- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
В общем всё хорошо, работает..
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Столик пришел в отличном состоянии пользуюсь уже неделю
Удобный, конструкция метал/пластик
Можно ставить так и книжку так и ноут- Переваги:
- Хороший столик
- Недоліки:
- Куллер чуть жужжит, ножки чуть хлипкие
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Прийшло все швидко, без пошкоджень, працюю вже місяць на ньому, задоволений покупкою.
- Переваги:
- Гарний стіл за свої гроші.
- Недоліки:
- При роботі права рука з мишкою звисає і не дуже зручно при тривалій роботі.
- Алексей Ю***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
На свою ціну доволі зручний і варіативний стіл-підставка, хто пише що хлипке чи ще щось таке, ви спочатку подивіться на ринку що пропонують і ціни, а тоді вже думайте, ще раз повторю, на свою ціну, досить чудова штука
- Переваги:
- Зручно
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Зручний, практичний
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Спасибо, отличный товар
- Переваги:
- Лёгкий и удобный
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Доброго дня
Хочу сказати - це дуже гарний стіл за свої гроші. Витримує мій доволі тяжкий ноутбук і міцно тримається на ніжках - майже не хитається, але все залежить від поверхні та того як ви його зігнули.
Також що стосується доставки - швидко зреагували та відправили, усе ціле та доволі міцне. В цілому рекомендую..- Переваги:
- Зручний, легкий, міцний, гарна ціна.
- Недоліки:
- Не помітила.
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Норм стіл. Дочці сподобався.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Стіл для ноутбука чудове рішення, коли працюю в ліжку чи дивані, за рахунок розкладних ніжок, ними регулюю потрібну мені висоту.
- Недоліки:
- Недоліків не знайшла, стіл мені сподобався.
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Все добре, свою функцію виконує, ціна=якість
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Підставкою задоволений правда ще одну таку саму хочу купити)
- Недоліки:
- Незнайшов
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Перше враження коли прийшов товар, боже, як ж воно телепається, хоч б не зламати. Шарніри можна крутити спокійно на 360, але у конструкції є нюанси. Бортики є лише для тих хто правша, але якщо хочете перегорнути конструкцію навпаки, то ваш ноутбук повинен мати щось антислизьке, а краще скотч ))) Фіксатори які трішки підвищують бортик щоб ноутбук не впав виконують свою задачу, але якщо трішки не так тримати сам стіл, то якщо ви поставите неправильно, то ноубук полетить вниз при нахилі в 30 градусів через металеву конструкцію дошки. Але це стосується лише якщо ви лежите на кроваті. Але якщо воно стоїть на столі то усе не сильно але гуд, хоча якщо у вас ноутбук має дуже високі бортики то такий стіл вам може не підійти. Дріт для підключення вентилятору з'ємний. У вентиляторів присутня кнопка вимкнення на передній частині, і якщо конструкція складена та стоїть на столі, то це не зручно. Через те що конструкція дуже металева, та має пластикові шарніри, є дуже великий шанс, що колись згодом вони зламаються (пластик), особливо якщо ви будете друкувати щось на ноутбуці. Я ж вибрав виключно для того щоб його підняти, власне кажучи тепер він на потрібному мені рівні і мене це влаштовує. На висоті теж витримує, але конструкція через те що хитається, я склав її навпіл. Також є проблема через те що шарніри мають пластик, головне з'єднаня між дошкою та пластиковим шарніром теж пластикове і сильно розходиться один від одного. Фіксуючі тримачі котрі повинні тримати ноутбук, мені довелось перегорнути, щоб хоч якось воно тримало ноутбук, інакше воно просто вилітає, вони не прогумовані, а тому їх дуже леко втратити. Вентилятори хоч і дуже сильно шумні, але як на мене зі своєю задачею нормально пораються. Мій ноутбук при грі без вентилятору мав температуру 80-90 градусів, тепер стабільно 48-60 градусів. У комплекті для фіксування дошки для миші поклали 2 гайки й фікс болт. Металева дошка доволі міцна, хоча бортики в неї надто низько розташовані. Тому краще б було якщо б замість доп непрогумованих фіксаторів були б трішки високі бортики, а так, власне це підходить для ультратонких ноутбуків типу Макбуку. Також ця конструкція ідеально зроблена щоб ніде не царапало шкіру. Якщо забути про ноутбук, то цілком подходить для читання. Можна позаду розмістити лампу, та без проблем читати книгу. Це зручно. А так, в цілому це співпадає з ціна\якістю. Ваша спина подякує вам у старості. Фіксатори можна промодернізувати приліпивши прогумований, або силіконовий скотч, але треба щоб він був тонкий та плоский. Шарніри при закріпленні на зазначений рівень не падають, і стіл в плані затримки на визначеній висоті не змінюють кут нахилу, хоча при зміні куту, після натиснення кнопки, треба переконатись що кнопка повернулась на своє місце.Для подорожей не рекомендую. Для постіного місця, що підняти на потрібну висоту та забути, не рекомендую лише навпіл, бо на нижніх поверхах скажімо так, він хоч і хиткий але тримає. Але якщо поставити вже прямокутною літерою С, то для таких речей треба лише легкі речі. Дошка для миші фіксується міцно. На цьому огляд закінчено.
- Переваги:
- Металічна конструкція на дошці та профіль. Надпотужний вентилятор.
- Недоліки:
- пластикові шарніри та не фіксуючі фіксатори, бо випадають при нахилі, шумні вентилятори, дуже слизька дошка для миші, якщо у миші нема антислизької гуми, то при нахилі це буде постійно падати, а ще ця дошка не підходить мишам котрі без лазеру, а лише оптичні.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Пришло швидко. Але є ньюанси: дуже вузький( прям в притик по тазу), трохи грає холодцем, а доп вінтелятор гудить як не знаю що. Хоча за гроші норм, бо деякі продавці продают такий за ціною в 2 рази більше
- Переваги:
- Норм ціна
- Недоліки:
- Гудить доп вінтелятор
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Дякую! Товар відповідає опису. Доставили дуже швидко.
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Нормальный за свои деньги. Хлипковат, но все держит
- Переваги:
- Многофункционален
- Недоліки:
- Хлипковат, не всегда удобно переключать режимы
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Приїхав у коробці деформований.
- Переваги:
- Доставка. Контроль поштової служби. Пакування
- Недоліки:
- Деформований
- София Д***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Замовила підставку. Мало того, що прийшла з браком одна ніжка повністю відламана. Прикрутити нереально. До всього, ті частини, що пластикові, усі подряпані, деформовані. Виглядає так, ніби хтось принципово сидів і дряпав. Щось продавлене. Виглядає дуже дешево, нестійко. Також намагалася зв’язатися з продавцем кожен дзвінок скидається, пробувала телефонувати з різних номерів повний ігнор.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якісь жахлива за такі гроші
- Продавець VMP
Доброго дня. нам шкода, що сталася така ситуація. У Вас замовлення було післясплатою, огляд товару дозволений. По фото видно, що відламана ніжка з кріпленнями від основи столу. Вам потрібно було оглянути товар на відділенні, зробти відмову й скласти акт, після отримання вже довести щось неможливо, оскільки Ви автоматично погодились з зовнішнім виглядом товару.
- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
не рекомендую. краще знайти щось якісніше
- Переваги:
- функціонал на рівні очікувань
- Недоліки:
- якість жахлива. через день при спробі трішки пересунути зламався шарнір. відновив склеюванням. конструкція хитається, потребує дуже обережного відношення. за таку якість надто велика ціна
- Головатюк Е***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний
Незручна, нестійка конструкція. Хочу повернути, а з продавцем немає зв'язку. Номер тел. скидає виклик
- Переваги:
- Недоліки:
- Незручна. Нестійка конструкція
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: RichMall. Колір: Чорний
Столик сподобався, дає можливість користуватись ноутом в ліжку. Єдине що - варто звернути увагу на параметри і розміри столика, бо люди з великою комплекцією не зможуть імовірніше за все зручно користуватись цією конструкцією.
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Понадобился такой столик под ноутбук, после перевода на удаленку в связи с карантином. Ценовые варианты предлагались разные, но решила остановить выбор на этой модели. Свою работу выполняет на ура. Ноутбук охлаждается хорошо. Как подставка, тоже все отлично.
- Ярослав В***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Столик супер. Держатели под ноутбук надежные, ноут не скользит. Я сразу отрегулировал столик под себя и больше нет необходимости постоянно его мучать. Если по правде, то за такую стоимость не ожидал, что качество будет хорошее, ошибся)).
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний
Рекомендую
- Продавець ShemUA
Дякуємо Вам за відгук!)
- Женя Г***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Уже у меня была подставка с другого магазина, она вообще не держала ноутбук, а про охлаждение вообще и речи не шло. Спасибо консультантам, которые помогли сделать выбор в пользу данного товара и не ошибится. Реально хорошая вещь!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Получила такой столик и очень удивлена качеством. Пластик прочный, все хорошо и прочно сделано. Легко разложить и сложить. Для меня прям очень хороший вариант компактного столика.Спасибо магазину.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Сначала смотрел просто подставку вентилятор, но наткнулся на такой столик и решил взять.Мне важно было, чтобы вентиляторы справлялись со своей задачей и нареканий у меня нет. Как столик, так вообще бомба! Рекомендую!!!
- Переваги:
- все отлично
- Виктори В***Відгук від покупця. Продавець: MillaBuyShop. Колір: Чорний
Супер, сам товар даже лучше чем я ожидала. Выполнен из нормального метала. Подставка для мышки с приятным покрытием, благодаря чему нет необходимости в покупке коврика, что очень приятно удивило))
- Переваги:
- Надёжная конструкция, приятное покрытие подставки под мышь.
- MillaBuyShop
Добрый день. Спасибо вам за отзыв . Пускай служит, и ждём Вас за следующими покупками в нашем магазине.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot. Колір: Чорний
Работает хорошо и очень удобный.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Подставку под мышку можно было сделать также из метала
- Trend S*** Lot
Спасибо Владислав за позитивный отзыв. На подставке производитель действительно немного сэкономил, но хорошо что в остальном все гармонично и практично.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Karat
Зручний столик. Один раз налаштували і тепер дружина з задоволенням працює з ноутбуком сидячі на ліжку. Є тільки одне зауваження, це те що поличку для миші неможливо прикріпити на ліву сторону, для зручності, якщо людина працює з мишкою лівою рукою.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Чорний
Чудовий столик, зручний, різні кути нахилу, на дивані зручно працювати
- Переваги:
- Компактний, активне охолодження
- Продавець INVITE
Доброго дня, Владислав. Нам дуже приємно, що товар Вас повністю влаштував. Бажаємо приємного користування)
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Чорний
Почитав відгуки. Проблема точно не в компанії. Видно що вони турбуються про клієнтів. Подзвонили перед відправкою, попросили перевірити посилку на пошті бо нова пошта може пошкодити товар. А після отримання набрали повторно спитали чи точно все добре зі столиком.
Такого сервісу давно не було у мене, тому не розумію попередні.
Стіл крутий на свою ціну. Так видно що хлипкий із ним треба обережно, бо він має дуже багато контактіві поворотних елементів.
Але за цю ціну я чекав гіршої якості.
Дуже дякую операторам які попередили про те щоб перевірив на пошті.- Переваги:
- Зручний стіл
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- Продавець Шо Хош
Дякуємо Вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: CoolBuys. Колір: Чорний
Зручна підставка. Можливість відрегулювати висоту, як забажаєш радує. Підставка для мишки не зовсім зручна із повнорозмірною мишкою. Загалом товаром задоволений
- GOODBUYS
Доброго дня. Дякуємо за Ваший відгук!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Чорний
Хорошая и качественная вещь. Советую.
- Переваги:
- Удобный, легкий и достаточно устойчивый
- DIGOS
Добрый день Виктория, спасибо Вам за отзыв и за высокую оценку нашего товара. Рады, что Вам все понравилось.
- сергій М***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Чорний
Советую удобна штучка
- Переваги:
- Всё устраевает
- Недоліки:
- Неудобно играть когда лежишь накровате и подставка на мышку стоит рука начинает болеть лучше внизу с ковриком
- DIGOS
Здравствуйте, Сергей. Спасибо Вам за отзыв о нашем товаре. Очень рады, что Вам все понравилось.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний
Чудовий столик. Швидка доставка
- Переваги:
- Можна регулювати висоту
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: MAGPIE. Колір: Чорний
Зручно