Відгуки покупців про Велосипедний ліхтар Rockbros RHL-600 IPX6 600LM вело фара на 2600мАч діод XPG Червоний

Оцінка користувачів 5/5
  • Михайло П***

Яскраво світять

• Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за відгук.
      Раді, що ліхтар світить яскраво та виправдав очікування. Бажаємо безпечних поїздок у будь-який час доби!

• Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за відгук.

Дякуємо за оцінку!
      Якщо під час використання з’являться враження чи питання — будемо раді почути ваш досвід користування.

Доповнення минулого відгуку:

Після публікації відгуку я зв'язався з продавцем для вирішення питання з кріпленням, ми знайшли причину, це була чесно кажучи моя необачність, тому претензій до товару й продавця я не маю.

Комунікацією продавця дуже задоволений, такого не вистачає багатьом магазинам. Товар і продавець топ.

• Продавець  Кошик Тех

Станіславе, дякуємо, що доповнили відгук і поділилися досвідом. Раді, що вдалося швидко вирішити питання та ви залишилися задоволені товаром і сервісом. Дякуємо за довіру та приємні слова!

Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Яскраво світить, гарно тримає, за період експлуатації з самою фарою проблем не ставалось. З мінусів, слабке кріплення, не знаю чи це мені так пощастило, чи так й повинно бути, але ставити фару рівно горизонтально неможливо, бо невеликий вітер чи вібрація і вона злітає з кріплення. Тому завжди треба тримати нахиленою.

Переваги:
    Акумулятор, яскравість, приємний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Слабке кріплення
    • Продавець  Кошик Тех

Дякуємо за детальний відгук і зворотний зв’язок.
      Кріплення в цій моделі розраховане на стандартну установку з достатнім притисканням гумового кільця. У більшості випадків проблема з фіксацією виникає через недостатнє затягування або невідповідний діаметр керма.

Рекомендуємо:

перевірити, щоб гумова прокладка була встановлена правильно;

щільно зафіксувати кріплення відповідно до діаметра керма;

за потреби додати додаткову гумову прокладку (це стандартна практика для зменшення вібрацій).

Якщо питання з кріпленням залишиться — завжди готові допомогти з консультацією або підібрати альтернативне кріплення.

Дякуємо за покупку та зауваження.

• Продавець  Кошик Тех

У цьому кріпленні фара фіксується саме до характерного “клацання” — це означає, що вона повністю сіла в паз і надійно зафіксована. Без цього фіксатора вона може здаватися встановленою, але буде просідати або рухатися.

Раді, що у вас усе вийшло та проблема вирішилась. Якщо виникатимуть ще питання по встановленню або користуванню — завжди підкажемо.

• Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Очень-очень классная фара! Не могу нарадоваться. Светит долго и комфортно. Всё видно и в городе при отключении фонарей, и на загородных тёмных дорогах. Всем рекомендую!
    Ещё один плюс в очень быстрой доставке. Заказала, получила и наслаждаюсь катанием в любых условиях!

• Продавець  Кошик Тех

Ілоно, дякуємо вам за такий детальний і щирий відгук!
      Раді чути, що фара добре показала себе і в місті, і на темних заміських дорогах та дарує комфорт під час поїздок у будь-яких умовах. Нехай кожне катання приносить лише задоволення

• Тимур П***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Фанарік чудовий користуюсь 2 дні задоволення від нього, видає світла більше ніж думав і хтів зазняв декілька режимів 4 вроді як від найсильнішого до найслабшого

Переваги:
    Ціна ,якісь, задоволений
    • Продавець  Кошик Тех

Тимуре, дякуємо за розгорнутий відгук і додані фото. Добре, що яскравість і режими роботи виправдали ваші очікування та ліхтар показав себе зручним у використанні. Нехай стабільно служить і забезпечує хорошу видимість у поїздках.

• Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Отличный фонарик,как я и ожидала. Светит ярко,удачный дизайн,рекомендую

Переваги:
    Достойный фонарь

Вітаємо, Ганно!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ліхтарик виправдав ваші очікування. Дійсно, Rockbros робить якісні речі – яскраве світло, стильний дизайн і надійність у використанні.

Нехай служить вам довго і робить ваші поїздки безпечнішими!

Завжди раді вас бачити в нашому магазині!

З повагою, команда Кошик Тех.

• Гугой В***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Ліхтар вартий своїх коштів.Світло дуже яскраве.Продавець відправив товар дуже швидко.

Переваги:
    Яскраве світло.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
    • Продавець  Кошик Тех

Вітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями . Раді чути, що ви залишилися задоволені яскравістю ліхтаря та швидкою доставкою. Нехай надійно освітлює ваші поїздки!

Якщо з часом виникнуть додаткові враження або питання – будемо раді допомогти! Гарного користування!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Супер. Ліхтарик виглядає красиво сучасно і дає сильне світло. Легко встановлюється та знімається. Доставлений майже миттєво. Ціна найкраща на Розетці. Дані про етапи доставки товару продавець дублював у месенджер, що було приємно, бачити його швидкий рух. Придивлятимуся до інших товарів цього продавця.

Переваги:
    Найкраща ціна для ліхтарика цього класа, яскраве світло 600 LM, надійна фіксація!
  • Михайло П***

Чудовий

• Денис Л***

Хорош

Переваги:
    цена, качество
    Недоліки:
    не выявлено
    • Продавець  Кошик Тех

Дякуємо Вам за позитивний відгук.

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Хороший ліхтар за свої гроші

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявив