Картка Rozetka

Відгуки покупців про Фітбол масажний із насосом LiveUp HALF MASSAGE BALL (LS3569) Розовий

Оцінка користувачів 4.12/5
  • Дмитро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Якщо ви не хочете покалічитися чи покалічити дитину обходьте стороною цей м'яч!! Придбав цей м'яч у лютому для вагітної дружини, користувалися мало, весь час був накачаним. Народилася дитина і за порадою інших мам використовували м'яч щоб заколисати дитину. Не довго музика грала, м'яч лопнув по шву. Дитина випала з рук на підлогу, сьогодні їдемо до лікаря на обстеження. М'яч перекачаним не був, використовувався тільки в квартирі. Пригали не сильно (дитину спати укладали, а не розважали) Моя вага 80, дитини 5. Важко уявити щоб сталося якби м'яч лопнув би під вагітною дружиною, вага якої була значно більшою.

Переваги:
    Одні матюки
    Недоліки:
    Дуже низька якість, небезпечний у використанні. Якщо маєте такий м'яч, краще викинути

Приносимо вибачення, нам дуже прикро, що товар виявився бракованим, ми негайно передамо рекламацію виробнику.

• Вероника К***

класний

Доброго дня!
      Дякуємо за позитивний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Хороший м‘яч на свою ціну, загойдую малого на ньому, зручно, мою вагу в 60кг плюс малий 5кг гарно витримує
    Чоловіка 95кг малий 5кг теж
    Поки нарікань немає

Переваги:
    Зручно загойдувати малюка
    Недоліки:
    Запах гуми але не критичний

Доброго дня!
      Дякуємо за позитивний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Дуже подобався, заколихувала дитину , робили вправи. Після 9 м. користування луснув прямо під час заколихування, ми впали з немовлям . Короче, просто розчарування (( вага з малюком 75 кг, м'яч не перекачаний був

Переваги:
    Приємний на дотик матеріал, без запаху
    Недоліки:
    Луснув під нами, не надійний
  • Ілона З***

Має специфічний запах

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Розмір: 65. Колір: Рожевий

Залишилася задоволена покупкою.
    Фітбол підійшов, як для мене так і для дитини.
    Швидка доставка. Дякую!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Гарна якість, займаємось з донечкою кожен день. Не магнітиться, не важкий, шестимісячна дочка легко відбиває ніжками і тримає його на собі. Ввечері дуже зручно заколисувати дитину (взяти на ручки дитину, знайти опору для ніг і загойдувати)

• Вероника К***

якісний

• Александр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Купував для своєї вагітної дружини. Вона залишилася дуже задоволеною. А тепер ще й із дитиною на цьому м'ячику робимо гімнастику.

М'яч зроблений із гарного матеріалу. Написи не облізли через рік. Нема ніяких неприємних запахів. У комплекті йде насос. Дуже швидко надувається і здувається. У здутому стані практично не займає місце.

Рекомендую!

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Товар пришел c дефектом, будьте осторожны.

Переваги:
    Недоліки:
    Дефекты

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Мяч классный! Но кошка проколола его когтями, подскажите чем заклеить?

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Не достаточно прочный

Добрый день!
      Для заклеивания фитбола необходимо приобрести специальный целевой набор для ремонта мячей или фитболов. В этих наборах есть клей и заплатки, далее действуйте по инструкции на упаковке.

• Александра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Хороший, плотный мяч. В комплекте есть небольшой насос и две затычки для мяча. Цвет не яркий, пыльный. Мусор с пола не липнет. Качеством довольна. Мяч 65 см, для роста 165 в самый раз.

Добрый день!
      Благодарим за положительный отзыв, рады, что вам понравился наш товар!

• Анна S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Одно из главных достоинств – с этим мячом идет насос, это мега удобно. Покупала себе, но чет мне с мячом не очень понравилось заниматься (но попробовать нужно было), а вот маме зашло на ура – занимается с ним каждое утро! В общем, мяч купила получается маме) ну и хорошо! Мяч хороший, качественный, удобный, выбирала чтобы подходил на наш рост (165см).

Переваги:
    С ним классно заниматься, есть насос в комплекте
    Недоліки:
    Не обнаружены

Добрый день!
      Благодарим за положительный отзыв, рады, что вам понравился наш товар!

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Матеріал виглядає якісним, зручно сидіти за робочим столом

Переваги:
    якісний матеріал (на відчуття міцний і без противного запаху), 2 в 1, зручний насос
    Недоліки:
    не виявлено
  • Yura

Легко качается, прочный

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Неплохой фитбол, легко накачать с помощью насоса из комплекта, поверхность Гладкая+"пупырка" 2в1.

Переваги:
    Гладкий+"пупырка" 2в1, неплохой насос в комплекте.
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

І як покупцям дізнатися розміри предмету??? Візуально з фотки? Чи на картах Таро розкинути? Чи у гадалки біля метро?????

• Максим А***

Диаметр: 65 см. Указано в описании к товару

• Денис Ф***

Хороший, качественный шар. Семье нравится

Переваги:
    Все нравится
    Недоліки:
    Не выявили
  • Елена К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Фитбол оправдал все ожидания:)

Переваги:
    Качественная резина, без критичного запаха. Массажный эффект, пупырка супер и цвет понравился, не "ядовитый". Думаю прослужит долго. Насос в комплекте

Добрый день!
      Благодарим за положительный отзыв, рады что вам понравился наш товар!

• Оксана
    Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий