Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Масажний стіл складний 4FIZJO Massage Table Wood W60 Beige (P-5907739318350)

Оцінка користувачів 4.45/5
  • олександра д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Сподіваюсь що прослужит довго. Матеріал та пошив добрий.

Переваги:
    Комплектація : підлокітник, підполковник, для рук та чохол для перенесення столу.

Доброго дня, Олександро.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду 4FIZJO.
      Приємного вам користування!

• Дмитро

Дуже хороший стіл свої гроші він відпрацював на 100%

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду 4FIZJO.
      Приємного вам користування!

• Ярослав С***

Гарний та стійкий стіл

Переваги:
    Гарний та стійкий
    Недоліки:
    Поки не помітив

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Доставка і обробка замовлення від Розетки,як завжди на висоті!!!Оперативно,бистро,якісно!
    Стіл легенький,покриття в міру м'яке,підголовник просто вставляється не фіксується,фіксується тільки положення вижче,підлокітники також без фіксації.
    Підійде для домашнього використання і не невелику кількість клієнтів.По 5бальній системі тверда 4.

Переваги:
    Легкий в транспортуванні,зовнішній вигляд,в міру мякий
    Недоліки:
    Нефіксований підголовник і підлокітник,шатка конструкція.

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук. Що стосується фіксації детелі підголівника, для цього передбачений зажимний фіксатор яким виставляється потрібне положення. Сила затягування фіксатора також регулюється, для цього його треба закрутити або відповідно послабити. При правильній фіксації підголівник буде міцно закріплений у вибраному положенні. Гарного дня!

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Стіл суперовий, всі очікування виправдані

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Альона Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Брала на подарунок . Чоловік масажист, мануальщик.
    Доставили дуже швидко, товар запакований , новий . Виглядає достойно. Міцний.
    Буде зручним як для майстра так і для клієнта.

Переваги:
    Багатофункціональний, міцний та мобільний. Якість матеріалів. Хороша ціна. Швидкий сервіс Розетки.
    Недоліки:
    Поки не знайшли, надіюсь чоловік та його клієнти зацінять)

Доброго дня, Альоно! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO . Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажний стіл нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Альбіна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дякую за швидкий та якісний сервіс. Стіл прибув цілий та без дефектів. Купляла для себе. У мене чоловік займається масажем професійно, тому вирішили і вдома робити все правильно. Іноді бере його з собою, коли треба приїхати до клієнта додому.
    Мені на ньому зручно, набагато кращий ефект ніж коли робити масаж депопало.
    Чоловік також задоволений, хоч стіл і не масивний але можливість брати його із собою безцінна.

Переваги:
    Магазин, його сервіс. Сам стіл, якість і корисність.
    Недоліки:
    Ну може ціна, завжди хочеться дешевше.

Доброго дня, Альбіно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Катя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Мобільний та надійний, це все, що мене цікавило по покупці. Поки дуже задоволена.
    Доставили швидко, все ціле, без претензій.

Переваги:
    Міцний, широкий. Легкий у складанні. Не скрипить.
    Недоліки:
    Недоліків не помітила.

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO . Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажного столу нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Святослав О***

масажний стіл бомбовий
    ціна + якість однозначно
    брав собі в масажний кабінет, клієнти задоволені комфортом. якісна оббивка, зручна конструкція, не скрипить, не ковзається, професійний презентабельний товар)
    складається взагалі на раз-два, супер зручно, можна брати з собою на виїзди. і ще й сумочка для перенесення в комплекті)
    топчик

Переваги:
    якісні матеріали і виконання, все продумано під клієнта, регульована висота, складана конструкція, сумка для перенесення у комплекті)
    Недоліки:
    не виявлено

Доброго дня, Святославе! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO. Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажного столу нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Ілона Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дуже зручний та якісний стіл. Брали до себе додому в побут, бо частенько роблю масажі своїм домашнім , а на ліжку то не зовсім зручно робити. Виготовлений з міцного дерева та має м'яку оббивку зі штучної шкіри. Регульовані ніжки, підголівник і підлокітники забезпечують комфорт. Має систему швидкого складання та розкладання. Мінусів тут немає, хіба що ціна, але за якість треба платити. Можу рекомендувати)

Переваги:
    Зручно купляти в Розетці.

Доброго дня,Ілоно! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO. Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажного столу нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Сергей О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Товаром не задоволений. Матеріал кріплення подушки дешевий пластик. Фіксатор слабий. В цілому підголовник ледве тримається в місці зьеднання.

Слой поролону максимум 2 см

Фанера теж сумнівної якості.
    Буду вертати. На Польщу це не тягне.
    Були сумніви звісно коли побачив що гарантія місяц) але була надія…
    За менші гроші можна купити більш якісніше.

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Дуже низька якість. Мабуть якраз на місяц користування і вистачить

Доброго дня, Сергію.
      Дуже прикро читати такі відгуки, адже товар строго відповідає фото та характеристикам. Зверніть, будь ласка, увагу, що це мобільний складний стіл, а не стаціонарна модель. Тому він має бути доволі легким для можливості його транспортування.
      Тримач для подушки добре виконує свою функцію, там є зажимний фіксатор яким виставляється потрібне положення. Сила затягування фіксатора також регулюється, для цього його треба закрутити або послабити.
      Виглядає на те, що ви очікували на класичну стаціонарну кушетку ігноруючи фото та опис даної моделі. Але треба розуміти, що це два різних товари з різною концепцією. Мобільний стіл користувач може скласти і закинути валізку вагою 14 кг на плечі, зі стаціонарним так не вийде.
      Нагадуємо, ви маєте змогу зробити повернення згідно з процедурою.

• Сергей О***

Так, можливо я погорячився. Очікування були інші. Це перший стіл. Але чому гарантія лише місяц, якщо ви так впевнені в його якості?

Вітаємо, Сергію!
      Розуміємо, що це у вас перша така покупка. Але ж погодьтеся, фото товару максимально деталізовані та відповідають фактичному вигляду продукту.

Щодо гарантії, це не є технічно складний виріб, який може раптово вийти з ладу (грубо кажучи "згоріти") без жодних видимих слідів. Гарантійного терміну більш ніж достатньо, щоб впевнитись у належній роботі всіх функцій та відсутності заводського браку. Треба також чітко розуміти, що таке гарантія і від чого вона захищає. Будь на товари хоч 2 роки гарантії, вона не розповсюджується на механічні пошкодження (порізи, подряпини, забруднення, тріщини і т.п.). Це стосується всіх товарів і гарантії в цілому.

Як вже було сказано раніше, це мобільний переносний стіл, і той же самий підголовник, про який ви згадували, виконаний не зі звичайного пластику, а полімерного, що робить його достатньо пружним та витривалим. Уявіть, як би ця частина була металева і не просто вилита з якогось крихкого дюралюмінію, а виточена зі сталі. Цей елемент важив би як третина столу. Про яку тоді мобільність можна говорити?
      Тому тут все детально продумано виробником, щоб забезпечити легкість транспортування та зберегти основну його функцію. Такий виріб має популярність у багатьох сферах і навіть використовується в ЗСУ в стабілізаційних пунктах, хоч і прямо для цього не передбачений.

Ми чесні та відкриті перед нашими клієнтами. За потреби завжди проконсультуємо та все підкажемо. У нас ніколи не стояла ціль когось обманули, навпаки, на роботу з будь-яким негативом завжди вкладаємо дуже багато сил та емоцій. Тому якщо стіл вам не підійшов, це не трагедія, ви можете вільно скористатись послугою обміну/повернення згідно процедури. І все ж ми були б дуже вдячні вам за новий відгук по даному товару з урахуванням всього вищесказаного.

Щиро вдячні!

• Іван В***

Все чудово

• Євгенія І***

Довольно таки удобный

Доброго дня, Євгеніє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Іван Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

А я свій стіл купував, коли ще на розетці в продажі їх не було. Вже більше як пів року служить мені кілька разів на тиждень і я повністю задоволений.
    Безліч регулювань, приємна оббивка, легко складати і переносити.
    Єдине, при бічному тиску дається в знаки не велика вага столу, але це логічно і не є чимось критичним, за потреби можна вперти до стінки одну сторону.

По підголівнику питань нема ніяких, все крутиться та фіксується. Та й в цілому приємний на вигляд продукт, акуратний та якісний :)

Доброго дня, Іване! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO. Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажного столу нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.