Відгуки покупців про Барний стілець розкладний дерев`яний під лаком бук Сірий To be Wood

Оцінка користувачів 5/5
  • Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Чорний

Все добре

Недоліки:
    Поки немає
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Коричневий

Дякую за гарний і зручний барний стілець. Продавець дуже ввічливий і пунктуальний - відразу звʼязався зі мною і узгодив терміни готовності стільця. Якість дуже приємна.

Переваги:
    Барний стілець який можна скласти і який не займає багато місця.
    Недоліки:
    нема
  • Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Світло-коричневий

Рекомендую, якість гарна, мобільність, колір відмінний

Переваги:
    Зручний, складний, займає мало місця.
    Недоліки:
    Не має
  • Карпенко Н***

Якісний,хороший

• Старчеус Я***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Білий

Дуже гарно зроблено, якісно, рівненько, міцно тримають, фарба якісна, трохи був запах фарби після зняття плівки, але години за дві він зник.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Світло-коричневий

Товар відправили в обговорені терміни (свята не завадили). Стілець гарний, якісно зроблений, упакований в зібраному виді в коробку. Дякую за хороший товар!

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Сірий

Все було дуже добре. Замовив, зранку відписав менеджер по даті та часу відправки. Замовлення 3 стільця у сірому кольорі було відправлено у оговорений строк

Доставка Новою поштою на вантажні відділення. Пакування дуже гарне.

Якість стільців відміна, навантаження 120 кг. тримають впевнено. Механізм складання працює, що дозволяє їх компактно зберігати. Ергономічно продумана ручка для перенесення.

Переваги:
    Гарна якість, ергономічність, комфорт
    Недоліки:
    Не має
  • Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Натуральний

Якість дуже хороша,відправили дуже швидко,рекомендую )

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Світло-коричневий

Качество исполнения на высоте! Заказывал для посиделок на балконе. Преимущество в складной конструкции. Когда не нужно, то сложыл и убрал. Топ вариант для балкона курильщика!

• Світлана Ш***

• Татьяна С***

Дуже якісний і зручний

• Ніна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: To be Wood. Колір: Коричневий

Стілець саме такий який мені потрібний був. Приємно, що надіслали свіже виготовлення товару. Колір виявився ще красивішим, ніж на картинці. Виглядає красиво і дорого плюс зручно на ньому сидіти. Компактний багато місця не займає. Можна сховати його на зиму. Дякуємо за якісний товар! Мені дуже сподобався

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  To be Wood

Дякуємо за відгук. Приємного користування

• Наталья

Спасибо менеджерам магазина.
    Оперативно связались, отправили товар. Упаковка заслуживает отдельных слов благодарности. Супер.
    Спасибо за качественный товар и обслуживание, побольше благодарных клиентов.

Переваги:
    Отличный стул. Брала в комплект 2 раскладных табурета из этой серии. Получился комплект на балкон. Очень компактный, устойчивый.
  • Світлана Н***
    Продавець: To be Wood. Колір: Сірий

Стільчики барні супер. Повністю з дерева бука, добротні. Сам стілець легко складається, має отвори на сидінні. Швидко відправити товар, оператори і продавці зв'язатись швидко, там працюють супер-люди. Гарне упакування, прийшло все ціле. Сірий матовий колір дуже гарно виглядає. Ми стільці брали на балкон. Враховуйте висота стільця 75 см.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Їх немає