- Юлія Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 120
Гарні маркери!!!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 204
Маркери дуже гарні! Палітра кольорів суперова!
Купували дитині на подарунок. Вона у захваті)- Продавець Lemeshop
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Не треба відволікатися на пошук іншого маркера – все в одному кейсi! Дякую!
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Купували цей набір у подарунок - це найкращий подарунок дитинi)
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Великий набір, купили для всього офісу, тепер вистачить надовго!)
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Великий набір маркерів, будь-які кольори та зручний чохол) Знахідка для малювання)
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Ідеальні для архітектурних скетчів та дизайну інтер'єрів
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 204
В целом великолепно, несколько маркеров не пишут или пишут плохо. Но за такое количество и цену, но допустимо. Удобнее подставки под маркеры и сумка ремешок чтоб носить на плече. Так что грех жаловаться ( очень быстро доставили, на следующий день была уже на месте, тут похвала и продавцу и новой почте)
- В'ячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Купував на подарунок, хлопцям маркери дуже сподобалися, класний великий набір!
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Маркери якiснi! Кожен на своєму місці, легко знайти потрібний колір, що дуже зручно!
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Я професійний ілюстратор, ці маркери – чудовий інструмент. Вони м'яко пишуть, не дряпають папір.
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Якість відмінна, рекомендую!
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 60
Гарна якість, всі пишуть. Швидко відправили. Замовляю вже вдруге. Раджу продавця
- Переваги:
- Багато кольорів
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Дуже гарні маркети, всі гарно пишуть.
- Переваги:
- Дуже класні
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Маркеры отличного качества,рекомендую!
- Переваги:
- Цена качество
- Олеся З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Отличный набор маркеров, дарили на подарок племяннице, отправили быстро. Благодарю!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 120
Все малює добре
- Христина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 60
Класна палітра кольорів і якість, але нажаль вони переводяться і для розмальовок не підходять. Хоча саме для них і замовлялись
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 48
Все супер. Дитина задоволена
- Переваги:
- Сподобалися
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 36
Два маркери висохли. Не щільно закривалися ковпачки. Але пара маніпуляцій і заправка спиртом вирішили цю проблему. Тож за свої гроші відповідає і якість. Але дитина задоволена, а це головне
- Переваги:
- Недоліки:
- Які не можна виправити не виявлені
- Продавець Lemeshop
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Маркери чудові,все було вчасно доставлено, дякую
- Переваги:
- Багато кольорів,зручна сумка
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Маркери купувала дитині на Новий рік. Обирала за відгуками попередніх покупців і не помилилася. Замовляла дні за 4 до Нового року, переживала, щоб не затрималась доставка. Дякую продавцю, все прийшло вчасно. Вони дійсно яскраво малюють у порівнянні з іншими, які в нас були. Також не було жодного сухого маркера. Дитина задоволена.
- Переваги:
- Якісні, яскраві
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 36
Все сподобалось.Швидка доставка.
- Переваги:
- Все якісно і швидко.
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 48
Якісні, дуже сподобалися
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 48
Все супер! Всі маркери пишуть, жодного пересохлого. Відправка-доставка швидка. Рекомендую всім!!!
- Продавець Lemeshop
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 120
Классні маркери. Брали дитині на подарунок. Малює із задоволенням
- Переваги:
- Всі
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 120
Прийшли маркери швидко все чудово.
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Супер товар. Якістний
- Переваги:
- Кількість
- Галян О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Брала 80шт, все чудово. Дитині сподобалось
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 60
Багато кольорів, не було сухих. Швидко зв'язались і доставили замовлення.
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 262
В цілому маркери класно малюють,але з 262 шт. 14 шт засохлі,треба заправляти.
- Переваги:
- Багато кольорів
- Недоліки:
- Є засохлі маркери,треба заправляти
- Продавець Lemeshop
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 36
Чудові маркери. Дякую.
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 204
Забрала маркери, я дууже задоволена, 204 штуки і ЖОДНОГО засохлого. Всі свіжі і чудово пишуть, кольори гарні, яскраві, відтінків багато, є підставки, деякі трошки тріснуті, але думаю то вже проблема пошти, а не продавця, бо запаковано було все добре
- Переваги:
- Всі пишуть, яскраві
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 80
Дуже гарні маркери! Яскраві кольори! Дитині дуже сподобались.
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 36
З тридцяти шести штук два були висохлими. Добавив трішки спирту, почали малювати. В цілому, непогано.
- Переваги:
- Ціна, сумочка
- Недоліки:
- Трапляються висохлі маркери
- Продавець Lemeshop
- Дарія Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість у наборі: 168
Чудові маркери! Дуже хвилювалася що можуть деякі бути засохшими,але в цьому наборі всі маркери пишуть. Кольори різноманітні.
- Переваги:
- Різноманіття кольорів, всі маркери пишуть, гарна сумка.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Lemeshop