Відгуки покупців про Силіконові накладки на стіки Spider-Man mask для геймпадів Sony DualShock PS4 / DualSense PS5 / Xbox Series|One (2шт., Black) [393299271]
- Ваня Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Дуже класні накладки. Все ж таки не помилився з подарунком для мого друга
- Переваги:
- Мій друг фанат спайдер мена
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все добре
- Переваги:
- Всі
- Денис Ж***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Виправляю відгук. Класні накладки, в подарунок йшла наклейка) Дрібниця, але приємно. Персонал ввічливий та чуйний, обслуговуванням задоволений))
- Переваги:
- Ввічливий персонал, міні-подарунок)
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Pristavkin Dim
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Добрий день. Не знаю, чи ці накладки повинні кріпитися на резинку стіків, або на самі стіки, але без тих резинок ковзають і спадають та не дають довернути стік до кінця. Але в цілому приємні на дотик. В пакуванні приємно вразила маленька чи то наклейка, чи просто міні геймпаді на папірці.
- Переваги:
- Приємні на дотик
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня, будь-які накладки на стіки в нашому асортименті підходять тільки для непошкодженних геймпадів у яких стіки цілі, це зазначено в характеристиках. Для того щоб накладки щільно сиділи - стіки Вашого геймпаду повинні бути цілі та неушкоджені.
Міні геймпад на папірці це наліпка в подарунок) Дякуємо за покупку і Ваш відгук!
Якщо Вам не підійшли накладки - напишіть нам в переписку з продавцем, без проблем зробимо поврнення товару)
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже гарні та якісні наклаки
Дуже швидка відправка
Всім задоволений- Переваги:
- Гарні, якісні та швидко відправили
- Нікіта В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Стильні та зручні накладки
- Переваги:
- Гарна ціна