- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Гарна якість підійшли на Xbox 360
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Ілона Т***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Гарний товар, підійшов майже ідеально
- Переваги:
- Візуал красивий
- Недоліки:
- Трішки великуваті
- Продавець Pristavkin Dim
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Шикарні накладки!
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Все класно!
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій
Гарна якість
- Переваги:
- Швидка доставка
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Дякую за безкоштовну доставку в поштомат.
Товар швидко відправили. Накладки добре сіли на геймпад xbox series x.- Продавець Pristavkin Dim
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Все прийшло дуже швидко, все як зазначено в оголошенні. Товар якісний!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Приїхали швидко на Нову Пошту. Виглядають накладки доволі якісними. Важко було натягнути на стіки але це більше як плюс бо дуже добре тримаються. З прінтом бетмена придбав накладки на геймпад сина, оскільки він фанат цього героя, то в нього радості було більше ніж коли подарували йому саму консоль
- Переваги:
- Міцно тримаються на стіках
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Pristavkin Dim
- Меланія Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій
дуже гарного якісті та приїхали швидко
- Переваги:
- все як на фото, все чудово
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Все файно. Сподобалися
- Аркадій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Сервіс Супер швидко оформили замовлення та доставили Замовлятиму тепер точно частенько . Дякую,ви найкращі!!!
- Андрій Є***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Задоволений товаром, відповідає ціна-якість
- Переваги:
- Недоліки:
- Не плотно прелягає до стіка
- Продавець Pristavkin Dim
- Продавець Pristavkin Dim
З приводу не щільного прилягання до стіка, дуже дивно, ми щойно перевірили це на геймпадах DualShock та DualSense і всі накладки прилягають дуже щільно :)
- Продавець Pristavkin Dim
Звісно щільнота прилягання буде залежати від цілісності вашого стіка, бо якщо стік на геймпаді ушкоджений то і прилягати буде не щільно. Накладки треба використовувати лише на цілих та не ушкоджених стіках :)