Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Прапор УПА ручний 140х90 см прапор української повстанської армії Kayfovo K150

Оцінка користувачів 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    63 відгуки:  переважно позитивний: 90% позитивних, 7% нейтральних, 3% негативних
    На основі 63 відгуків покупці дуже задоволені прапором: вони часто відзначають гарну якість, яскраві кольори, відповідність опису та швидку доставку. Основними перевагами називають співвідношення ціна-якість, простоту замовлення та обслуговування. Декілька клієнтів згадують нюанси з матеріалом, кріпленням або незначними дефектами у пошитті, проте більшість нарікань є поодинокими. В цілому, настрої покупців переважно позитивні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90

Товар крутий

Переваги:
    Крутий
    Недоліки:
    Тількі пом'ятий
    • Продавець  Lemeshop

• Олег Д***

норм флаг. как его выровнять, что б не был мятым?

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Можна через плотну тканину пропрасувати.

• Богдан К***

Сподобався тому, для кого брав

• Ярослава Г***

Все супер, дякую!

• Виктор П***

Все швидко, прапор по якості чудовий. Щиро дякую!

• Олег М***

Якість супер! Дякую.

• Валерий Т***

Класний прапор

• Тетяна Л***

Хороший якісний прапор

• Артем К***

прапор якісний, розмір вказано вірно!

• Віталій Б***

Приїхав швидко, товаром задоволений, як і продавцем

Переваги:
    Ціна, швидкість доставки, патріотизм і історія України
    Недоліки:
    Наша ненависть до москалів недостатня
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Віталій Б***

Рекомендую продавця. Приїхав дуже швидко.

Переваги:
    Ціна, швидкість доставки, патріотизм і історія України
    Недоліки:
    Наша ненависть до москалів недостатня
    • Продавець  Lemeshop

• Максим З***

Отримав таке, як це повісити на флагшток? тканина фарбована. На стіні також біла смуга виглядає не дуже. Навіщо ці кільця?

Переваги:
    Краще ніж нічого.
    Недоліки:
    не відповідає опису, біла смуга не подобається, на флагшток не повісиш.
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Прапор оснащений кільцями спеціально для кріплення на флагшток – їх можна використовувати для закріплення мотузкою або карабінами.

Щодо дизайну: тканина профарбована, а розміщення елементів відповідає стандартній моделі. Біла смуга є частиною загального оформлення.

Сподіваємося, що прапор буде служити вам довго!

• Ярослав

Якість сподобалась, відправили швидко. Сервісом задоволений.

• Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Елена В***

Отличное качество! Оперативная доставка! Сын счастлив!

• Артем Д***

все чудово, товар відповідає опису, оперативна відправка

• Олексій Р***

Гарна якість прапору та швидка доставка!

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Виктория С***

Качество отличное! Очень довольные!!!Доставка быстрая

• Марія

гарна якість, все відповідає опису, швидка доставка

• Ярослав Н***

Норм прапор

• Сергій П***

Прапор супер!

• Георгій Ц***

гарний, великий прапор.

Переваги:
    на ствні висить гарно
    Недоліки:
    тонкий, відблискує на світлі
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Георгій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Ярослав К***

Добре

• Продавець  Lemeshop

Шановний Ярослав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ігор П***

Гарний прапор.

Переваги:
    З кліпсами.
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))

• Наталія Я***

Змініть опис прапора. На фото червоно-чорний, в описі - жовто-блакитним. Замовила, тепер думаю, а що замовила? Потрібен червоно-чорний

Переваги:
    Недоліки:
    Неточний опис товару
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Егор Б***

Благодарю, рад покупке!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Єгор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Наталья Д***

привлекательная стоимость, флагом довольны
    качество хорошее

Переваги:
    стоимость, скорость обработки товара
    • Продавець  Lemeshop

• Саша Д***

За хорошою вартістю змогли купити якісний прапор, днями ще замовимо кілька штук, вони завжди мають бути в наявності

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))

• Яна О***

Покупала лаг УПА, очень хорошо выполнен, легко крепить на флагшток

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Яна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Світлана Б***

Дякуємо за низьку вартість, бо скрізь 500+ хочуть, що дорого! Якість тканини гарна!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Макс Г***

Хороший прапор, насичені кольори та розмір хороший
    Поставили в нашому офісі, дякую

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Максим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ігор П***

Гарний прапор.

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Сергей Х***

Товар якісний. Але особливо хочу відзначити співробітників інтернет - магазину. Їх клієнтоорієнтованість, чуйність до покупця заслуговують на найвищу оцінку. Високий професіоналізм та детальне знання товарів, що продаються, викликають повагу.
    Рекомендую цей магазин усім потенційним покупцям.

Переваги:
    Гарна якість, зручний розмір, яскраві фарби.
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анастасия У***

Купувала в штаб прапор, якість хороша і розмірчик той що треба) Дякую

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Анастасія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Богдан С***

Благодарим за хорошую вену, благ подошел)!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Богдан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Аліса К***

дякую за Прапор відмінної якості, хороший розмір і крута ціна!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Аліса, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Настя П***

Хороший и качественный флаг, покупала ребятам, спасибо!