Відгуки покупців про Чоловічі кросівки UA Charged Pursuit 3 BL Running Under Armour 44 3026518-101
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Варті уваги : зручні , носяться добре друге літо
- Переваги:
- Витривалі
- Недоліки:
- У мене нема
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 46
Хороший варіант на літо тільки що вузькі трохи в кого широка стопа не рекомендую буде натирати через вставки які там є
- Переваги:
- Легкі
- Недоліки:
- Вставки сильно жорсткі
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 43
Дуже якісне взуття.
- СтепанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 42
Не сподобалась якість кросівок, на одному були сліди клею та заводський дефект у вигляді маленької дірки, як недошили. Повернув назад. Нажаль фото не зробив
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 43
Отличное соотношение цены и качества. Удобно сидят на ноге.
- Переваги:
- Качественно выполнены
- Недоліки:
- Я нз, не нашел.
- Ян А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Були в клію дуже
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
Не для повседневного использования. Раньше не знал что модели ТАК отличаются, в моей старой assert модели нога вообще не устаёт за день ходьбы, в этих за несколько часов начинает болеть пятка. Как мне объяснили дело в мягкости подошвы, которую так сразу не прочувствуешь и в толщине пятки на этой самой подошве.
- Переваги:
- Внешний вид, удобство, вес, цена
- Недоліки:
- Не для повседневного использования, рассчитаны именно на бег.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42.5
Как по мне самая лучшая модель из того что есть в данном ценовом диапазоне. Лёгкие, удобные. Думаю на года полтора хватит. На последнем фото сравнение с другой моделью. Не знаю передает ли фото, но в реальности разница существенна, а разница цены - 100грн
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 42.5
Купил эти кроссовки для бега,очень довольный качеством самих кроссовок
- Переваги:
- Легкие,прочные,
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Найс
- Виталий К***
Скажіть на який розмір ноги сів 46 розмір?
- Кононенко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Як раз на свої кошти. Легкі, шви рівні. На один сезон точно.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Для меня узковаты, можно было бы взять 44 размер, но я, думаю, что разносятся. В целом я доволен.
- Владислав Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44
Добрый день всем,хочу дополнить отзыв по поводу этих кроссовок,уже давно вбегал 450-500 км в них и мне очень нравится!
Я всё время жалел купить нормальные кроссовки и во время бега вечно болели суставы,колени,икры,и так далее,дело доходило к тому что думал закинуть бег,но как купил эти кроссовки то радости нет предела!возможно моя история кому-то помогла
Один минус я заметил что действительно когда ходишь в их то устает нога(это когда долго ходишь)а когда бегаешь то всё отлично - олексійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
все подошло . размер совпадает .