Відгуки покупців про Ліхтар налобний 2E 2E-HLBL1818

Оцінка користувачів 3.2/5
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Удобный фонарик, имеет 3 режима постоянного света и режим страбоскопа.
    Родной аккум неплох, держит в целом прилично по времени(4 дня по пару часов активной работы). Посадка на голову хорошо регулируется, без лишней ляпки по центру. Зарядка от Type-C, но всегда можно поставить на зарядку для аккумуляторов 18650

Переваги:
    Удобство посадки на голове, яркость света(которая хорошо регулируется),вполне объемный по заряду аккум, регулируется дальность и ширина луча
    Недоліки:
    Не найдено
    • Максим К***

Да, проблема только с окручиванием кнопки, где спрятана зарядка, скорее всего с завода льют плохой фиксатор резьбы. Но, на работе 2 напарника тоже пользуются - пытань нема, они меняют аккум просто, заряжают от блока зарядки для аккумов, у них с кнопкой все ок, а так - довольны использованием

Доброго дня, Максиме.
      Дякуємо за вашу оцінку та відгук! Ваш досвід з нашим товаром важливий для нас.
      Ми раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Намучався з цим ліхтарем, і отвір для зарядки кривий, сама кришка цього отвору відкручується з кнопкою. Короче викинути і забути

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо, що поділилися враженнями.
      Чи повністю Ви відкрутили з боку кнопки, щоб отримати повноцінний доступ до зарядки?
      Зодного боку відкручюється кришка і виймається акумулятор, з протележного (де кнопка вкл.) - за допомогою обортання, доступ до під'єднання кабелю зарядки. Рознім прихований у корпусі для уникнення потрапляння грязі, пилу й інших часток.
      Ваша думка дуже важлива для нас. Готові допомогти у всіх питання якщо буде така потреба.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Пропрацював 4 години і погас. При повторному вмиканні - працює 1-2 сек. і гасне. Намагався "вилікувати" підкладанням мідної "монетки" 1,5 мм х 12 мм під від'ємний контакт - не допомогло((
    А загалом - класний ліхтарик. Лишилось, щоб працював)

Переваги:
    Нормальний елемент живлення, яскравість
    Недоліки:
    Підозрюю, "культура виготовлення"

Добрий день, Олександр.
      Перепрошуємо. Прохання звернутись до продавця, для обміну або поверненню.
      Даний ліхтар буде переданий до сервісного центру, для діагностики.
      Дякуємо за Ваш вибір, відгук та розуміння.

• Антон Г***

клас

Добрий день, Антон.
      Дякуємо за відгук

• Володимир К***

згорів

Недоліки:
    згорів на 3-й день

Добрий день, Володимир.
      Шкода, що подібне трапилось. Просимо звернутись до продавця для заміни або повернення.
      Ліхтар передадуть до спеціалістів сервісного центру для подальшої діагностики.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Купую другий ліхтар і такий же недолік як у першому, пружина в ковпачку «прогризає» «-» акумулятора при 2-3 закручувані-розкручуванні. «Лікується» зачищання пружини.
    А так доволі непоганий ліхтар за свої кошти.

Переваги:
    Металевий корпус, яскраве світло. Нічого зайвого.
    Недоліки:
    Потребує невеличкого доопрацювання.

Добрий день, Сергій.
      Нам важливі відгуки та пропозиції. Красно дякуємо за Ваш коментар.

• Сергій

Пропрацював загалом 2 години і "потух"! Виявився несправний світлодіод. Навіть для разового ліхтаря це занадто! Не рекомендую до покупки цей ліхтар.

Добрий день, Сергій.
      Перепрошуємо, що подібне трапилось і красно дякуємо Вам за відгук.

• Микола Я***

Ліхтарик сподобався. Зручний.

Переваги:
    Не потрібно переключати всі режими щоби виключити. Виключається з любого режиму.

Доброго дня, Микола.
      Красно дякуємо за Ваш відгук.

• Виктор В***

Полная жесть

Переваги:
    Вроде как привык но на второй день потух на работе в так сказать в нужный момент не падал работал на слабом режиме при включении он включается сразу на максимум через 2 сек потух вообщем жесть так даже Китай не делает это Украина

Добрий день, Віктор.
      Прикро, що подібне трапилось. Просимо повернути товар продавцю та замінити його на новий.
      Наші серсвіс менеджери оглянуть товар і сподіваюсь подібного більше не трапиться.
      Красно дякуємо за Ваше розуміння.

• Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Фонарь хороший но аккумулятор зарядки не берёт пришлось менять на новый

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за Ваш відгук. Прикро, що подібне трапиллось.
      За потреби, просимо звернутись до Продавця для вирішення ситуації з акумулятором.

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Якість шкульгає. Але є два нюанси: більшу частину проблем мені вдалося вирішити власноруч, а другий нюанс, це дуже конкурентноздатна ціна ліхтарика як для його характеристик та форм фактора.

Переваги:
    Ціна, характеристики, тип ліхтаря
    Недоліки:
    Якість
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Дуже якісний ліхтар, заряд тримає добре, світить дуже яскраво.

Переваги:
    Усе
    Недоліки:
    Не виявив
  • Константин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Яскравий, регулюється фокус,яскравість, доволі якісно зроблений, порт туре-С...Замовив під нього акуми 3400...

Переваги:
    Все вище згадане...
    Недоліки:
    Поки не виявив...
  • Михайло М***

Мени прийшов зовсим непрацюшим
    Мабуть серия дефекта тому и знишка

Переваги:
    Звони виглядае мицно

Добрий день, Михайло.
      Ми вдячні за Ваш вибір та відгук, і нам дуже прикро що ви не змогли скористатися нашим продуктом.
      Звернень до сервісу стосовно роботи ліхтаря або повернень цієї моделі раніше не було.
      Просимо Вас повернути товар для обміну на новий (зі свого боку ми підтвердили продавцю, Розетці, повернення цього товару). Наші спеціалісти сервісного центру більш детально розглянуть причини виникнення можливої несправності.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Абсолютна невідповідність заявленим характеристикам.
    На максимальній потужності, повністю заряджений, світить гірше ніж ліхтарик на самій дешевій запальничці.
    На 4 метри практи практично нічого не освітлює, фото докладаю.

Переваги:
    Доволі не поганий зовні, компактний, виглядає міцним
    Недоліки:
    Жахлива потужність світла
    • Константин

якщо дотягую налогний такої вартості хоч якось на 4м, то мабуть якість висока для своєї ціни. Як раз обираю, мабуть тоді куплю... Скажіть, а з чим ви порівнювали? з ліхтариками за 3-4К або з мережевими прожекторами?

• Константин

Зрозумійте, що цей тип ліхтаря зроблений для роботи на витягнутій руці максимум. Якщо він буде освітлювати легко 4м, при роботі десь з з електрощитком, від сліпитиме в очі від і всіх поверхностей. Ваш відгук не відповідає цільовому використанню, вам потрібен ручний ліхтарик.

Добрий день, Олександр.
      Ліхтар добре освітлюю і на відстані 4 метри також. Відео доступне на youtube.

• Юрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Фонарик на всі 100.дуже сподобався.

• Алексей
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Пришел в пункт выдачи полностью разряженный (диэлектрическая прокладка при проверке была удалена) - проверить в работе не удалось. Учитывая предыдущий отзыв покупателя, выяснять эта проблема из-за не рабочего аккумулятора или из-за проблемы с самой конструкцией фонарика не захотелось. Отказ.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество изготовления

Добрий день, Олексій.
      Прикро, що так сталось.
      Ми вдячні за чесний відгук.