- Таня Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Беру не вперше. Підходять
- Переваги:
- Ціна, якість
- Представник бренду
Дякуємо за відгук.
- Ніна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Підгузки не погані.Не протікають.
- Переваги:
- Доступна ціна.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви задоволені якістю нашого товару.
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Підгузки хороші липучки добре тримають
Підгузки норм,не протікають тримають 8-10 годин
- Недоліки:
- Татяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Дуже судові памперси цієї фврми
- Переваги:
- Не промокаютб і дихаючі
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Ми раді, що Вам підійшов наш товар.
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Товаром задоволена. Прийшов вчасно, як і було заявлено продавцем. Підгузки гарно тримають вологу цілу ніч,хоча на перший погляд виглядають затонкі. Замовлялось для лежачого чоловіка.
- Переваги:
- На даний час ціна,якість.
- Недоліки:
- Нема.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що наш товар Вам підійшов. Бережіть себе.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Качество ужасное промокают насквозь .На ночь не хватает .
- Представник бренду
Доброго дня. Нам дуже шкода, що у Вас стався негативний досвід використання нашого товару. В такій ситуації можемо порадити перевірити правильність підібраного розміру.
Розмір М: 85-115 см обхват талії
Розмір L: 100-150 см
Розмір XL: 120-170 см
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Нам сподобалися, беремо їх постійно для лежачої людини. Якісні, гарно тримають вологу, не протікають, розмір співпадає. Товаром задоволені.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді. що наш товар задовільняє Ваші потреби.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Прекрасні підгузки, добра якість - надійно тримають сечу і запах 5-7 годин, великий розмір, добре підходять для великих людей. Гарна акційна ціна.
- Представник бренду
Дорого дня. Дуже дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви високо оцінюєте якість нашого товару.
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Нарешті знайшли гарні підгузки для нашої бабусі.Гарно вбирають,не протікають.
Рекомендую.
Брали саме цей розмір!- Переваги:
- Не протікають
- Представник бренду
Доброго дня. Дуже дякуємо Вам за відгук.
І здоров'я Вашим близьким!
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Чудово одягаються і тримають
- Представник бренду
Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Дякуємо за відгук.
- Алла П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL
Не протікають за ніч,але запах сечі після них стоїть нестерпний.
Дякуємо за відгук.
- Калерия К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Цих підгузків хватає на пару годин, не раджу для лежачої людини
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримають вологу