)))
- Zeina H***Відгук від покупця. Продавець: Ukrtexstyle. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
Красивый цвет
- Переваги:
- Тёплый
- Недоліки:
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Ukrtexstyle. Колір: Антрацитовий сірий
Ткань очень приятная к телу. Пока очень нравится комплект. Посмотрю, как покажет себя при холоде. Брать, если не любите в облипочку, лучше на размер больше.
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Ukrtexstyle. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
- Переваги:
- пока не порвалось нигде
- Недоліки:
- не приятный материал
Завелике
- АлександраПродавець: Ukrtexstyle. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
Какой размер взять на параметры 95/74/96 рост 166 см
- Ukrtexstyle
Добрый день. В 46 размеры обхват груди и бедер 92 см, при росте 170, в 48 размере обхват груди и бедер 96 см при росте 176. термобелье хорошо тянется. Рекомендую взять 46 р, так как 48 может быть длинный для вашего роста.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Термо темно синий приятная ткань ровно пошито
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Антрацитовий сірий
Все сподобалося, взяла собі на розмір більше бо мені так комфортніше
- Переваги:
- Відповідає заявленому
- Недоліки:
- Елизавета Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
На параметри 92-72-94, підійшов розмір L. Купувала 2 комплекти у чирному та синьому кольорах для змінки. Тканина приємна на дотик. Задоволена)
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Все сподобалось
- Переваги:
- Доступна ціна,хороша якість
Відповідає
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Якісна, приємна до тіла, орієнтувалась по розмірній сітці.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Дуже приємний та гарний комплект
- Ярослав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Хороший варіант на зиму
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Теплий, зручний комплект. Линяє при пранні. Посадка середня. Розмір відповідає опису. На зріст 171см, довжина лосин приблизно на 5см вище кісточки. На мій розмір S, комплект термобілизни М ідеально підійшов. Прання за температури 60° чудово витримує в пральній машині (вже було і ручне прання і на 60° більше 10 раз за сезон, все ідеально), не сідає.
- Переваги:
- Теплий, зручний, відповідає розміру.
- Недоліки:
- Линяє, середня посадка, трохи короткі лосини.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XS. Колір: Антрацитовий сірий
Отримала комплект саме такий як на зображенні.Все дуже-дуже чудово:колір,якість,акуратно прошито,стешки рівні.Тепло,рятує в нашу сиру погоду.Приємно огортає тіло,після прання зовсім не змінюється,не має натяку на якісь недоліки.Дуже-дуже радію,що саме цю модель я обрала і вдячна Продавцю та Виробнику.Рекомендую однозначно !!!!Тільки потрібно урахувати ,що як на мене при зрості 1,76 мені трохи коротковатий розмір XS- але при більшому розмірі не буде так зручно прилягати,то тут уже моя особливість - це не провина виробника. Все дуже чудово- Дякую !!!!
- Переваги:
- Все дуже чудово
Відповідає
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Антрацитовий сірий
Підійшло по якості. Але "переадресувала" подрузі і купила менший
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
Завелике
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Загалом якість гарна, білизна тепла, АЛЕ на моїх 175 низ виявивя коротким! обирала все чітко розмірній сітці, по об'ємах вписуюсь в розмірну сітку, на етикетці зазаначено що підходить на зріст 182, дуже цікаво було б побачити як дійсно сів би комплект на зрість 182, якщо на 175 низ починається на середині ікри.
- Переваги:
- Дійсно гарна якість та білизна приємна до тіла
- Недоліки:
- Низ білизни короткий
Замале
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
Прислали тільки кофту, штани не додали до комплекту. Брав на подарунок дівчині. Коли вдома розпакували, були дуже розчаровані.
Заплатив за весь комплект, а прислали тільки одну кофту.
Продавець, зв'яжіться будь ласка- Недоліки:
- Прислали тільки кофту, без штанів !!!
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Графіт
Добрий день! Гадаю, що ця термобілизна тепла, але дружина поносила її лише два дні, і вона «розʼїхалась» по шву на штанях. Прикро. Фото додаю:
- Переваги:
- Доволі тепла. Можливо
- Недоліки:
- На другій день носіння розійшовся шов.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Графіт
Приємна до тіла. Розмір підійшов
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Антрацитовий сірий
В описании товара вказано потаємні шви, не вірно ( .
Шов звичайний, відчувається на тілі. - Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Гарний теплий комплект, приємний до тіла. Розмір відповідає заявленим параметрам. Рекомендую!
- Переваги:
- Приємний і теплий
- Надежда Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Комплект в цілому гарний, але з часом з'являються катишки
- Переваги:
- Гарно сів, теплий
- Недоліки:
- Скатується
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Антрацитовий сірий
Відмінний
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Антрацитовий сірий
На перший погляд це якісна термобілизна. Тепла, приємна, не маломірить, тягнеться. Покупкою задоволена. Брала свій звичайни розмір як в одязі, все підійшло.
- Переваги:
- Ціна-якість
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Комплект купувала по ціні зі знижкою. Прийшов швидко. За товщиною - не зимовий звісно, але плотніше, ніж звичайні хб лосини, наприклад. Деякі недоліки пошиття. Сторчать нитки зі швів на рукавах, немає розмірної сітки у описі. Ще не носила, не прала, тому не можу сказати, наскільки теплий.
- Переваги:
- Акційна ціна, плотний
- Недоліки:
- Сторчать нитки
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Гарний, якісний. Спочатку трошки був присутній хімічний запах. Два рази попрала - пропав. Ношу із задоволенням. Дякую!
- Переваги:
- Зручний, приємний до тіла.
- Недоліки:
- Потрібно кілька разів попрати, щоб пропав хім.запах.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Антрацитовий сірий
Гарна якість!
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Антрацитовий сірий
Гарної якості
- Переваги:
- Не кашлатається і не сідає
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Придбала 2 комплекта,для себе і доньки,на комплекті доньки ,ззаду вже декілька маленьких дірочок вздовж шва,ще не перевіряла свій комплект
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Дуже зручний і приємний до тіла
- Переваги:
- Тканина натуральна, тепла і тонка, хороший крій
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Не вперше купляю термокомплект цієї фірми. Комфортно, тепло, не видно під светром.Радує, що розширилась кольорова гамма. Якось більше подобається , чим кіфа.
- Переваги:
- Теплий, український виробник
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Товар гарної якості. Приємний та теплий матеріал. Розмірна сітка відповідає дійсності .
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Дуже сподобався комплект, термобілизна мʼяка, зручна, добре тягнеться, не туга, що робить її особливо комфортною, розмір відповідає розмірній сітці
- Кристина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Графіт
Термобілизна сподобалась, якісна. Розмір підійшов по розмірній сітці. Відправили одразу. Дякую
- Люда Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Графіт
Комплект хороший, але замовила неточний розмір. Дякую.